Digea & EΡΤ hellas sat 39°E

There are 1,629 replies in this Thread which was already clicked 224,569 times. The last Post () by magos21.

  • Για τους φίλους του εξωτερικού o hellas sat ειναι ποιο φιλικός στο σήμα. Με 80 άρι ειναι σχετικά καλά παντου (το σχετικα το λεω διοτι επειδη έχει ανωμαλο καιρο με βροχες ενδεχομενος να έχει διακυμάνσεις το σημα)
    Στους κατοίκους στην Σουηδια είναι λίγο περίεργα τα πράγματα τελευταια φορα είδα αναφορά με 1μ και είχε θεματάκια η Στοχόλμη. Στα Αδέλφια μας στην Κυπρο το σήμα ειναι φουλ με 80άρι ειδα αναφορές τέλιο σήμα οποτε αξιζει και χρήμα και κόπος για κάτι τέτοιο εκεί.

    Για τους φίλους Αγγλια ο 3.1Ε δεν ηταν τοσο φιλικός με τον Ηellas sat τα πράγματα ειναι εντελως διαφορετικά με 1μ λογο συχνων βροχων δε θα έχει κάποιος ιδιατερα προβλήματα στο σήμα.

    Aπο την ολη ιστορια χαμενοι ειναι Φιλανδια και ο φιλος μου ο Τακης στην Σαουδικη Αραβια (Μεδινα) και γενικά ο αράβικος κόλπος και κάτι τρελοι απο Ινδια!!! Ναι εβλεπαν DIGEA στην ινδια με 4μ και 6μ πιατα

  • Edision Progressiv HD c+ nano plus LED - Sat Receiver ohne Festplatte im  Test - sehr gut - hifitest.de


    εγω με αυτο δεν μπορεσα να ανοιξω τα κανάλια digea στον hellas sat με την τελευταία version ΕΡΤ1, ERT2, ERT3, ΕΡΤ1 HD, ERT2 HD, ERT3 HD για την ΕΡΤ και Alpha, Ant1, Mega, Open, m.TV, Star και Skai (SD+HD Progressiv NANO v.1422!!! ανοίγουν μόνο ΕΡΤ1, ERT2. ERT3 και digea μαυρο. με 85 δισκο....αν γνωρίζει κάποιος κάτι????? ευχαριστώ

    λιγα μυνηματα πιο πισω γραφω αυτο

    Code
    αν ναι τα πιο πανω, δοκιμασε να πας στο καναλι που θελεις, πατα "info" 2 φορες , και μετα πειραματισου λιγο με τα χρωματιστα κουμπια. ανοιγει μενου που βαζει μονο του τα στοιχεια του καναλιου που ζηταει, και καταχωρεις μονο το "νουμερακι" .

    το οποιο ισχυει σχεδον για ολα αυτου του τυπου και παρτιδας δεκτες της edi

  • Γεια σας παιδιά, έχω μια ερώτηση

    Προσπαθώ εδώ και 2 μέρες να περάσω από 3ο σε 39ο για Digea πριν ήμουν ΟΚ με constant.cw σε dm500hd. εχθές έβαλα oscam και όλα όσα λέμε στο φόρουμ αλλά με τα ΕΡΤ τίποτα τα Digea SD + HD είναι μια χαρά, τι πρέπει να κοιτάξω?

  • με oscam-emu , τα σχετικα στο softcam.key , και τα αλλα στο oscam.dvbapi . σε κατι απο αυτα δεν εισαι οκ... ξαναριξε μια ματια κατι εχεις λαθος.

  • geiasa s

    mia voithia gia ton Hellas Sat : Ta kanalia tis Digea paizoune kaninika...alla pos mporo na anoikso ke ta tis ERT 1,2,3 ????


    Efxaristo prokatavolika

  • με oscam-emu , τα σχετικα στο softcam.key , και τα αλλα στο oscam.dvbapi . σε κατι απο αυτα δεν εισαι οκ... ξαναριξε μια ματια κατι εχεις λαθος.

    Έκανα ακριβώς το ίδιο και σε ένα zgemma που έχω στο σαλόνι και δουλεύουν όλα.

    Αρχίζω να πιστεύω ότι μου το κάνει το oscam η δεν παίζει τέτοια περίπτωση από τι στιγμή που είναι ΟΚ τα digeα?

    έχει διαφορά oscam με oscam-emu?

    :exploding head:

  • Καλησπερα.

    Εχω ενα Orton 403 hd και ειναι αρκετα παλιος!

    Εχω ανοιξει και τα 2 (ερτ-digea hd).

    -BISS KEYS

    ERT-DIGEA PACKAGES

    CAID 2600

    FREQUENCY 12223/ERT1 HD ServID (000028)

    FREQUENCY 12241/ERT2 HD ServID (000001),ERT3 HD ServID (000002)

    FREQUENCY 12338/ALPHA ServID (00044C),SKAI HD ServID (0004B0),ANT1 HD ServID (000514),OPEN HD ServID (000578)

    FREQUENCY 12352/STAR HD ServID (0005DC),MEGA HD ServID (000640),MAK HD ServID (0006A4)

  • nosos1.....φιλε μου,σε παρακακαλώ......διαβασε τους ορους ,λειτουργίας...ειδικά αυτον τον όρο,ευχαριστώ.

    8. Να μην δημοσιεύουν μηνύματα γραμμένα με την λατινική γραμματοσειρά (Greeklish). Ο επίσημος τρόπος γραφής για όλους τους Έλληνες είναι οι ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ και όχι τα Greeklish. Τα Greeklish είναι και δυσανάγνωστα για πολύ κόσμο και πάρα πολλοί δεν τα διαβάζουν. Η χρήση επίσης των ελληνικών χαρακτήρων διευκολύνει την αναζήτηση των δημοσιεύσεων. Εξαιρούνται φυσικά αγγλικές λέξεις που εξυπηρετούν τη συζήτηση και η ορολογία, καθώς επιτρέπονται οι αναρτήσεις μόνο στη αγγλική γλώσσα από άλλα μέλη τα οποία δεν γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα και θέλουν να συμμετέχουν στο ελληνικό τμήμα του φόρουμ.

  • Για σας φίλοι . Έχω ένα μικρό πρόβλημα . Τόπος κατοικίας Μόναχο διάμετρο κάτοπτρο 85 εκ. Δέκτης vuduo2 .

    Ενώ κατεβάζω στις 39 μοίρες όλες τις δικές συχνότητες δεν κατεβάζω τα κανάλια στην συχνότητα της ΕΡΤ 12242 εκεί που υπάρχει το ρικ και το ΕΡΤ News . Τις παραμέτρους της βαζω όπως είναι sto flysat. Μήπως δεν λειτουργεί η υπάρχει κάποιο πρόβλημα ?

  • Για σας φίλοι . Έχω ένα μικρό πρόβλημα . Τόπος κατοικίας Μόναχο διάμετρο κάτοπτρο 85 εκ. Δέκτης vuduo2 .

    Ενώ κατεβάζω στις 39 μοίρες όλες τις δικές συχνότητες δεν κατεβάζω τα κανάλια στην συχνότητα της ΕΡΤ 12242 εκεί που υπάρχει το ρικ και το ΕΡΤ News . Τις παραμέτρους της βαζω όπως είναι sto flysat. Μήπως δεν λειτουργεί η υπάρχει κάποιο πρόβλημα ?

    φίλε μου είμαι Γερμανία πολύ πιο βόρεια από εσένα και πιάνω κανονικά αυτή την συχνότητα και τα βλέπω και με πολύ καλό σήμα. Εγώ βέβαια έχω άλλου είδους δέκτη και τα είχε ήδη μέσα ως λίστα όλα.

  • Το παράξενο είναι ότι πριν ένα μήνα περίπου πριν πάω Ελλάδα άδεια .την κατέβασα κανονικά και ταξινόμησα τα κανάλια στα settings . Μόλις γύρισα από Ελλάδα χωρίς να αλλαξη η ποιότητα σήματος τα κανάλια στην συχνότητα αυτή μόνο δεν είχανε σημα καθόλου . Ερτ2hd. Erst 3hd ert News . Βάζω ξαναβγάζω παραμέτρους τίποτα . Ενώ όλες τις άλλες συχνότητες είτε χειροκίνητα είτε αυτόματα τις κατεβάζει . Τι μπορεί να φταει ? Έχει κάποιος φίλος καμία ιδέα ?

  • σε μια γρηγορη ματια που μολις εριξα, η "242" ειναι ενα κλικ κατω σε ισχυ σε σχεση με την "224"


    φυσικα, ακομα κι ετσι θα επρεπε να την εχεις κανονικα, και αφου οπως λες πριν φυγεις την ειχες κατεβασει, τοτε δεν τιθεται θεμα παραμετρων κλπ...δεν εχει αλλαξει κατι!


    οποτε, καπου εχεις απωλεια σηματος...

    η το πιατο σου ειναι ενα κλικ φευγατο, ισως η στροφη του lnb, ισως το ιδιο το lnb να ειναι "πεσμενο" , το tuner του δεκτη κλπ...

  • Μιλώντας για σήμα, αν και δεν βρήκα πολύ χρόνο να το παλέψω, με κέντρο 39 έχουμε πιθανότητα να πιάσει παράκεντρο 19; Έπιανε κάποιο σήμα αλλά δεν άνοιγε τα κανάλια. το έχει καταφέρει κανείς;

Φόρουμ γερμανικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!