Ερωτήσεις - Απαντήσεις

There are 5,839 replies in this Thread which was already clicked 715,604 times. The last Post () by chicken101.

• τα καναλια που ειναι απο youtube, θελουν λιγο διαφορετικο format στις γραμμες.

αλλα, συμβαινει αυτο που αναφερει ο pitskou , ομως :quiet::quiet::quiet: μη μας παρουν χαμπαρι και μας το κλεισουν :cool1:

• Official Post

Τοσο κοπο κανω ρε ....

Βρε καλώς τον Darth Vader

Για εσένα ειδικά έχω τονωτικά ,πέρνα από το σπίτι να στα δώσω :mosking:

• καλημερα παιδια,να ρωτησω το παεκτο total tv 16e προσφατα ο σερβιτορος μου εβαλε τη καρτα 091f

αλλα εχει ακομα πολλα προβλημματα δε παιζει σταθερα και με παγωματα

ξερουμε γενικα τι παιζει σε αυτο πακετο??

ευχαριστω

a3fb1cb768e969999238272d8.jpg

• Παντως άμα ψαχτειτε. Dsmart total max. Osn και άλλα φόρα παρτίδα τώρα. Εντομεταξυ σε λίγο καιρό θα είναι και το ΟΤΕ στην ίδια θέση αν δεν τα πάρει στο κρανίο και αλλάξει πράγματα. Ήδη αυτοί στον ΟΤΕ έχουν δει πολλά τα μάτια τους. Ντου από παντού.....όχι πμs

• Nova έχουν σπάσει τις 5αρες και είναι με ημερομηνία λήξης. Τις 6αρες και7αρεςdual soft δεν τις έχουν σπάσει...Εμ εδώ είναι η μαγκιά να σπάσουν τις 7αρες να αντέξει λίγο η όλη φάση. Τεσπά όχι πμs και με το συμπάθεια ρε σεις συννΕλληνες

• αφού θα σου στείλουν pm δώσε στον κοσμο info... τι λενε στο FB

[hide]

[/hide]
  • Eχουν δει τεστ tα ματια μου και sky it kai nova...Kαλα το σκy uk to βρισκεις αν ψαξεις ειναι εφικτο......

Τεστ οχι για μας αλλα για iptv-αδες

Δεν πουλανε συνδρομες Τελος

• Ενας μου εδινε 100.000 ε για να του δοσω sky uk και solution (που δεν εχω βεβαια)

Λοιπον

Μετα απο λιγες μερες τα καταφερε και το ενεταξε σε ιπτβ

-------------

Ειδατε τι κανει το χρημα?

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!