Digea & EΡΤ hellas sat 39°E

There are 1,629 replies in this Thread which was already clicked 225,129 times. The last Post () by magos21.

  • Επίσης θα ηθελα να αναφερω,οτι σε Opticum AX-ODIN και με Image OpenATV 6.1 Oscam-emu 11.643-r798

    και με τα αναφερθεντα biss softkeys ,παιζουν κανονικα ,σε αυτον τον Δέκτη που ειναι 10χρονων.

    οσων ετων και να ειναι ο δεκτης... το oscam-emu ειναι κοινο και εχει ομοια συμπεριφορα (η εκδοση του παιζει τον ρολο της).

  • μας μπερδευεις...

    εμεις κανουμε την τελευταια συζητηση, για τα καναλια της digea στη νεα συχνοτητα (με biss)

    αυτα που αναφερεις, δεν ειναι σε biss, ειναι FTA, αλλα οπως εγραψες πιο πανω ειναι HEVC και ο δεκτης σου δεν μπορει να τα προβαλει...

  • 9e7e1a34f52ec9675829893.jpg

    Ξεκινάει η δεύτερη ψηφιακή μετάβαση

    για τη δημόσια και ιδιωτική τηλεόραση


    (Δελτίο Τύπου ΕΡΤ και Digea)

    Tην Παρασκευή 6/11/2020, ξεκινάει από κοινού και από τους δύο παρόχους επίγειας ψηφιακής ευρυεκπομπής, την ΕΡΤ και την Digea, η δεύτερη ψηφιακή μετάβαση, όπως αυτή προβλέπεται από τον ανανεωμένο Χάρτη Συχνοτήτων που εκπόνησε η Πολιτεία.


    Το πρώτο στάδιο της μετάβασης θα αρχίσει τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 6 Νοεμβρίου και θα επηρεάσει τα νησιά του Βορείου Αιγαίου : Λέσβο, Λήμνο, Χίο και Ψαρά.

    Επισημαίνεται ότι η εν λόγω μετάβαση δεν απαιτεί την αγορά ή προσθήκη οποιουδήποτε νέου εξοπλισμού, αλλά μόνον τον επανασυντονισμό των τηλεοράσεων των τηλεθεατών στις νέες συχνότητες εκπομπής όλων των καναλιών.


    Τα επόμενα βήματα της μετάβασης, έως και τον Φεβρουάριο του 2021, βάσει των προβλέψεων της νομοθεσίας και του κοινού χρονοδιαγράμματος των δύο παρόχων, ΕΡΤ & Digea, θα επηρεάσουν με χρονολογική σειρά τις περιοχές:


    ➢ Δωδεκάνησα -με εξαίρεση το Καστελλόριζο-, Ικαρία και Σάμος (20/11/2020),

    ➢ Κυκλάδες και Καστελλόριζο (11/12/2020),

    ➢ Αλεξανδρούπολη, Διδυμότειχο, Ορεστιάδα, Σουφλί, τμήμα Κομοτηνής (15/01/2021),

    ➢ Λάρισα, Βόλος, Σποράδες, τμήμα Χαλκιδικής (05/02/2021),

    ➢ Καβάλα, Δράμα, τμήμα Κομοτηνής, Θάσος, Ξάνθη, Σέρρες, τμήμα Χαλκιδικής (26/02/2021).


    Το έργο της μετάβασης θα προχωρήσει σταδιακά, ανά γεωγραφική περιοχή με στόχο να ολοκληρωθεί στο σύνολο της χώρας έως τα τέλη Σεπτεμβρίου του 2021 και θα «φέρει» τους τηλεοπτικούς σταθμούς στις τελικές διεθνώς κατοχυρωμένες συχνότητες εκπομπής, ενώ ταυτόχρονα θα αποδεσμεύσει φάσμα για νέες υπηρεσίες από τα δίκτυα της κινητής τηλεφωνίας (5G).


    Πηγή :digea.gr , ert.gr

  • Σημερα 6/11/20 ...και απο την 12737 .....συνεχιζει η Αναμεταδωση των Alpha,Ant1,MEGA.....κτλ...κτλ

    Δεν γνωρίζω όμως τι γινεται με την επιγεια,καποιες αλλαγές;;;;;;;;

  • το "θα επρεπε" απο τι οριζεται?


    το γιατι μπηκαν εκει τα καναλια και το ποια θα ειναι η χρηση τους και η συνεχεια...
    και δεν το ξερουμε εμεις (εκτος αν καποιος ξερει κατι σιγουρο και οχι φημες και υποθεσεις)

    και να δουμε αν το νεο mux μπηκε για να μεινει, μια και στο παρελθον ανεβηκαν διπλες συχνοτητες, αλλα οπως ανεβηκαν... κατεβηκαν.

  • Με καθε επιφύλαξη, κι αν κανω λάθος συγχωρέστε με, αλλα αυτό ορίζεται απο το νόμο, ο οποίος επιβάλει εκπομπη των καναλιων της digea μεσω δορυφορου, σε SD και HD ταυτόχρονα. Το γράφει κι εδω ο rexsat:

    "Παράλληλα η ενεργοποίηση του νέου αναμεταδότη τροφοδοσίας της DIGEA (στον δορυφόρο Eutelsat 3B-3.0E), δείχνει τη διάταξη που θα λάβουν οι υπηρεσίες της στους 3 επίγειους πολυπλέκτες εθνικής εμβέλειας, που θα είναι διαθέσιμοι με το νέο LCN επανασυντονισμό καναλιών! Έτσι αναμένεται στον έναν από τους 3 πολυπλέκτες να εμπεριέχονται όλες οι SD υπηρεσίες των καναλιών εθνικής εμβέλειας και στους άλλους 2 επίγειους πολυπλέκτες της DIGEA θα εμπεριέχονται όλες οι ΗD υπηρεσίες των καναλιών εθνικής εμβέλειας"


    Πηγή https://greekdigitaltv.blogspo…10/digea-30-lcn.html?m=10

  • με την λέξη "αναμένεται" sd & hd είναι εικασία που έκανε ο συντάκτης του άρθρου από προγενέστερα λεγόμενα του 2018 για το τι θα γίνει με την μεταβατική περίοδο μέχρι την κατάργηση της sd εκπομπής ... κανένα ΦΕΚ ή ΥΠ δεν θέτει την άμεση εκπομπή και HD σε όλη την χωρά αλλα μονο την απελευθέρωση που πρέπει να κάνουνε για το 5G ( 700mhz)

  • απλα ειπα να βαλω τα κλειδια για να μην ψαχνετε για τα σωστα κλειδια. Σορρυ δεν ειχα προσεξει οτι θα επρεπε να τα βαλω σε αρχειο

  • Τα αποδεκτά κλειδιά για oscam-emu είναι στην προηγούμενη σελίδα με κρυμμένη την τιμή , επιπρόσθετα θα πρέπει να ξέρουμε και τι είδους/μορφή ή cam εξυπηρετεί το αρχείο που ανεβάζουμε και οχι κάτι χύμα που ανέβασες :thank_you2:

  • θα το ποσταρω εδω, αν και δεν προκειται για αμεσα καναλια Ελληνικου ενδιαφεροντος,αλλα εμμεσα ειναι μια και ανηκουν στο πακετο της ΕΡΤ.


    εδω και λιγο καιρο παρατηρησα μαυριλα στο tv5 k bbc world news στην 12242 hellas sat. αρχικα δεν εδωσα και πολυ σημασια, αλλα σε μια αναζητηση που εκανα στον δορυφορο, ειδα οτι στη συχνοτητα υπαρχει ενα καναλι "-." (παυλα και τελεια) κλειδωμενο σε biss. βαζοντας το κλειδι ερτ σε αυτο το καναλι, ανοιξε και ειναι το tv5, και καπου εκει πηρα μπρος...

    τα 2 καναλια που ανεφερα πιο πανω, ειναι κρυπτογραφημενα σε biss, και απλα οπως και τα αλλα της ερτ δεν εκπεμπουν σημα κρυπτογραφησης...


    σε sdg με "σημανση υπηρεσιας ως κωδικοποιημενη biss" εμφανιζεται η κρυπτογραφηση (σε αλλα image χρειαζεται στο oscamdvbapi καποια επιπλεων)

    και με F 0001212C 00000000 + το της ερτ, ερχεται και το φως...

  • και εγινε η μεγαλη αλλαγη...

    η ΕΡΤ1 HD πηρε τη θεση της ΕΡΤSPORT HD...

    τα αλλα 2 στην επιγεια, μαλλον μονο οπου ειναι διαθεσιμο το 2ο mux της ερτ


    για τους (τυχερους) δορυφορικους παντως, εχουν ανεβει και τα ΕΡΤ 2 κ 3 σε HD στον hellas sat στη συχνοτητα 12242 κλειδωμενα σε biss, ορατα με αυτο που εχω δωσει πιο πανω

    (μαζι με tv5 κλπ, τα οποια εκπεμπουν και παλι ελευθερα)


    erthd.jpg

  • Όποιος δεν βλέπει εικόνα στο ερτ2 hd και ερτ3 hd βάζει αυτά τα δύο στο oscam.dvbapi...


    A: ::0001:0100::: 2600:000000:1FFF ; ERT2HD


    A: ::0002:0101::: 2600:000000:1FFF ; ERT 3HD



    Επανεκκίνηση του οσκαμ και λογικά πρέπει να παίζουν πάλι...όπως είπε ο συνάδελφος μάλλον θα χρειαστεί σε χρήστες που δεν έχουν sdg image...

  • 12737.00HF5EuropeDVB-S2QPSK15055 3/4

    Alpha TV Greece

    Skai

    ANT 1

    Open Beyond TV

    Star Channel

    Mega Channel

    Macedonia TV


    καλημέρα υπάρχει κάποιο αναβαθμισμένο SoftCam.Key που να ανοίγει τα κανάλια σε αυτη την συχνοτητα που έχουν πάει από χτες.

Φόρουμ γερμανικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!