Διαχείριστης δεν υπάρχει ; 😁
Κουμπί report δεν υπάρχει ;;;
Έχουμε δει πυροτέχνηματα μια το apk και μια τα κλειδιά κλτ
Ο Διαχείριστης απουσιάζει αυτο το διάστημα ειναι στην Βουλγαρία με κάτι Βουλγαρουδες εεεεεεε πηγε να βάλει φθηνή βενζίνα.
There are 5,839 replies in this Thread which was already clicked 717,636 times. The last Post () by chicken101.
Ο Διαχείριστης απουσιάζει αυτο το διάστημα ειναι στην Βουλγαρία με κάτι Βουλγαρουδες εεεεεεε πηγε να βάλει φθηνή βενζίνα.
Παιδιά ειλικρινά ότι και να ρωτάει ο καθένας (χαζό,ηλίθιο, έξυπνο κτλ) ότι και να θέλει και να πετύχει με τον καλό ή τον κακό του εξοπλισμό, πραγματικά δεν έχει καμία σημασία από την στιγμή που δεν προσβάλει κάποιον.
Γι'αυτό Πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος ειρωνίας.
Υπάρχουνε δύο απλές λύσεις, είτε απαντάς χωρίς να ειρωνευτεις αν θες να βοηθήσεις ακόμα και κάποιον που τον θεωρείς χωρίς γνώσεις και σπασαφρυδα, σπαμερ, είτε απλα το προσπερνάς.
Δεν σου ήρθε δα και με την ντουντούκα έξω από το παράθυρό σου να στα φωνάζει και να σε ενοχλεί.
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να το κάνουμε αυτό εδώ.
Καλημερα στο forum
Θελω καποια βοηθεια σχετικα με τον octagon sf8008 που μολις παρελαβα!
Αν υπαρχει καποιο λινκ με οδηγιες εγκαταστασης image σε flash η σε multiboot θα μου ηταν πολυ χρησιμα γιατι καπως μπερδεμενα τα βλεπω
σ αυτον τον δεκτη.(ειχα vu solo) kai ειναι καπως διαφορετικα εδω!
Καλημέρα εξαρτάται τι γνώσεις έχεις ας πούμε σε βολεύει να είναι έτοιμα όλα ? (bakcup - multiboot)
Εμένα προσωπικά με βολεύει να τα κάνω εγκατάσταση εγώ όλα μέσω των πανελ.
Μπορείς πάντως να βάλεις firmware ανοίγωντας το δέκτη και πατώντας το menu (update) μέχρι να δεις την επιγραφή.
Με ένα usb που έχεις βάλει στο δέκτη (εγώ έχω ας πούμε ένα με το egami)
Aυτα ειναι τα ευκολα ...το γνωριζω!
Οταν παω να κανω φλασαρισμα απο το μενου ενος νεου image εκει μου βγαζει 5 επιλογες. 1 emmc θεση 2 θεση 3 κτλ τι επιλεγω?
ειναι κατι σαν
multiboot δηλαδη ?
μπορω να εχω δυο τρια image και να χρησιμοποιω οποιο θελω?
Δευτερο...περασα το meoboot για να περασω και αλλα image σε usb φλασακι oπως εκανα στους vu και εκει μου βγαζει διαφορες επιλογες!
Γι αυτο λεω οτι θελω καποιες απαντησεις.
Γενικα ασχολουμνε πολλα χρονια με enigma 2 που φορανε οι δεκτες και δεν χρησιμοποιώ ετοιμα bacup
αλλα στεινω τον δεκτη απο την αρχη με δικα μου plugin ktl
καλημέρα. μπορείς να εγκαταστήσεις 4 διαφορετικά image στις 4 θέσεις και να επιλέγεις από ποιο θα δεις. επιπλέον κι άλλα σε κάρτα ή usb
αρα στην ουσια δεν χρειαζεται να βαλω εχτρα usb γιατι μου αρκουνε να εχω 3-4 image στην flash του δεκτη!!
και κατι αλλο...οταν παω να κατεβασω νεο image για τον δεκτη εχει δυο επιλογες 1 ,Recovery eMMC και η αλλη MMC ποια επιλεγω
και τι κανει η καθεμια?
το Recovery είναι για επαναφορά του δέκτη, κάνει εγκατάσταση και σβήνει όλα τα υπόλοιπα. το άλλο το εγκαθιστάς εσύ σε όποια θέση θέλεις. νομίζω σωστά τα λέω.
σωστα τα λες...
οι περισσοτεροι νεοι 4Κ δεκτες (octagon, edision,gigablue,zgemma και κατοπιν παρεμβασης oi vu+) εχουν ενσωματωμενο/εσωτερικο multiboot 4ων θεσεων (σε καποιους δεκτες, με επεκταση σε micro sd card βαζουν καμια 40αρια).
meoboot δεν ξερω εαν θα δουλεψει, αλλα δεν υπαρχει λογος.
τωρα, αναλογα το ποιας ομαδας ειναι το λογισμικο, χωριζεται/ονομαζεται usb/multiboot (openpli κλπ, το usb θα εξαφανισει τα παντα και θα ξαναφτιαξει τα slot)
αντιστοιχα τα του o.a alliance σε recovery =usb και το αλλο =multiboot ...
Για το μέλος απο την Βόρεια Ελλάδα εδώ κάτω στις 25.5 σίγουρα και άνετα τα 7 db wave frontier
Επίσης στις 30.5 5 db, 31 11-13.5 db.
Με πιάτο να στοχεύει απευθείας 1.20 σίγουρα ακόμη πολύ καλύτερο σήμα δεν έχω δοκιμάσει.
Θάθελα κι εγώ να εκφέρω την γνώμη μου στο θέμα komhsgr & iordanis70 με σεβασμό και στους δύο.
Ο πρώτος που είναι τόσο έμπειρος σε τόσα πολλά θέματα που μας ενδιαφέρουν εδώ μέσα υστερεί μόνο στην διαχείριση του νευρικού του συστήματος, θέλει λίγη περισσότερη προσπάθεια.
Ο δε δεύτερος όλως παραδόξως θέλει ότι καλό βγαίνει εδώ μέσα να το πετυχαίνει με τον δικό του εξοπλισμό που είναι όντως απαρχαιομένος ή περιορισμένων δυνατοτήτων. δεν τον κατηγορώ αν δεν έχει οικονομική δυνατότητα για αναβάθμιση εξοπλισμού, αλλά να κρατάει απόσταση από θέματα που ο εξοπλισμός του δεν τα παλεύει.
"Ειρήνη υμίν" παιδιά!
anestis1956 για να ξεκαθαρισω κατι σε αυτο που ειπες.
Προσωπικα δεν εχω κανενα θεμα με την ομαδα και καμμια διαμαχη και δεν με ενδιαφερει το τι ερωτηση δημοσιευει το καθε μελος.
Φυσικο ειναι ο καθενας μας με διαφορετικο εξοπλισμο και απο διαφορετικο μερος της ελλαδας να εχει διαφορετικες αποριες ,ερωτησεις κτλ.
Αυτο δεν σημαινει οτι ενα μελος με εμπειρια εχει το δικαιωμα επειδη δεν του αρεσει η οποιαδηποτε δημοσιευση αλλου μελους να αντιτιθεται.
Οποιος εχει γνωμη και διαθεση απανταει και βοηθαει και οποιος δεν θελει δεν απαντασει ουτε σχολιαζει αρνητικα.
Διαφορετικα προτεινω οποιοδηποτε μελος που δεν του αρεσουν οι ερωτησεις των νεων να κανουν δικη τους ιστοσελιδα για να συζητανε μεταξυ τους.
Το να με συμβουλευεις να κρατησω αποσταση και να μην ρωταω αυτο που θελω γαι ποιο λογο ? να μην θιχτει ενα εμπειρο μελος ?
εχεις δει τον εξοπλισμο μου και εχεις γνωμη ? ναι ο ενας δεκτης ειναι 10 ετιας ο αλλος προσφατος ,το πιατο αλουμινιου το lnb και to καλωδιο απο τα καλυτερα.
Και δεν μπορεις να ξερεις αν καποιος δεν αναβαθμιζει τον εξοπλισμο λογω χρηματων.
Οποτε τα πραγματα ειναι απλα ,οποιος θελει βοηθαει με την καλη του θεληση και γνωση στις ερωτησεις που κανουν τα αλλα μελη και οποιος δεν θελει δεν βοηθαει χωρις να σχολιαζει.
Τελικα διαχειριστης εσυ εισαι φιλε μου ?
Γιατι ειδα οτι τον κανονισμο εσυ τον ειχες δημοσιευσει.
Απο την στιγμη που υπαρχει κανονισμος δεν γινεται ενα μελος να δημοσιευει μια ερωτηση και καποιο αλλο μελος
που δεν θελει να απαντησει για να βοηθησει να σχολιαζει αρνητικα.
Ας ξεκαθαριστει ποιος ειναι διαχειριστης και τι ισχυει γιατι δεν βλεοω να εφαρμοζεται τιποτα.
Ρε ιορδάνη πως πρεπει να καταλαβεις οτι γιατί να ασχοληθούμε με πράγματα που δεν αξιζει ο κόπος, ανεβηκαν οι δορυφοροι τους δοκιμάσαμε δε ποιανουν Ελλαδα
αλλα και να εποιαναν να πας να δεις τί εκει? να ειχαμε να λέγαμε νααα κατεβασα αυτο το δορυφόρο. Αφου υπάρχουν απειρες αναφορές ηδη.
Να μας πεις θέλω να δω τον 36Ε οκ να δεις τον 46Ε σεβαστό εσυ αυτό που κανεις δεν ειναι χομπυ ειναι κομπλεξ
Και αυτο με τον εξοπλισμο ημαρτον επιτέλους 4 χρόνια ειχα pingulux καλο χρυσος δέκτης για την εποχή του αλλα εώς εκει. Μεχρι και combo δεκτη τον ειχα κάνει το συγκεκριμένο δέκτη. Για το zaping που παιζεις ολη μέρα καλός σου ειναι, ετσι και αλλιως και νεο δέκτη να παρεις δε θα δεις τίποτα παραπανω.
Και εντελως ενημερωτικα ιορδάνη η διαρκεια ζωης ενος δορυφόρου ειναι 15-20 χρόνια. Ουτε δέσμες αλλαζουν, ουτε τίποτα. Οποτε σε κάθε δορυφορο μελετησε τις δέσμες απο την σελίδα που σου έδωσα και φτάνει.
το θέμα είναι ότι είσαι λίγο πιεστικός ... ακόμα και με τον admin έχεις έρθει σε λίγο έντονο ύφος γιατί δεν σου άρεσε η απάντηση ... ακόμα στέλνεις pm για τα κλειδιά τις digea λες και είναι κάτι κρυφό , όλα θέλουνε διάβασμα ... και έχω και παράδειγμα με το spark και τα multistream. Δεν κοιτάς και πιο πίσω
Εγώ είμαι ο ένας mod της ελληνικής ενότητας
το θέμα είναι ότι είσαι λίγο πιεστικός ... ακόμα και με τον admin έχεις έρθει σε λίγο έντονο ύφος γιατί δεν σου άρεσε η απάντηση ... ακόμα στέλνεις pm για τα κλειδιά τις digea λες και είναι κάτι κρυφό , όλα θέλουνε διάβασμα ... και έχω και παράδειγμα με το spark και τα multistream. Δεν κοιτάς και πιο πίσω
Εγώ είμαι ο ένας mod της ελληνικής ενότητας
Λαθος κανεις οτι ακομα στελνω pm για τα κλειδια της digea.
Μια φορά ρωτησα για την Ert news hd και για το multistream και spark.
Δηλαδή πειράζει που ρώτησα εγώ κάτι; οποιος θελει απαντάει οποιος θελει οχι.Δεν επιασα καποιον με το.ζορι να μου πει.
Εγω δεν εκρινα ποτε κανέναν γιατι δημοσιευει και μελη ειδικά που δημοσιεύουν δεκα φορές την ημέρα.
Καλησπέρα στα παιδιά αν καταφέρω κάποιον να έρθει να ρυθμίσει το πιάτο 2.40 για κινητό να μου
βάλει δηλαδή στο positioner τους δυο ακριανούς δορυφόρους αφού έχει συνδέσει σωστά τα
καλώδια του actuator πόσα λεφτά είναι στην πιάτσα μια λογική τιμή? Κάποιος νομίζω εδώ μου
είχε πει θα πάρει 2 ώρες εργασίας? ας πούμε να του δώσω 80,00 είναι μια καλή προσφορά?
Ευχαριστώ.
Καλησπερα.
Γνωριζει κανεις πως περναω το plugin toy netflix στον oktagon sf8008 με atv 8.0 image που βλεπω οτι το υποστηριζει!
Απλα δεν εχω βρει καποιο ipk αρχειο στο ιντερνετ για να το εγκαταστησω!
Καλησπέρα στα παιδιά αν καταφέρω κάποιον να έρθει να ρυθμίσει το πιάτο 2.40 για κινητό να μου
βάλει δηλαδή στο positioner τους δυο ακριανούς δορυφόρους αφού έχει συνδέσει σωστά τα
καλώδια του actuator πόσα λεφτά είναι στην πιάτσα μια λογική τιμή? Κάποιος νομίζω εδώ μου
είχε πει θα πάρει 2 ώρες εργασίας? ας πούμε να του δώσω 80,00 είναι μια καλή προσφορά?
Ευχαριστώ.
Θα σου πω τιμές που παίζουν στο χωριό μου
Πακέτο 2 edision progressive hd και edision 80cm πιάτο μαζί με edision twin lnb + εγκατάσταση και στόχευση Hellas sat χρέωνε 200€
Αρα αν βγάλεις τον εξοπλισμό περίπου 100€
Καλησπερα.
Γνωριζει κανεις πως περναω το plugin toy netflix στον oktagon sf8008 με atv 8.0 image που βλεπω οτι το υποστηριζει!
Απλα δεν εχω βρει καποιο ipk αρχειο στο ιντερνετ για να το εγκαταστησω!
στο feed δεν υπαρχει να το κατεβασεις μεσα απο τον δεκτη?
επισης δοκιμασε με telnet
μηπως και...
Ευχαριστώ.
Καλησπέρα σας.
Για ρύθμιση τόξου σε 2,40 80€ είναι πολύ λίγα...εγώ είχα ψάξει για το δικό μου για ρύθμιση τόξου στο 1,80 και μου είπαν 300€
Τότε θυμάμαι είχα πάει στο μαγαζί Astra sat και μου δώσανε το τηλέφωνο !
80€ δεν υπάρχει...

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!