Digea & EΡΤ hellas sat 39°E

There are 2,001 replies in this Thread which was already clicked 371,503 times. The last Post () by georgitsa.

• διακρινω μια εντυπωσιακη ανοδο των σηματων στις συχνοτητες της ερτ...? εχουν πιασει νουμερα digea (εχω κατι 14αρια εδω...)

• Πριν ερτ2 και ερτ3hd κλείδωνε στο 91% σήμερα βλέπω πήγε 97 με 98%.

• Ευτυχώς προφανώς πρέπει να υπήρξε θέμα γιατί εδώ νότια μιλάμε οριακά ήταν χαλούσαν με το παραμικρό αυτά εφόσον είναι κ για τροφοδοσία επίγειας ψηφιακής

οριακά ήταν χαλούσαν με το παραμικρό

για αλλα δεν ξερω, αλλα για 39Ε (κατι εχει παρει το αυτι μου που λενε...)...

εχω δικο μου ανθρωπο ακτες Λιβυης, που εχει στημενο 90αρι πιατο (με σημα γυρω στα 9-9.5db) και δεν ειχε προβλημα "με το παραμικρο" (μονο σε "κακο χαμο") και ειναι και αρκετα πιο νοτια απο εσενα, οποτε αρχιζω και προβληματιζομαι γενικα με την εγκατασταση σου...

• georgeflu μην του λες τέτοια γιατί ικανό τον έχω να σε πληρώσει τα μεταφορικά και να πας να του τα ρυθμίσεις.

• Λιγο εισαι. Εχω την εντυπωση πως ο τεχνικός δεν ρύθμισε σωστά την ανύψωση.

Edited once, last by IsN0G00d ().

• Γεια σε όλους,

έβλεπα παλλιά SAT μέσω VU-BOX και εδώ και μερικά χρόνια βλέπουμε μεσω IPTV. Θέλω όμως να πάρω ένα καινούριο SAT-Receiver και να επιστρέψω πάλι σε δορυφόρο. Τον 39C τον έπιασα κιόλας μαζί με τον ASTRA. Μου λείπει μονο ο αποκωδικοποιητής.

Εβαλα να πάρω αυτον στο μάτι: VU+ UNO 4K SE DVB-S2

Τι λέτε;

Και πως είναι η κατάσταση σήμερα με τα κανάλια SAT?

Θα βλέπουμε τίποτα;

Γιάννης

• Αν τον θες μόνο για τα Ελληνικά κανάλια του 39 πολλά τα λεφτά. Αν θες κάτι παραπάνω πας σε octagon.

• 8008. Υπάρχουν κι άλλα βέβαια φθηνότερα.

• Καλό φαίνετε το OCTAGON 8008.

Δηλαδή καταλαβαίνω οτι τα κανάλια "υπάρχουν" ακόμη... ; (Υποθέτω ναι)

Μπαινουν όλα τα απαραίτητα προγραμματάκια που χρειάζονται; (Υποθέτω ναι)

• Ο supreme εχει θεματακια με τα tuners, γι' αυτό αναμένεται η ν3.

• Γενικότερα για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν μπορείς να πεις ότι σε enigma2 έχει βγει κάτι " σούπερ "

Βασικά το tuner στο gt media combo βάζει κάτω άνετα όλους τους enigma2 που είχα μέχρι στιγμής.

Απλά όσο είχα τον novaler se αυτό που μου άρεσε πριν κάψει και τα δυο tuners ήταν ότι μπορούσες

να δοκιμάζεις πολλά διαφορετικών ομάδων firmware ...

• Παιδιά, χρειάζομε βοήθεια, και ίσως μπορέσει κάποιος να βοηθήσει:

Πριν παραγγείλο κάποιο νέο RECEIVER, έβγαλα ενα VU+ UNO που είχα παλλιά για να κάνω μερικά Test:

- Εβαλα μέσα το OpenATV 7.4 = ΟΚ

- Εβαλα μέσα το OSCAM-STABLE 1.20 (δεν βρήκα το OSCAM TRUNK που διάβασα κάπου) = Λάθος;

- Μπορώ να μπω και με το BROWSER μέσα στο OSCAM = OK

- Βρήκα εδώ τα FILES του OSCAM: /etc/tuxbox/config/oscam-stable/... = OK
    - Εβαλα μερικά παλλιά SOFTCAM.KEY που έχω εδώ (/var/keys/xxxx.xx),

αλλά τίποτα.

Πως προχωρώ; Τι κάνω λάθος; Πρέπει να αλλαχτούν τα FILES καπου;

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!