περι SatDreamGr

There are 922 replies in this Thread which was already clicked 133,924 times. The last Post () by cris207.

• καλημερα. οχι και παλι τα ιδια κανει. περναω το e2iplayer ολα καλα. περναω softcam ολα καλα. μετα παω να βαλω οτιδηποτε αλλο προσθετο και κολλαει στο boot.

κανεις επαναφορα settings ?

ειπα μηπως κατι δεν παει καλα με το build του mini4k κι εβαλα τον φιλο μου (ο οποιος με εβριζε ) και εκανε ξαναφλας σε αλλο σλοτ, και κατεβασε κανονικα τα δικα του χωρις προβλημα...

επισης, αν καποιος ακομα χρησιμοποιει τον δεκτη, ενα feedback...

• Καλημερα γιωργο στο 8 και στο 10 χανω τη φωνη απο τα iptv καναλια και μονο με restart στρωνει καμμια ιδεα?

σε ολα ? (και greekstreamtv πχ?)

τα πιανεις με τη σειρα...

δοκιμαζεις αλλο καλωδιο, καλυτερης ποιοτητας

δοκιμαζεις αλλη εισοδο στην tv (αν καποια λεει arc)

στις ρυθμισεις εικονας video δοκιμασε να κανεις παρακαμψη EDID

• επισης, αν καποιος ακομα χρησιμοποιει τον δεκτη, ενα feedback...

Εχω τον δεκτη, περασα τα 10 χωρις προβλημα, το κανονικο. Τωρα ειμαι στη δουλεια και δεν μπορω να δω πια εκδοση.

• μου κάνει εντύπωση γιατί μου έβγαλε ενημέρωση και επανεκκίνηση. δεν πειράζει, το εγκατέστησα πάλι και δούλεψε. επ ευκαιρία έχει περάσει κάποιος νεώτερο wirequard από το 7.6 που έχω και είναι το μόνο που μου δουλεύει;

• Νομίζω δεν παίζει με τα νεότερα,

Παίζει μέχρι σε ένα σημείο που τα είχε σπάσει αυτός και είχε φτιάξει διαφορετικές εκδόσεις για διαφορετικες python versions.

Αλλά δεν το έχω επιχειρήσει αφού παίζει αυτό άστο να υπάρχει.

• καλημέρα. για να παίξει το plugin vavoo sto 10 μου απαντάνε στο forum you just need to deactivate ip6. υπάρχει κάπου αυτή η δυνατότητα; έχω cobaltfhd skin.

• Λογικά μέσα στις ρυθμισίσεις, ρυθμίσεις δικτύου.

• Νομίζω στο ποστ που ανέφερες ανέβασαν εντολή μέσω τέλνετ για την απενεργοποίηση του. Καλο μηνα.

• καλημέρα σε όλους. στο 10 με το που πατάω την επιλογή για boot σε άλλο image βγάζει μπλε οθόνη κατευθείαν. μπορώ να κάνω κάτι;

• αν και δεν βλεπω καποιο τετοιο προβλημα...

ποιος δεκτης? (για να σου πω ακριβως) , μεσω του recovery menu... και κανεις boot στο image που θελεις...

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!