και απλα μια προταση...
επειδη το cccam ειναι παλαιοτερης "κοπης" , το oscam-emu , αν και ελαφρως πιο πολυπλοκο, εχει μεγαλυτερο "ευρος".
There are 5,839 replies in this Thread which was already clicked 720,591 times. The last Post () by chicken101.
και απλα μια προταση...
επειδη το cccam ειναι παλαιοτερης "κοπης" , το oscam-emu , αν και ελαφρως πιο πολυπλοκο, εχει μεγαλυτερο "ευρος".
Έχω 2 δέκτες:
EDISION OS MIO+ 4K (SDGR10, OpenATV 7.5.1 και Openpli 9.1) και Octagon sf8008 (SDGR10, Egami 11, OpenATV 7.5.1 και Openpli 9.1), με διαφορετικό σερβιτόρο ο καθένας.
Στον πρώτο στο OpenATV 7.5.1 και στον δεύτερο σε όλα τα images εκτός από το SDGR10 ΔΕΝ μου άνοιγε το πακέτο Sky DE απ' ευθείας, παρά μόνο με λίστα stream relay.
Στον EDISION με SDGR10 και OpenPli 9.1 και στον Octagon με SDGR10, το πακέτο άνοιγε απ' ευθείας.
Σε όλες τις περιπτώσεις χρησιμοποιώ την ίδια λίστα Vhannibal τροποποιημένη σύμφωνα με τα γούστα μου και όλα τα images έχουν ενημερωθεί online μέχρι χθές, που βρήκα τη λύση.
Έφαγα 3 μέρες με επικοινωνίες με τους "παρόχους" μου, αλλαγές στα softcams, στα configs, αλλά τίποτε.
Τελικά βρήκα ότι έπρεπε να πάω σε κάθε κανάλι του πακέτου (και δεν είναι και λίγα) ξεχωριστά και να του ορίσω "Αναπαραγωγή υπηρεσίας με stream relay" και ανοίγει κανονικά. Στις περιπτώσεις που ανέφερα πιο πάνω ότι έπειζαν κανονικά, αυτή η επιλογή ήταν ήδη ενεργή σε ΟΛΑ τα κανάλια, χωρίς να χρειαστεί να κάνω εγώ κάτι.
Δεν ξέρω σε τι οφείλεται αυτή συμπεριφορά, αλλά ρωτάω το εξής:
Υπάρχει τρόπος να επιλεγούν ΟΛΑ τα κανάλια του πακέτου και τους ορίσω "Αναπαραγωγή υπηρεσίας με stream relay";
Γιατί ένα-ένα κανάλι σε 4 images είναι σκέτη τιμωρία.
Δεν ξέρω αν έχει συμβεί και σε άλλον, ευχαριστώ.
Γαι δες εδω:
Εγω αυτο το αρχειο πεταω.
.
Το καναλι sky sport f1 hd το λαμβάνεται στον Γερμανικό δορυφόρο; Δεν έχω κάποιον πάροχο. Απλά ρωτάω ως λήψη. Γτ εχω την εντύπωση πως εξαφανίστηκε.
Μία χαρά υπάρχει.
Απλά έχουν αλλάξει συχνότητες αρκετές φορές.
Σίγουρα κάτι συμβαίνει με το αρχείο whitelist_streamrelay, είτε λείπει είτε χάλασε. Κάνε αυτό που γράφει ο bountyhunter21
Αν δε θέλεις να το κάνεις χειροκίνητα μπορείς να κατεβάσεις το πρόσθετο CiefpWhitelistStreamrelay και όταν το τρέξεις θα εγκαταστήσει ή θα αντικαταστήσει το υπάρχον αρχείο. Μετά διαγράφεις το πρόσθετο. Μόλις το δοκίμασα στο AreaDeltaSat που εγκατέστησα χθες και είχα επιτυχία.
wget -q "--no-check-certificate" https://raw.githubusercontent.com/ciefp/CiefpWhitelistStreamrelay/main/installer.sh -O - | /bin/sh
bountyhunter21 σου είναι εύκολο να μου πεις την συχνότητα;
Here
Σήμερα βρήκα χρόνο να ασχοληθώ με όσα μου προτείνατε. Όντως το αρχείο whitelist_streamrelay δεν υπήρχε, εξ ου και η αδυναμία θέασης.
Το πρόσθετο το εγκατέστησα στον octagon sf8008, αλλά ούτε στο egami 11, ούτε στο OpenATV 7.5.1 έκανε τίποτα. Στο OpenPli 9.1 δεν δοκίμασα.
Μάλιστα δεν μπορούσα να το απεγκαταστήσω από το μενού των προσθέτων και έσβησα τον φάκελο από τη διαδρομή usr/lib/enigma2/python/plugins/extensions και έσβησα τον σχετικό φάκελο.
Έτσι έδωσα μέσω telnet το script του biko εδώ , η λίστα δημιουργήθηκε και εμφανίστηκε το φως.
Σας ευχαριστώ και πάλι.
Καλησπερα σας.
εχω δορυφορικο κατοπτρο mabo 1,80 με 24 actuator motor heavy duty.
Εδω και 5 ημερες με εχει βγαλει στο posisioner vbox iii την ενδειξη error 2
Ανοιξα το μοτερ,ολα τα καλωδια κανονικα,πισω απο το posisioner τα καλωδια κανονικα στην θεση τους.Δεν βελπω κατι λαθος..
Το error 2 δεν εχει φυγει και δεν μετακινειτε το κατοπτρο
Η βοηθεια σας ευπροσδεκτη.
Σας ευχαριστω
Ετσι οπως τα γραφεις και χωρις να έχω ιδέα απο κινητό πιάτο, αλλά μάλλον για τροφοδοσία το κόβω.
Το μοτερ να μην παιρνει ρευμα?
παντος το καλωδιο προστατευεται απο πανω μεχρι κατω ,ειναι μεσα σε σωλινα παλστικο
βλεπω να πηγαινω σε αλλο μοτερ..
Ναι κατι τέτοιο υποψιάζομαι.
Εμενα, οταν ειχα παρει Vbox II καινουριο, μου το ειχε βγαλει το error 2
Το πιατο μετακινουταν ενα βημα τη φορα μονο, το εστελα πισω και το νεο vbox II που μου αντικατεστησε, ηταν ενταξει
Υπαρχει και η περιπτωση, το reed switch του actuator, να εχει προβλημα
Βοήθεια παιδιά. Να κάνω μια ερώτηση.
Έχω εγκατεστημένο το OpenPLi-9.0 το οποίο έχει στις ρυθμίσεις την επιλογή "Εμφάνιση picons στη λίστα καναλίων" και πράγματι εμφανίζονται όταν ανοίγω τη λίστα.
Εγκατέστησα το OpenPLi-9.1 και δεν μπορώ να βρω πουθενά την παραπάνω επιλογή. Έφαγα τον τόπο, ίσως να είναι μπροστά στα μάτια μου και δεν τη βλέπω.
Έτσι δεν μπορώ να έχω picons στη λίστα καναλιών. Το ίδιο πρόβλημα το έχω και σε άλλα pli images π.χ. AreaDeltaSat, SatDreamGr, Corvoboys κ.α.
Στο CobraLiberoSat έχω picons (υπάρχει η επιλογή). Μπορεί να έχουν και άλλα, δεν τα δοκίμασα όλα.
Έκανα backup τις ρυθμίσεις του OpenPLi-9.0 και τις επανέφερα στο OpenPLi-9.1. Έτσι εμφανίζονται στη λίστα.
Άρα κάπου θα υπάρχει επιλογή, εκτός και αν είναι κρυφή και την εμφανίζεις με κόλπο. Μήπως ξέρει κάποιος που βρίσκεται αυτή η επιλογή;
Είμαι στον Edision osmio4kplus, δεν πήγα ακόμα στον Octagon sf8008, μπορεί εκεί να είναι OK.
καποια στιγμη η openpli , για να απλοποιησει καποιες ρυθμισεις (κατα τη γνωμη τους) αφαιρεσε τις επιλογες απο το μενου της "διεπαφης χρηστη".
αρχικα κι εγω βρηκα κι εκανα οτι χρειαστηκα μεσα απο την openwebif
στο satdreamgr προσθεσαμε μια "σειρα" -> "επιλογη καναλιου" μεσα στις ρυθμισεις διεπαφης χρηστη (δεν μπορω τωρα να παρω/ανεβασω screenshoot)
αργοτερα ανακαλυψα και στο pli )και λογικα και στα υπολοιπα
"ανοιγουμε λιστα καναλιων",-> menu ->παραμετροποιηση (η δεν ξερω εαν ειναι φιξ σαν συντομευση, ξανα menu

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!