Digea & EΡΤ hellas sat 39°E

There are 1,629 replies in this Thread which was already clicked 227,589 times. The last Post () by magos21.

  • Παιδια ειμαι πολυ χαρουμενος γιατι καταφερα και αποκαταστησα τον edision progressiv ts με τον τροπο που που υπεδειξε ο Τ30,τον οποιο ευχαριστω πολυ.χρησιμοποιωντας την σειριακη θυρα και με καλωδιο RS 232,,και επειδη πηρα φόρα αναστησα και 2 power plus( 800 και 801S) που ηταν καποια χρονια νεκροι...Αναρωτιεμαι αν ξερει καποιος για αυτους πως μπορουμε να μπουμε στον key editor(αν υπαρχει) για να περασω χειροκινητα τα νεα κλειδια ή αν υπάρχει πουθενα λογισμικο με τις νεες αλλαγες.

  • Καλησπέρα στη παρέα , ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος , ενώ παίζουν όλα άψογα και της ΕΡΤ και της Digea sd και HD , τα μόνα κανάλια που δεν παίζουν σε HD είναι ( Αnt1 , skai , open , alpha . Έχω σπάσει το κεφάλι μου, ενώ παίζει το star το Μ.tv και το Μega σε HD . Να σημειώσω ότι στα κανάλια που είναι μαύρα το epg το βλέπω κανονικά . Γνωρίζει κάποιος κάτι πάνω σε αυτό ? , ευχαριστώ εκ των προτέρων .

  • Καλησπέρα στην Ελληνική παρέα.

    Επεσε στα χερια μου ,ενας OPTICUM X-406 plus,υπαχει τίποτα,για αυτον τον Δέκτη,για να δει ’’φως’’

    Επίσης εαν υπαρχει,απο αλλον Δέκτη που να ειναι π.χ.κλωνος ,,που να φλασαρει σε αυτον?????

  • Καλησπέρα στην Ελληνική παρέα.

    Edision Argus VIP 3 Macvision,παρα ότι βαζω χειροκινητα τα biss keys,εχουμε ’’φως’’ μονο στα SD Channels Digea.

    ERT SD & ERT HD.....και τα HD Digea ....τίποτα.Αν καποιος φίλος,γνωρίζει...ευχαριστώ εκ τον προτερων.

    Με το τελευταίο emusoft vip_1655.

  • Καλησπέρα μήπως έχει κάποιος ιδέα απο δέκτες της GT MEDIA προσπαθώ να βάλω τα ελληνικα και ειναι στο biss σε μορφή που δέχεται λίγα γράμματα μπροστά και μετά ακολουθούν 1FFF 00 .... σε τετοια μορφή δεν τα έχετε εδω ουτε στο oscam ουτε στο αλλο.

  • panorama νομιζω το γνωστο προβλημα του οτι δεν βλεπει κρυπτογραφηση...


    hatters1976 αν μπροστα απο το 1FFF παιρνει 4 ψηφια, λογικα θα βαλεις το sid του καναλιου (πχ για την ερτ2 00141FFF)


    αν και εχω την εντυπωση, οτι κι εσυ μονο τα sd digea θα καταφερεις να δεις...

  • Παιδια αν και ζητησα βοηθεια πριν λιγες μερες εδωμεσα και δεν ειχα ανταποκριση γιατι ειχα θεματακια και σε oscam και σε mgcamd τελικα βρεικα τις λυσεις που εψαχνα εδω. Πλεον παιζουν ολα και σε sd και σε hd. Καλη θεαση σε ολους :http//digitaltvinfo.gr/tag/bis/

  • mike_rx7 μπορείς να μου πεις ποτέ ζήτησες βοήθεια εδώ , γιατί δεν βλέπω ποστ ;;; Έχεις 3 ποστ αλλά δεν μπορώ να βρω το δεύτερο ποστ σου ;;;; :thinking face:

    Σίγουρα έγραψε στην ελληνική ενότητα...;

    Και στον SAT_Nobody εγραψα μυνημα και στην ενοτητα οπου τα softcam.key εγραψα οτι ειναι ολα αδεια και δεν ελαβα ουτε απαντηση ουτε καποιο μυνημα να μου στειλει καποιος ενα αρχειο η κατι. Οπως και να χει στο πιο πανω λινκ υπαρχουν ολα τα μπισκοτακια και σε biss mgcamd και σε oscam.

Φόρουμ γερμανικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!