Ισχύει. Εδώ πάντως οι περισσότερες Σκανδιναβικές δεν κατεβαίνουν καν. Αν και προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν κιολας.
Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις
- W@Rp
- Thread is marked as Resolved.
There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 322,673 times. The last Post () by chicken101.
-
-
-
hatters1976 πιάσε τον georgeflu να στον εγκαταστήσει.
-
αρχικα, δεν γινονται ολα 1)παντου 2) σε ολα.
σε 2.40 μπορει και να γινεται, μπορει και να μην γινεται...
οσο μεγαλυτερη η διαμετρος του πιατου, τοσο και πιο μεγαλη η αποσταση του lnb απο το κεντρικο και... αγνωστα τα νουμερα των ληψεων...
-
Ε; Με βάση την λογική όσο μεγαλύτερο το πιάτο μικρότερες οι αποστάσεις των lnb.
-
no!... ακριβως αντιθετα, οσο μεγαλυτερο το πιατο, τοσο μεγαλυτερες οι αποστασεις των lnb... (και μεγαλυτερος διαθεσημος χωρος σε πολυ κοντινες ληψεις)
-
Καλά εσύ είσαι τεχνικός θα ξέρεις καλύτερα. Αν και όπως το σκεφτόμουν αλλιώς το είχα στο μυαλό.
-
hatters1976 πως και δεν έβαλες και τον hispasat 30w;
-
Βασικά χαζεύω τώρα λίγο τι γίνεται στις 26e badr8 1-2 συχνότητες ανεβήκανε βλέπω έχω σήμα 66%.
Ιανουάριο 2024 λένε όλος ο δορυφόρος σε λειτουργία (πηγή χαμάς).
-
Εγω παλι σκαναρα τις 2 νεες συχνοτητες στον συγκεκριμενο δορυφορο αλλα σημα γιοκ. Οποτε hatters1976 βλέπω να φτιάχνεις χαρέμι.
-
Προλαβαίνω να τον ξηλώσω. Μην με περάσουν για τρομοκράτη.
-
Σκέφτομαι να πάω σε αγορά gibertini op100l μόνο και μόνο για τον 7e. Αξίζει ή θα βάλω σε μπελά τον κολλητό να μου το φέρει;
-
Αν μιλάμε για feed @IsN0G00d εξαρτάται που είσαι όσο αφορά μέγεθος πιάτου.
Επίσης απο προσωπική εμπειρία εδώ δέκτες όπως octagon, amiko κάνουν παγώματα στο σήμα 55% (απο 9db και κατω).
Άρα παίζει να θες και πιάτο το δυνατόν μεγαλύτερο και δέκτη με ευαισθησία στις feed λήψεις.
Προσεχώς θα ανεβάσω μέτρηση feed signal 7e : octagon sf8008, gtmedia v8x, gt media gt combo.
-
hatters1976 όντως για feed το σκέφτομαι. Αν θέλει μεγαλύτερο πιάτο δυστηχώς δεν με παίρνει λόγο έλλειψη χώρου.
-
Μετά η μόνη λύση και δεν ξέρω αν δουλέψει είναι να βάλω παράκεντρα ένα slim lnb δίπλα στον 9E.
-
@IsN0G00d αν είσαι απο Αθήνα και πάνω το δοκιμάζεις γιατί μπορεί να είσαι εντάξει με το 1μ.
Έχω δεί αναφορές εξωτερικού για πιάτο 0.80 με σήμα 91%.
Βέβαια απο δέκτη σε δέκτη δεν είναι το ίδιο!
Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να πιάνεις οριακά για ένα δέκτη και σε άλλον να είσαι οκ!
-
μπα...το Αθηνα και πανω ... 1μ , δεν ειναι απολυτο.
εδω, πολυ πανω απο Αθηνα, εχει καποια feed που ερχονται στα ορια, καποια λιγο καλυτερα, και τα περισσοτερα "αφαντα" (στο 1-1.10) .
καπου στο 1.40 ειναι ενα καλο οριο, αν και ειναι αρκετες οι φορες που σε φιλο με 1.85 εχει κι εκει μαυριλα...
-
Λοιπόν ο δέκτης είναι ο gtx combo. Αλλωστε ο 7e δεν έχει να προσφέρει κάτι περισσότερο εκτός των feeds.
-
Λοιπόν μάλλον πρέπει να διορθώθηκε η λήψη. Αύξησα κατά 10% το σήμα στον 7c που είναι ποιό ασθενες.
-
Εννοείς με τον νέο δέκτη ? Η κάτι άλλο αν θες γράψε 2-3 συχνότητες και απαντώ!
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!