Καφενείο - Γενικές Συζητήσεις

There are 3,572 replies in this Thread which was already clicked 323,306 times. The last Post () by chicken101.

• Ισχύει. Εδώ πάντως οι περισσότερες Σκανδιναβικές δεν κατεβαίνουν καν. Αν και προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν κιολας.

• Εγώ στο 2.40 έβαλα τον 7e-10e ζήτησα απο τεχνικό και τον 0.8w αλλά μάλλον έλεγε μ@λ@κ... ότι δεν γίνεται!

Γιατί τώρα βλέπω στην φωτογραφία georgeflu να είναι ίδια με τα δικά μου εκτός της επέκτασης στα δεξιά ...

Άρα γίνεται να δω ποιον θα καλέσω γιατί τώρα μόνο τον 0.8w δεν έχω.

• αρχικα, δεν γινονται ολα 1)παντου 2) σε ολα.

σε 2.40 μπορει και να γινεται, μπορει και να μην γινεται...

οσο μεγαλυτερη η διαμετρος του πιατου, τοσο και πιο μεγαλη η αποσταση του lnb απο το κεντρικο και... αγνωστα τα νουμερα των ληψεων...

• Ε; Με βάση την λογική όσο μεγαλύτερο το πιάτο μικρότερες οι αποστάσεις των lnb.

Edited once, last by IsN0G00d ().

• no!... ακριβως αντιθετα, οσο μεγαλυτερο το πιατο, τοσο μεγαλυτερες οι αποστασεις των lnb... (και μεγαλυτερος διαθεσημος χωρος σε πολυ κοντινες ληψεις)

• Καλά εσύ είσαι τεχνικός θα ξέρεις καλύτερα. Αν και όπως το σκεφτόμουν αλλιώς το είχα στο μυαλό.

• Βασικά χαζεύω τώρα λίγο τι γίνεται στις 26e badr8 1-2 συχνότητες ανεβήκανε βλέπω έχω σήμα 66%.

Ιανουάριο 2024 λένε όλος ο δορυφόρος σε λειτουργία (πηγή χαμάς).

• Εγω παλι σκαναρα τις 2 νεες συχνοτητες στον συγκεκριμενο δορυφορο αλλα σημα γιοκ. Οποτε hatters1976 βλέπω να φτιάχνεις χαρέμι.

• Προλαβαίνω να τον ξηλώσω. Μην με περάσουν για τρομοκράτη.

• Σκέφτομαι να πάω σε αγορά gibertini op100l μόνο και μόνο για τον 7e. Αξίζει ή θα βάλω σε μπελά τον κολλητό να μου το φέρει;

• Αν μιλάμε για feed @IsN0G00d εξαρτάται που είσαι όσο αφορά μέγεθος πιάτου.

Επίσης απο προσωπική εμπειρία εδώ δέκτες όπως octagon, amiko κάνουν παγώματα στο σήμα 55% (απο 9db και κατω).

Άρα παίζει να θες και πιάτο το δυνατόν μεγαλύτερο και δέκτη με ευαισθησία στις feed λήψεις.

Προσεχώς θα ανεβάσω μέτρηση feed signal 7e : octagon sf8008, gtmedia v8x, gt media gt combo.

• hatters1976 όντως για feed το σκέφτομαι. Αν θέλει μεγαλύτερο πιάτο δυστηχώς δεν με παίρνει λόγο έλλειψη χώρου.

• Μετά η μόνη λύση και δεν ξέρω αν δουλέψει είναι να βάλω παράκεντρα ένα slim lnb δίπλα στον 9E.

• @IsN0G00d αν είσαι απο Αθήνα και πάνω το δοκιμάζεις γιατί μπορεί να είσαι εντάξει με το 1μ.

Έχω δεί αναφορές εξωτερικού για πιάτο 0.80 με σήμα 91%.

Βέβαια απο δέκτη σε δέκτη δεν είναι το ίδιο!

Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να πιάνεις οριακά για ένα δέκτη και σε άλλον να είσαι οκ!

• μπα...το Αθηνα και πανω ... 1μ , δεν ειναι απολυτο.

εδω, πολυ πανω απο Αθηνα, εχει καποια feed που ερχονται στα ορια, καποια λιγο καλυτερα, και τα περισσοτερα "αφαντα" (στο 1-1.10) .

καπου στο 1.40 ειναι ενα καλο οριο, αν και ειναι αρκετες οι φορες που σε φιλο με 1.85 εχει κι εκει μαυριλα...

• Λοιπόν ο δέκτης είναι ο gtx combo. Αλλωστε ο 7e δεν έχει να προσφέρει κάτι περισσότερο εκτός των feeds.

• Λοιπόν μάλλον πρέπει να διορθώθηκε η λήψη. Αύξησα κατά 10% το σήμα στον 7c που είναι ποιό ασθενες.

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!