Ερωτήσεις - Απαντήσεις

There are 5,839 replies in this Thread which was already clicked 716,095 times. The last Post () by chicken101.

• Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους.

Εχω ενα edition os nino που παλαιοτερα το χρησημοποιπουσα για δορυφορικα.

Πλεον το χρησημοποιω μονο για επιγεια.

Πoιο image ειναι ικανο να παιζει και youtybe?

Με τι προτείνετε να το σεταρω,γιατι το satdream 6 που ειχε δε ανοιγε την εφαρμογη youtube

και εκανα update λογισμικου και τωρα ναυαγισε τελειως.

Ευχαριστω.

• senos , to eath fom space, nasa ειναι. εχω κανει ομως μια μικρη λιστα με κποιες που ηθελα εγω (και που καποιες θελουν να κυνηγας αλλαγες στα link).

bandit21 το youtube ειναι προσθετο 3ου δημιουργου, και δεν εχει τοσο μεγαλη σημασια το image. ολα τα image,απλως ανανεωνουν το plugin. αν εχεις image που εχει καιρο να ενημερωθει, τοτε προφανως αυτος ειναι και ο λογος που δεν λειτουργει (αν και τελευταια ειχε και αλλα προβληματα)

στο image που εχεις, μπορεις να περασεις χειροκινητα μια τελευταια εκδοση του plugin (python 2.7), και λογικα θα δουλεψει κανονικα...

edit: απο εδω , το κατω αρχειο

• Καλημέρα σε όλους.

Έχει κάποιος το footprint του hotbird south east beam που είναι η συχνότητα

11804 V

tp 54

South East
    DVB-S2

8PSK

SR 30000

FEC 5/6

Δεν μπορώ να βρώ σήμα ενώ σε άλλα του hotbird έχω κανονικά.

• Ο 5w έχει Γαλλικά και Ιταλικά σε multideeds. Οπότε αν σεψενδιαφέρουν ασχολήσου. Αν και προσωπικά 2 3 συχνότητες των multifeeds δεν τις κατεβάζω. Ο 4.8 έχει Ουκρανικά και οπότε τον θεωρώ αδιάφορο. Εκτος κι αν θες να τον έχεις στην "λίστα" των δορυφόρων σου.

Edited once, last by IsN0G00d ().

• Καλησπέρα στην ομάδα έχω το εξής πρόβλημα με ένα δεκτή edision os mio 4k όταν γυρνάω από τη δουλειά ανοίγω το δέκτη δεν έχει σήμα σε κανένα δορυφόρο και μόνο με restart επανέρχεται και δουλεύει ρολόι το πιάτο έχει 4 lnb αν κάποιος είχε παρόμοιο πρόβλημα ας γράψει ευχαριστώ

• Θέλω την βοήθεια σας

Τελευταία βλέποντας καλωδιακή παρατήρησα ότι όταν φυσάει, κόβετε το σήμα με ένδειξη no singal! Και έρχεται πάλι.

Έριξα και μάτια στην ταράτσα, είδα ότι πιάτο κουνιέται ελαφρά.

Να προσθέσω αυτό ξεκίνησε αφού άλλαξα βάση lnb, και ότι με την παλιά βαση(gibertini) δεν είχα συνάντηση κάτι τέτοιο.

Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση??

Φυσικά και σφίξω βίδες κλπ......

• δε νομιζω οτι το "κουνιεται ελαφρα" απο μονο του φερνει "no signal" ...

επισης, το φαινομενο συμβαινει και στο κεντρικο lnb? (κεντρο πιατου)...

μια πιθανοτητα ειναι, να μην ειναι σωστα κεντραρισμενο, η κουνημενο, και με τον αερα να το αποτελειωνει.

δευτερη πιθανοτητα, καποιο καλωδιο με βυσματακι "F" να μην ειναι καλοφτιαγμενο (με πολλους τροπους μπορει να συμβαινει αυτο) .

τελευταια... προβλημα στο diseq, προβλημα σε καποιο lnb κλπ...

τωρα το τι να κανεις εσυ...

το να σφιξεις βιδες, μπορει να μετακινησει ελαφρα το πιατο. επισης, εαν αυτο συμβαινει απο ταλαντωση σωληνα/καγκελου κλπ... οσο και να σφιξεις, παλι θα κουναει.

τσεκαρε καλωδια οτι ειναι οκ και εχουν μπλενταζ (το αλουμινοχαρτο)

τσεκαρεις οτι τα σηματα ειναι οκ (με οσο το δυνατον πιο αξιοπιστη μεθοδο) ...

και το βλεπουμε.

• Θέλω να ρωτήσω. Δουλεύει το hbbtv σε egami; 'Η φταίω εγώ που έχω παλιά έκδοση; Βασικά τρέχει, αλλά δεν έχω εικόνα.

Edited once, last by IsN0G00d ().

• georgeflu

DISEqC αλλά την προηγούμενη εβδομάδα, κέντρο σε έχω hotbird 13e και δίπλα astra 19.2, κύριος στο 19.2 βλέπω μεγάλο κολιματα.

Κάτι μου λέει ότι έχω κάνει μεγάλη βλακεία με το μπλενταζ... Ευχαριστώ για την απάντηση, θα τσεκαρο ότι είπες και θα δω.

• Κι εγω 10.4. Σε μένα οχι. Τι μπορεί να έγινε;

• Ανοίγει μόνο στο mega. Αλλά οταν παω να δω κάτι ακούγεται μόνο ο ήχος. Στα υπόλοιπα δεν ανοίγει καθόλου.

• Αν σου είναι εύκολο δοκιμασε το και στα υπόλοιπα και πες μου. Ευχαριστώ.

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!