Edision OS mio4K UHD DVB-S2x - DVB-T2 - multistream - blindscan

There are 403 replies in this Thread which was already clicked 37,937 times. The last Post () by giorbak.

  • Λοιπον μετα απο την νεα εγκατασταση παλι τα ιδια.δεν ανιχνευει καναλια στον 1.9 στον 23.5 στον 19.2 στον 0.8.ενω ανιχνευει στον 13 κανονικα μας παραπεμπει σε θεμα tuner αυτο? Ενω στον vusolo με το ιδιο καλοδιο ανιχνευει σε ολους κανονικα???

  • Αν το diseqc σου 10x1 είναι EDISION, ρίξε μια ματιά στα δικά μου post #1030 και #1409 στο νήμα "Ερωτήσεις-Απαντήσεις", μήπως τυχόν η απάντηση είναι εκεί.

  • ειδα,ομως εδω και ενα χρονο+++ ετσι παιζανε χωρις προβληματα

  • Κατ' αρχάς, σωστή σκέψη σου, προβληματίστηκα και εγώ, γιατί στον ένα δέκτη έτσι και στον άλλον αλλιώς. . Μηχανήματα του "διαβόλου", όμως, είναι αυτά.

    Αυτό που σου πρότεινα, δείχνει να μην έχει πολλές πιθανότητες θεραπείας του προβλήματος, αλλά είναι εύκολο, γρήγορο και χωρίς παρενέργειες.

    Ενδέχεται να....

    Αν όχι, γράφουμε λάθος, χωρίς συνέπειες.

    Καλή τύχη.

  • μια μικρη λεπτομερεια μονο, για να μην βρεθεις προ εκπληξεως.


    η edision δεν δεχεται δεκτη στο service, απευθειας απο πελατη. θα πρεπει να απευθυνθεις στο καταστημα που τον αγορασες, και εκεινος να φροντησει για τα απαραιτητα...


    επισης, απο περιεργεια, τι επιπεδα σηματος εχεις τωρα με τον zero, σε καποιον δορυφορο που δεν εχεις σημα με τον αλλο?

    και ξαναεπισης, υπαρχει κανας γνωστος -φιλος εκει κοντα σε εσενα, ωστε να δοκιμασεις και στην δικη του εγκατασταση ? (ας ειναι και απλη εγκατασταση πχ με 2 δορυφορους)

  • ναι με το μαγαζι το κανονισα που τον πηρα .

    τα επιπεδα στον vusolo ειναι με % οποτε εν ξερω ακριβως.οχι δεν εχω φιλο να το δοκιμασω αλλλα υποθετω αφου δουλευουν ολα κομπλε στον vusolo κατι παει στραβα με αυτον.θα τα δοκιμασω και αυριο πριν τον στειλω ενα προς ενα ολα τα ματια!

    edit:βασικα εχω και 2 4χ1 diseq να δοκιμασω και αυτα? την ταλαιπωρεια σκεφτομαι ρε γμτ...

  • βασικα, αν δοκιμασες τον δεκτη πανω σε lnb απευθειας και δεν ειχε σημα, δε νομιζω να εχει νοημα να δοκιμασεις και με το diseq (εκτος αν δεν καταλαβα καλα, οτι αυτο εκανες).


    σε αλλη εγκατασταση, με αλλα lnb θα ηταν χρησιμο να δουμε τι γινεται...


    επισης, ας ειναι και σε % , τι δειχνει ο solo απο σημα?

  • τον δοκιμασα σε ενα lnb μονο στον 0.8 και δεν ανεβαζε σημα(εννοω χωρις το diseq,οταν ειχα ανεβει στην ταρατσα) λογω ζεστης κατεβηκα και δεν ξανα δοκιμασα.αυριο αν ειναι θα ξανα ανεβψ να δοκιμασω ενα ενα τα ματια και αν δεν... θα τον στειλω...

    τωρα που βλεπω στον 13 το canal + sport hd δειχνει 87% snr kai digi sport 1 hd ro 70%

  • Καλημερα να ρωτησω κατι.πριν περασω λογισμικο πηρα ενα backup απο τα προσθετα του δεκτη image sdg6 και στο multiboot sdg8(απο το plugin αυτο εννοω)πως το επαναφερω?

  • με το backupsuite?

    αν μπεις μεσα στο backupsuite στο image που εισαι (και θες να αντικαταστησεις) , εχει κουμπι για επαναφορα image (μπλε νομιζω)

  • Ευχαριστω ειχες δικιο...λοιπον το πηγα στο μαγαζι ωστε να το στειλει στην edision αλλα μου ειπε οτι αυτοι δεν εχουν 100 δορυφορους να δοκιμασουν και μπορει να δοκιμασουν σε 2-3 να δουν οτι παιζει και να μου το στειλουν πισω...επισης μου ειπε οτι δυσκολο να ειναινθεμα τουνερ γιατι δεν θα επεζε κανενας δορυφορος...τον πηρα πισω για να ξαναδοκιμασω αλλα τιποτα...εντωμεταξυ με σταθερο σημα 15 db σε καναλια του 16 και του 13 μου κανει σπασιματα σε πολλες συχνοτητες χωρις να πεφτει το σημα...αυτο δεν ειναι ενειξη τουνερ ρε παιδια? Και εφωσον παιζουν στον βουσολο εκει καταληγω,θα το ξαναπαω τωρα....

  • αυτο ειναι απο τον 16Ε και οχι απο τον 13Ε .... το ενδεχόμενο παρεμβολής το εχεις σκεφτείς γιατι αυτο το καναλι ειναι στο ευρος των 1800Mhz , και εχεις δυο διαφορετικά tuner με διαφορετικά χαρακτηρίστηκα...

    και στο εργαστήριο θα δουνε τον 13Ε και 19Ε οτι ειναι ελεύθερο σε μια διαφορετική εγκατάσταση που θα εχει πολυδιακοπτη/ες

  • Ναι αυτη η εικονα ειναι απο τον 16.απλα ετσι παιζουν και στον 13 πολλα καναλια απο αυτα που ανοιγουν οχι ολα...τι παρεμβολες να εχω εννοεις?1.5 χρονο που παιζουν απροβληματιστα δηλαδη? Και εξακολουθουν να παιζουν στον vu solo.δεν εχω γνωσεις να καταλαβω πολλα.αλλα αν ειχα παρεμβολες δεν θα τις ειχα και ποιο παλια?

  • Εκει που ειναι ο δεκτης οχι δεν υπαρχει ασυρματο τηλεφωνο.το ασυρματο ειναι σε αλλο δωματιο!ειμαι πειραια.

    georgeflu τι εννοεις για βλαβη σε εξωτερικο η κατι δικο μου? Δεν σε πιανω...επισης δεν θα μου το παρουσιαζε και ο vusolo εφοσον υπαρχει παρεμβολη?

  • Ναι εχω κανει,αλλα σε αυτο εβλεπα πολλους μηνες διχως προβλημα

  • ειναι ευκολο να τσεκαρεις αν οι συχνοτητες που εχεις θεμα ειναι σε καποιο συγκεκριμενο ευρος? (πχ 2 χρονια ψαχνω στην περιοχη μου, κατι που ξεφυτρωσε και μου "γονατιζει" το σημα σε ολους τους δορυφορους, απο 11585-11670 με μεγιστο καπου 11625)


    επισης...κανε μια προσπαθεια να βρεις καποιον φιλο,

    η αν καποιος διαβαζει το θεμα και ειναι εκει κοντα, να κανεις μια δοκιμη σε αλλη εγκατασταση...


    και κανε μια δοκιμη να βγαλεις απο πριζα το ασυρματο ( αν και θα μπορουσε να ειναι ασυρματο καποιου γειτονα, η οτιδηποτε αλλο σε αυτο το ευρος συχνοτητων),μηπως και πετυχεις "τζοκερ"

Φόρουμ γερμανικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!