Android box σε παλιά tv

There are 29 replies in this Thread which was already clicked 2,759 times. The last Post () by sataniac.

  • λοιπον το δοκιμασα.οντως πηρα εικονα με αρκετα καλη αναλυση με το συγκεκριμενο καλωδιο αλλα οχι ηχο.βαζοντας λοιπον καλωδιο mini jack με 2 δαχτυλιδια που ειχα αποθηκη δεν καταφερα να παρω ηχο στην τηλεοραση(δεν ξερω το γιατι) αλλα συνδεοντας το ιδιο min jack στην line in εισοδο του home cinema εδωσε κανονικα ηχο.προφανως κατι γινεται με την εισοδο της τηλεορασης.επαιξα και λιγο μηπως δεν κανει επαφη αλλα δεν τα καταφερα.ισως να εχει θεμα το line in της τηλεορασης η να θελει αλλο mini jack με 3 δαχτυλιδια οπως ειπε ο medousa αν δεν κανω λαθος

  • ακυρο παιδια επαιξε κανονικα και στην τηλεοραση απλα δεν μου δινε χερι και δεν ειχε κουμπωσει σωστα.ναι jack to jack εβαλα ολα καλα ευχαριστω παιδες..

  • @sat freed το DVI δεν μεταφέρει ήχο.-

    τραβηγμένες επιλογές ο MEDOUSA? θα σε παρακαλούσα να γράφεις ηπιότερα για να γράφω κι εγώ σε ήρεμο ύφος.

    μη πω ότι ως κάτοχος καλωδίου ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ τα διάβαζα & γέλαγα.....


    είναι το καλώδιου που διαθέτει και η EDISION σε δέκτες που έχουν JACK 3.5

    το εχω υλοποιήσει ως jack=>rca θηλ => rca αρσ => jack & δίνει εικόνα & ήχο από tv box ή edisio receiver σε monitor που διαθέτει IN

    με τις κατάλληλες ρυθμίσεις.


    και βγαίνει ΝΑΙ στέρεο ήχος (άσπρο-κόκκινο) & ΝΑΙ εικόνα sd (κίτρινο) ΜΑΖΙ.

    αν δεν το αναγνωρίσει η TV μας το BOX θέλει αλλαγές στις ρυθμίσεις καθότι είναι ULTRA HD

    κι αν θυμάμαι καλά θέλει & γύρισμα σε RGB

    το κατάλληλο καλώδιο είναι από RCA (κίτρινο-άσπρο-κόκκινο) σε jack με 3 δακτυλίδια μαύρα => 4 μέρη όπως ΟΡΘΌΤΕΡΑ λέει ο medousa89!


    ο centaurus69 έχει δει με τα μάτια του που το κανα μπροστά του πως γίνεται αντίστοιχη τέτοια φάση!


    έτσι για να ξέρουμε τι λέμε & τι κάνουμε

    καλή συνέχεια...

  • Μην γελάς γιατί με κάνεις και απορώ :)

    Συμφωνώ σε αυτά που λες , ΑΝ ΔΕΝ έχεις DVI........

    Και αφού έφτασε εδώ και εγώ δεν γέλασα με κανέναν και δεν ειρωνευτικά κανέναν ας το συνεχίσουμε ......


    Αν ο φίλος centaurus69 που σου έκανε και like έχει DVI στην TV του και αντί για 720p-1080i του έδωσες εικόνα με RCA σε 576i ΟΚ respect :)

    Να το κάνει και ο φίλος lazosdt να τσούκσουν τα ματιά του και να μας πει τις διαφορές :)



    Η επιλογή του converter ήταν τραβηγμένη και το έδειξε το αποτέλεσμα , δεν το είπα ούτε για να προσβάλω ούτε να έρθω σε αντιπαράθεση , ούτε έδωσα σημασία ποιος το πρότεινε .... να βοηθήσω το παλικάρι ήθελα, ίσως να μην έδωσε σημασία ο medousa ότι έχει είσοδο DVI η tv και τον διόρθωσα, αν δεν δέχεστε διορθώσεις επειδή είστε θεοί πάω πάσο.

    Έχεις hdmi έξοδο , έχεις DVI είσοδο και θα πας να δώσεις 30 εύρω για converter ή θα δώσεις video με RCA;


    Φυσικά και μπορεί να δώσει το DVI-D to HDMI ήχο και είπα το απλό , 800HD DVI που μάλλον τον γνωρίζουν οι περισσότεροι εδώ ( παλιός δέκτης αλλά πολύ διαδεδομένος ) , δεν στέλνει ήχο κατευθείαν στην TV με αντάπτορα DVI to HDMI????????

    Κάρτες γραφικών όσοι έχουν ασχοληθεί με HTPC με DVI δεν στέλνουν ήχο σε hdmi???? εγώ πάντως έστελνα κανονικά.

    Ένα google DVI audio δεν φτάνει, όποιος έχει αμφιβολίες να το ψάξει παραπάνω.

    Υπάρχουν 6 ήδη DVI και δεν θα επεκταθώ, η ουσία είναι ότι το digital DVI γιατί υπάρχει και αναλογικό, δεν μειονεκτεί πουθενά σε σχέση με το HDMI.


    Το android έχει AV jack σε RCA κόκκινο, άσπρο κίτρινο , αυτό ήταν το σωστό να πάρει το παλικάρι που είπατε ποιο πίσω, για να χρησιμοποιήσει κόκκινο - λευκό σε ήχο και το κίτρινο video να μείνει κενό , αν έχεις DVI (ψηφιακή είσοδο ) και χρησιμοποιήσεις το κίτρινο για αναλογικό βίντεο , φυσικά και είναι λάθος ( είναι το αντίστοιχο με άσχετους 60ρα samsung με αποκωδικοποιητή nova - OTE σύνδεση με scart), με αυτό τον τρόπο όμως θα ήθελε και αντάπτορα από τα RCA σε jack για να δώσει στην tv ήχο jack, εγώ πρότεινα audio jack σε audio jack γιατί ξέρω ότι θα παίξει ( όπως και έπαιξε) χωρίς πολλά πολλά, με μόνη πιθανότητα να μην παίξει stereo λόγω ασυμβατότητας στα δυο δαχτυλίδια που είπε και ο medousa αν δεν έκαναν σωστή επαφή.


    Δεν κατάλαβα γιατί έπρεπε να γίνει όλη αυτή η συζήτηση, δεν κατάλαβα γιατί συνεχίζει να υπάρχει αμφισβήτηση από την στιγμή που ο φίλος έλυσε το πρόβλημα του με τον οικονομικότερο τρόπο και με την μέγιστη ποιότητα που μπορεί να πάρει.

    Επειδή το είπα εγώ με τα 5 post;

    Sorry αλλά έτσι νιώθω ύστερα από αυτή την ανούσια παιδιάστικη κόντρα.


    Ελπίζω να υπάρχει μια Ελληνική γωνιά να μπορούμε να ανταλλάζουμε απόψεις με υγιή τρόπο και να γνωριστούμε καλύτερα :)

    Edited once, last by sataniac ().

  • βλέπω άλλαξες & user με τον τρόπο που είχα περιγράψει όταν ξεκινήσαμε εδώ....ωραία.


    παιδιάστικα λες? να προσέχεις πως γράφεις για τον φιλτατο medousa89 (περι τραβηγμενης επιλογής) γιατί το παλικάρι & ξέρει & έχει βοηθήσει πολύ κόσμο!!!!!!! προφανώς σε αυτό πήγαινε το LIKE του centaurus69 αλλά & αυτό που έγραψα περί καλωδίου - ρύθμισεις που το έχει δει ο άνθρωπος καθότι γνωριζόμαστε σε αντίθεση με κατι άλλες ΚΥΡΙΕΣ που διαβάζουν ΜΟΝΟ & ΠΑΝΤΑ αλλά ποτέ δεν γράφουν & ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ στα μουλωχτα μόνο να ΠΑΙΡΝΟΥΝ. αυτό επειδή κάτι έγραψες για ελληνική γωνιά με υγιή κλπ........ΔΕΣ μόνο ποσα βλέπουν οι γείτονες ευρωπαιοι με το φτηνό CS κι ύστερα έλα πες μου εμάς τι μας εφαγε & τι φταίει.

    ΜΙΑ ΧΑΡΑ είναι εδώ συμπατριώτη. αν δεν σου αρέσει ξέρεις θα βρεις πολλλλλυυυυ τεχνικότερα στο cstalk.......εδώ ειρωνεύομαι πραγματικά τώρα!!!

    επί του θέματος τώρα

    το DVI δινει και ηχο εγραψες καποια στιγμη τι να λεμε τώρα?!! τεσπα

    ο ανθρωπος 1 οικονομική λύση ήθελε. εξάλλου την ποιότητα την χάνεις ήδη σε παλιά tv που δεν εχει HDMI :)

    και απο 4Κ ULTRA HD πας πολυ παρακάτω ετσι κι αλλιως

    ειδικά όταν θέλεις να στείλεις εικονα + ηχο σε άλλο δωμάτιο τότε η επιλογή ξέχωρου DVI (εικονα) & ξέχωρου jack (ήχο) είναι ΑΣΥΜΦΟΡΗ

    επειδη κατι έλεγες περι 3 ευρώ...................


    τα συμπεράσματα στο φιλοθεάμων κοινό

  • Καταρχήν το ξεχειλώσαμε χωρίς λόγο.


    Αν και έχω διαβάσει τα περισσότερα στο forum δεν κατάλαβα τι εννοείς για το user.


    Να το γράψω και τρίτη φόρα , η λύση που έδωσε ο <<ψυχογιός>> σου (γιατί το ζόρι το τραβάς εσύ και όχι ίδιος, γιατί εσύ sony και καλά με έχεις κάνει εχθρό με το παλικάρι ) ήταν fault φίλε μου, ήταν άκυρη , ήταν τσάμπα λεφτά . Έπρεπε επειδή το είπε το παλικάρι , που έχει βοηθήσει τοοοοσο κόσμο να είναι και σωστό, ποιος είσαι εσύ που θα ακυρώσεις το δικαίωμα λάθους στον medousa ή στον οποιοδήποτε ;

    Εγώ σέβομαι το ίδιο όλο τον κόσμο σε ένα forum. είτε έχει χίλια post είτε 1, το ίδιο να κάνεις και εσύ άμα θες να είναι υγιή το forum εδώ μέσα και να είσαι και ποιο ευγενικός, στη <<θέση>> μου επιτρέπω να με βάλει μονό ο moderator- admin άμα ξεφύγω .

    Τα υπόλοιπα περί cs δεν τα κατάλαβα , μάλλον έχεις κάποιες εμμονές όπως και με το άλλο forum που το χώνεις παντού, δεν ξέρω τι έχει γίνει και ούτε με ενδιαφέρει


    Επιμένεις στο τεχνικό κομμάτι και εκτίθεσαι χωρίς λόγο, με λες κατάμουτρα ψεύτη και γω σε λέω ανίδεο , το κάνεις καθαρά για εγωιστικούς λόγους και να δημιουργήσεις εντυπώσεις μάλλον, διάβασε ότι έγραψα με επιχειρήματα που αποδεικνύονται εύκολα , η ερώτηση του φίλου ήταν συγκεκριμένη και απάντηση μου επίσης συγκεκριμένη , πολύ απλή , πολύ λογική και μονόδρομος σύμφωνα με τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου, το έκανες το DVI επιστήμη, που απ ότι φαίνεται δεν έχεις ιδέα τι είναι.

    Βάζε εσύ scart και rca και το ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ αντί να αξιοποιήσεις το DVI που είναι ΙΔΙΟΟΟΟΟ με το HDMI, που για μεγάλες αναλύσεις από υπολογιστή ακόμα και σήμερα η θύρα DVI χρησιμοποιείται.


    Το modulator για μεταφορά εικόνας επίσης δεν το κατάλαβα τι σχέση έχει.


    800HD που μάλλον δεν τον γνωρίζεις, αν τον πάρεις μάλλον θα επιλέξεις το scart επειδή το dvi δεν γίνεται να μεταφέρει ήχο .

    dm800hd-sb.jpg


    Κάρτα γραφικών αξίας 5.500 ευρώ οι άσχετοι έβαλαν DVI :)



    20161125135707_pny_quadro_p6000_24gb_vcqp6000_pb.jpeg



    Χαλάρωσε φίλε μου, δεν τραβάω κανένα ζόρι , ούτε με εσένα ούτε με κανέναν, βοήθησε αν μπορείς κανένα παλικάρι και μην αναλώνεσαι σε βλακείες, ψάχνεσαι ποιος την έχει ποιο μεγάλη χωρίς λόγο.

    Καλή συνέχεια.


    ΥΓ Προς Θεού φίλε Μέδουσα (επειδή έχω αναφέρει πολλές το όνομα σου) δεν τραβάω κανένα ζόρι μαζί σου , το αντίθετο σίγουρα για την υπομονή σου και την όρεξη να μοιράζεις απλόχερα τις γνώσεις σου, όπως και άλλα παιδιά :)

  • δεν ήμουν εγώ αυτός που είπε ότι το DVI μεταφέρει ήχο :) τι να λέμε τώρα? κωλοτούμπες κάνεις τώρα! συνηθισμένο στη χώρα μας.

    εσύ που είσαι των υγιεινών forum τρώγε μόνο είδη υγιεινής που λέει και η 'Αντζελα.

    θα έβαζα & αφιέρωμα για τα ANDROID box & tv αλλά μου άλλαξες γνώμη......δείξτους εσύ που τα ξέρεις καλύτερα, εγώ δεν κατέχω ούτε από συνδεσιμότητες.


    ξεκινώντας σε 1 φόρουμ γνωρίζω πως δεν ταιριάζουν τα χνώτα μου με όλους ούτε το παίζω ΔΙΠΛΩματης σαν εσένα. αυτός είμαι. αμα δεν σου αρέσει γυρνάς στο καλύτερο που ήσουν προηγούμενα.


    είπα εγώ πουθενά για SCART? είναι & μεγάλο κράτα το για τον κώλο σου.

    έγραφες για λύσεις των 3 ευρώ & τώρα μου πετάς κάρτα αξίας τοσα ευρώ....λες κι όλοι έχουν τέτοια :) ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ


    τις μαλαγανιές να τις αφήσεις για αλλού........μπορώ & ξέρω να μιλάω από πολύ ωραία έως πολύ άσχημα άμα θέλω.

    εσύ που είσαι δημοκράτης & σεβαστικός όταν θελήσεις κάτι ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ 1 POST

    ή οι τόσες εκατοντάδες που μας διαβάζουν & δεν γουστάρουν να γράφουν γιατί έμαθαν μόνο ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.

    λες να μην ξέρουμε τι μας γίνεται?;


    εσύ μας το παίζεις ότι την έχεις μεγαλύτερη επειδή διάβασες 3-4 πραματάκια λίγο καιρό & νομίζεις πώς τα μαθες όλα επειδή είσαι της ποιοτικής εικόνας. άντε πάρε καμιά QLED τώρα που ανάθεμα τι περιεχόμενο να δεις εκεί....κι άσε μας εμάς με τα δικά μας.

    ενώ εμείς αντιθέτως κάθε1 που μαθαίνουμε μας δημιουργούνται άλλες τόσες απορίες


    για να μην σχολιάσω την αλλαγή του user σου στο: ΣΑΤΑΝΙΑΚ....

    πόσο σοβαρά μπορώ να μιλάω με κάποιον που μπαίνει έτσι & στη τελική δεν σε ξέρει & κανείς πουθενήδι

    το κρυφτούλι να το παίζετε αλλού εσύ κι η παρέα σου

    φιλούθκια

  • αναμένουν τώρα να τους γράψεις & τι θα βλέπουν σε 16k ultra hd με QLED οθόνη 1.000.000 χρώματα 8πυρηνο processor με 4 τεραbyte σκληρό & OCTO καρτα γραφικών :)

    που εδώ καλά καλά δεν περισσεύει του έλληνα ούτε για τα βασικά πλέον τέσπα

    σε αφήνω τώρα να ξεδιπλώσεις από κάτω όλες τις ποιοτικές σου γνώσεις δεν ξαναγράφω σ'αυτό το νήμα ελεύθερος..................

  • Μάλλον έχεις θέμα φίλε μου

    Ισχυρίζεσαι και με κράζεις σε 10 post ότι to DVI δεν μεταφέρει ήχο (προφανώς επειδή το είπε ο medousa καθώς εσύ ασχετούλης και Κοιτάς πως θα τον γλύψεις ) , στο απέδειξα με συσκευές ότι ο ήχος μπορεί να περάσει , τώρα πάλι λες τα δικά σου, ότι δεν είσαι αυτός που είπε ότι μεταφέρει ήχο , και ο κωλοτούμπας είμαι εγώ :huh::huh:


    RCA- scart - jack είναι το ίδιο πράμα άσχετε, εσύ περίμενες το osmini για να τα μάθεις :P , έχω έπαιζα πριν 30 χρόνια με αυτά σε κασετόφωνο και βιντεοκασέτα.

    sataniac εσύ με έκανες με τις μαλακίες και τα άσχετα που γράφεις , αν δεν ξέρεις τι γράφεις , αν δεν έχεις ιδέα μην γράφεις, παραπληροφορείς!!


    Σε λίγο θα στείλω ταυτότητα και διαβατήριο εδώ για να ξέρει ο κόσμος ποιος είμαι, επειδή εσύ έχεις εμμονές και ψυχολογικά (αν θες πες μου από περιέργεια για το άλλο forum που προφανώς σε πήδηξε και πονάς ακόμα, ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ;;;;).


    Όσο για τον κώλο μου και τα scart, προφανώς έχω ανοίξει διάλογο με ένα κωλόπαιδο που νομίζει ότι τα ξέρει όλα και έχει γεμίσει το forum με άκυρα.


    Επίσης διάβασε τι γράφω γιατί ανάθεμα και αν έχεις διαβάσεις, αν έχεις διαβάσεις και απαντάς όπως απαντάς έχεις ανάγκη από ιατρική περίθαλψη.

    Περαστικά !!!!


    Τα μέλη που έκαναν like απορώ σε τι συμφώνησαν 8|8|8|


    Την κάρτα γραφικών την πρότεινα για αγορά :huh:

    Μήπως νομίζεται ότι είμαι κάποιος ενώ δεν είμαι :P:P

    Μήπως είστε μια κλίκα που κάνετε τους θεούς μεταξύ σας και επιβραβεύεται ότι πείτε και ας είναι και παπαριά :thumbdown::thumbdown::thumbdown:


    Που μπήκα και γράφτηκα παναγία μου

    :hello:hello:hello:hello

    Edited once, last by sataniac ().

Φόρουμ γερμανικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!