Ερωτήσεις - Απαντήσεις

There are 5,135 replies in this Thread which was already clicked 399,894 times. The last Post () by bigapple.

  • Παιδια καλησπερα κ παλι δεν ξερω αν ειναι το σωστο μερος για γραψω την ερωτηση μου εδω απλα θελω να ρωτησω αν γινεται στο sdgr8 να μπορουμε οπως στο openatv με τα βελακια στο τηλεκοντρολ απενανι απο την φωνη να αλλαζουμε τα καναλια οπως κανει στο openatv ευχαριστω εκ των προτερων....Και κατι αλλο πως παιρνω μπακ απ και στα 2 ιματζες μου??εχω το sdgr8 και το openatv 6.4 εχω στικακι απο πισω απο τον δεκτη απλα δεν ξερω σε πια θεση μπαινει το μπακ απ...

  • τελικα η υβριδικη δουλευει σε ος μινι και με ποιο προσθετο συγγνωμη αν εχει αναφερθει το θεμα παλι

    Αν δουλευει και σε octagon sf8008 με ενδιαφερει κ εμενα ευχαριστω..Εβαλα 4ρτο ιματζε το οπεν πλι το τελευταιο το μθυλτιμποοτ και δεν μποταρει ο δεκτης κολαει στο μπουττ πφφφφ καμια ιδεα???Κρατησα πατημενο το κουμπι του δεκτη και μπουταρε τελικα με αλλο ιματζε...Πως το σβηνω να φυγει απο την 4ρτι θεση δεν δουλευει!!!

  • Απορία.

    Εγώ που δεν έχω κάνει εγκατάσταση το νέο multiboot σύστημα και είμαι ακόμη με το satdreamgr 8 το απλό,

    χάνω κάποια εξτρά λειτουργία ή θα βρω κάποιο λειτουργικό πρόβλημα κάποια στιγμή?

    octagon sf8008 4K combo

  • 1) στους δεκτες mips υπαρχει προβλημα με το hbbtv στην ΕΡΤ (ισως και στο open). συμπτωματικα καποιες φορες μπορει να δουλευει...


    2) στους arm (οι περισσοτεροι 4Κ,και ο SF8008) δουλευουν ολα.


    3) για τον SF8008...

    εχουμε πει πολλες φορες, οτι ο δεκτης υποστηριζει multiboot, αλλα με περιορισμους. ολα τα image θα πρεπει να ειναι με τον νεο kernel (για τα παλια γινεται με μεταφορα kernel, αλλα 1. και δεν προτεινεται για αρχαριους, 2. δεν υπαρχει και λογος) , και να εχουν ενσωματωμενο το νεο multiboot.

    το openpli δεν τηρει καμια απο τις πιο πανω προυποθεσεις... οποτε δεν μπαινει σε multiboot ( αναμενεται στην εκδοση 7.3) .

  • Απορία.

    Εγώ που δεν έχω κάνει εγκατάσταση το νέο multiboot σύστημα και είμαι ακόμη με το satdreamgr 8 το απλό,

    χάνω κάποια εξτρά λειτουργία ή θα βρω κάποιο λειτουργικό πρόβλημα κάποια στιγμή?

    αν δεν περασεις με την πληρη διαδικασια το νεο image (με το νεο multiboot) , μην κανεις ενημερωση λογισμικου, πιθανον ο δεκτης να μην κανει boot μετα (λογω νεου kernel).

    απο εκει και περα, χανεις καποιες διορθωσεις που εγιναν (και θα γινονται γενικοτερα) στον κωδικα και την λειτουργια του image.

  • Πωπω και εγω ειδα multiboot που εγραφε και νομιζα πως ειναι αυτο....Τεσπα περιμενουμε δηλαδη δεν το σβηνω απλα οταν βγει με το καλο η εκδοση την βαζω απο πανω σωστα?Θα βαλω το openeigt απο πανω....Που ειναι η ερτ υβριδικη στον 8008 ειναι Plugin?

  • hbbtv-webkit ...


    μετα (και απο ενα reboot) πας πανω σε καναλι ΕΡΤ , μπλε κουμπι /Hbbtv applications ...

    Δεν καταλαβα που το εβαλε το plugin?σορρυ αλλα δεν εχω επιγεια εγω στον δεκτη....Παει καλα το u tube????Μπξκα να δω αν δουλευει κ δεν με εβγαζε εξω ελεος..

  • σε ποιο youtube μπηκες???

    ... περα απο το γνωστο προβλημα με τα api keys (σφαλμα στη δημιουργια λιστας...) δεν βρισκω κατι αλλο...


    για την ΕΡΤ υβριδικη...


    απο μονο του, δεν ειναι plugin,

    ειναι plugin που δουλευει σε συνεργασια με τα καναλια ΕΡΤ (ειται επιγεια, ειται απο δορυφορο -τα ΕΡΤ world δεν υποστηριζουν)


    το plugin λεγεται hbbtv-webkit ... θα το βρεις μπλε κουμπι /Hbbtv applications ...


    και δεν ειναι μονο για τα ΕΡΤ, δουλευει με ολες τις υβριδικες υπηρεσιες απο τα ξενα καναλια. το αν ενα καναλι υποστηριζει hbbtv, θα το καταλαβεις αν δεις το σημα με τις χρωματιστες τελιτσες, διπλα στο 16:9 στην πιο κατω φωτο (η το αναλογο εικονιδιο αν χρησιμοποιεις αλλο skin)


  • καλημερα.περασα το προσθετο(hbbtv) σε satdream8 ,εκανα επανεκινηση τον δεκτη και αφου πηγα στο καναλι της ερτ παταω το μπλε κουμπι παταω οκ στο hbbtb και μετα μου βγαζει πατηστε το κοκινο κουμπι παταω και δεν κανει τιποτα....μετα ο δεκτης κολλαει και δεν αλλαζει ουτε καναλι ουτε τιποτα πρεπει να τον κανω επανεκινηση για να στρωσει πρεπει να κατεβασω καποιο αλλο προσθετο?

  • ενα ειχε στα feed του δεκτη hbbtv webkit (2.0-r0-30+e6a9ba8-r1)

Φόρουμ γερμανικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!