Posts by leopard77

    Sorry, but my c-lines in oscam are rolling as well as in all 3 other images I have installed, except pvu auto update (does not work).

    where u put ur lines i put them in dcc oscam server but not play good i have about 10 oscam lines...other images play very fast but define no...other way is from usb stick

    u put from usb?blue button in cam setting menu 1)update user oscam bin 2)update oscam config files 3)update user oscam bin+config files what do u do from all this?

    On this image the 3 options for API for extended CWs are missing (no API configure at all),

    so I can't select "1 - OE2.2" as I can do on the other teams images.

    You can do that It is better to use my files

    i cant find the oscam menu from the image i put the home but i cant enable oscam from image..

    then menu - settings and enter 6363 for the hidden menu option to bring up "cam settings"

    i cant do this

    Φίλε μου, που έχει φλασάκια ο δέκτης? δεν το κατάλαβα αυτό.

    Για το πώς γίνεται το φλασάκι μου mount ως hdd πιστεύω θα το βρω μέσα στα μενου του.

    Αύριο θα δω τι θα κάνω, αν και μου φτάνουν και περισσεύουν οι άλλες 3 εκδόσεις που εγκατέστησα,

    πιο πολύ με παραξένεψε η αρνητική του συμπεριφορά στο purE2, ενώ στα υπόλοιπα τα πήγε μια χαρά.

    Ευχαριστώ, καληνύχτα.

    Μηπως το συγκεκριμενο ιματζε δεν υποστηριζει multiboot?

    τα καναλια στις 13 και 9 ειναι κλειδωμενα, οποτε δεν περνανε και τα δεδομενα...


    για τον ανεμιστηρα, οχι δεν ειναι δυνατο, γιατι το usb (φανταζομαι εκει ειναι συνδεμενο το ανεμιστηρακι) στελνει κανονικα ταση.

    μονο αν τον βαλεις σε "βαθια αναμονη" , κοβει και την ταση απο το usb...

    Ευχαριστω για ακομα μια φορα για την αμεση ανταπορκιση σας!!!Δεν θα το βαλω ακομα να δουλευει οταν πλακωσουν για τα καλα οι ζεστες μην το καλομαθω απο τωρα...

    το βαζω εδω (που ειναι και ισως η ουσια του θεματος)


    να αναφερω (επειδη δεν αναφερθηκε) , οτι στην προχθεσινη συζητηση που ειχαμε... μου εδωσαν εναν κωδικο netflix να κανω δοκιμη, και επαιζε με το plugin r3 (αυτο που αναφερω πιο πανω -netflix_2.0+20200417-r3_sf8008.ipk) στο SDG8 για πανω απο μιση ωρα, χωρις κανενα προβλημα...( πριν την ενημερωση του Hiplayer)

    Εγω παντως που δοκιμασα σε 4 ιματζε αυτο το πλαγκιν του νετφλιξ μου βγαζει ερορ σε ολα σε αντιθεση απο κοντι που παιζω με προτροπη medousa89 παιζει και σε πολυ τελεια αναλυση δεν ξερω αν ειναι 4k γιατι δεν εχω τβ 4κ παντως σε fhd σιγουρα....Αν το δοκιμασει κ καποιος αλλος ας μας πει...

    τα καναλια στις 13 και 9 ειναι κλειδωμενα, οποτε δεν περνανε και τα δεδομενα...


    για τον ανεμιστηρα, οχι δεν ειναι δυνατο, γιατι το usb (φανταζομαι εκει ειναι συνδεμενο το ανεμιστηρακι) στελνει κανονικα ταση.

    μονο αν τον βαλεις σε "βαθια αναμονη" , κοβει και την ταση απο το usb...

    Ευχαριστω για ακομα μια φορα για την αμεση ανταπορκιση σας!!!Δεν θα το βαλω ακομα να δουλευει οταν πλακωσουν για τα καλα οι ζεστες μην το καλομαθω απο τωρα...Αρα μονο στον 39 που δεν τον εχω πια γιατι εβγαλα το μοτερ δεν πειραζει οκ...

    Επαιξε medusa ! ετσι ξαφνικα! σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου και το παιδεμα που σου εκανα!

    Εγω παλι εχτες που δοκιμασα τα ερτ δεν μου ανοιγουν ουτε στον 13 που τα εχει ουτε στον 9 δοκιμασα ομως σε ενα γερμανικο zdf καπως ετσι και κατι επαιξε το rai1 μου ελεγε οτι εχω ελληνικη ip και κολλουσε...Μια αλλη ερωτηση που εχω εβαλα στον δεκτη ενα φαν ανεμιστηρα απο κατω αλλα οταν τον σβηνω αυτο συνεχιζει να παιζει υπαρχει περιτπωση οταν κλεινω τον δεκτη να κλεινει κ το φαν???

    hbbtv-webkit ...


    μετα (και απο ενα reboot) πας πανω σε καναλι ΕΡΤ , μπλε κουμπι /Hbbtv applications ...

    Δεν καταλαβα που το εβαλε το plugin?σορρυ αλλα δεν εχω επιγεια εγω στον δεκτη....Παει καλα το u tube????Μπξκα να δω αν δουλευει κ δεν με εβγαζε εξω ελεος..

    Πωπω και εγω ειδα multiboot που εγραφε και νομιζα πως ειναι αυτο....Τεσπα περιμενουμε δηλαδη δεν το σβηνω απλα οταν βγει με το καλο η εκδοση την βαζω απο πανω σωστα?Θα βαλω το openeigt απο πανω....Που ειναι η ερτ υβριδικη στον 8008 ειναι Plugin?

    τελικα η υβριδικη δουλευει σε ος μινι και με ποιο προσθετο συγγνωμη αν εχει αναφερθει το θεμα παλι

    Αν δουλευει και σε octagon sf8008 με ενδιαφερει κ εμενα ευχαριστω..Εβαλα 4ρτο ιματζε το οπεν πλι το τελευταιο το μθυλτιμποοτ και δεν μποταρει ο δεκτης κολαει στο μπουττ πφφφφ καμια ιδεα???Κρατησα πατημενο το κουμπι του δεκτη και μπουταρε τελικα με αλλο ιματζε...Πως το σβηνω να φυγει απο την 4ρτι θεση δεν δουλευει!!!