OScam sky de

There are 347 replies in this Thread which was already clicked 54,545 times. The last Post () by georgeflu.

  • Σου γράφω τι έκανα εγώ και μου δούλεψε χωρίς κανένα πρόβλημα σε Octagon sf8008 με openpli 8.3 και σε Edision OS MIO+ 4K με sdgr8.

    Το πρώτο και βασικό είναι ο σερβιτόρος σου να υποστηρίζει Oscam icam. Ο δικός μου τον Οκτώβριο, που τον ρώτησα, μου είχε απαντήσει αρνητικά, αλλά τον Δεκέμβριο με ενημέρωσε ότι είχε προσαρμοστεί.

    Πριν να κάνω οτιδήποτε κράτησα αντίγραφο από τα αρχεία oscam.dvbapi, oscam.conf, oscam.user και oscam.server για να τα έχω, αν κάτι πάει στραβά.

    Στη συνέχεια απεγκατέστησα το oscam-emu μέσα από τον δέκτη, ΜΗ έχοντάς το ενεργό

    Με το dcc συνδέθηκα με τον δέκτη. Αριστερό menu --> Tools --> Packages --> Upload package --> Open το αρχείο enigma2-plugin-softcams-oscam_11718-emur798_all.ipk.

    Αντέγραψα το αρχείο userbouquet.ttc_icam_skyde.tv στον φάκελο /etc/enigma2

    Αντικατέστησα στον δέκτη τα αρχεία oscam.dvbapi, oscam.conf και oscam.user με τα συνημμένα εδώ (ίσως και να μη χρειάζεται η αντικατάσταση, αλλά ακολούθησα πιστά τις οδηγίες του .atari εδώ μέσα στο forum)

    Κατόπιν άνοιξα με dcc στον δέκτη το αρχείο bouquets.tv αντέγραψα την γραμμή

    #SERVICE 1:7:1:0:0:0:0:0:0:0:FROM BOUQUET "userbouquet.ttc_icam_skyde.tv" ORDER BY bouquet

    στην δεύτερη ή την τρίτη θέση και έκανα save.

    Αντέγραψα τον reader του σερβιτόρου μου μέσα στο αρχείο etc/tuxbox/config/oscam.server

    Αν έχεις και άλλους readers, που δεν περιέχονται στο νέο oscam.server, τους περνάς και αυτούς εκεί.

    Έκανα reboot τον δέκτη και όλα Ok, ακόμη και το κανάλι με την Formula1, που αναφέρθηκε ότι κολλάει.

    Αν κάποιος έχει κάποια διόρθωση ή συμπλήρωση, παρακαλώ να την κάνει.

  • Καλά τα λέει ο φίλος πιο πάνω και πολύ αναλυτικά....

    Αλλά άμα δεν το έχεις πάρα πολύ κ δεν θες να μπλέξεις να κάνεις κάποια πράγματα χειροκίνητα μιας και υπάρχουν ήδη έτοιμα Και επιπλέον όταν εγκαθιστάς το softcam όλα αυτά τα αρχεία θα δημιουργηθούν μόνα τους, κ επισης υπάρχουν έτοιμες ρυθμίσεις για τα καναλια,

    και επιπλέον για να μην πειράξεις καν την τρέχουσα ρύθμιση σου....

    1) κατέβασε Εγκατέστησε το NCAM από εδώ Ncam Emu compiled and patched by RAED (εμένα είναι το πιο σταθερό από όλα) και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πας στο αρχείο Ncam.server που είναι στον ίδιο φάκελο που είναι και του oscam συνήθως, και να βάλεις τα δικά σου.


    2) Επίσης άμα ξέρεις να χρησιμοποιείς το dreamboxedit η αντιστοιχο πρόγραμμα πάρε έτοιμες ρυθμίσεις από δω https://www.linuxsat-support.c…list/1719-ciefp/?pageNo=1 και πέρνα τες στον δέκτη.... Αυτά που σε ενδιαφέρουν ειναι το μπουκέτο stream relay.


    Λογικά θα παίξει κατευθείαν!

  • Φίλε bountyhunter21 πολύ καλά τα λες.

    Δεν ανέβασα οδηγίες χρήσεως για ncam-emu, το οποίο μου δουλεύει επίσης τζάμι, και οι οποίες είναι εξαιρετικά παρεμφερείς.

    Κακώς, ίσως, θέτω την απορία μου εδώ, αλλά:

    Υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά, ως προς την αποτελεσματικότητα σε ό,τι αφορά στους απλούς χρήστες, όπως εγώ, , μεταξύ oscam-emu και ncam-emu;

  • Δεν νομίζω ότι έχουν κάποιες διαφορές ως προς την ουσία ειδικά άμα έχεις δικό σου σερβιτόρο και δεν ψάχνεσαι με free. Εμένα όμως για παράδειγμα για κάποιο λόγο με το oscam_emu me icam δεν μου ανοίγει κάποια λίγα κανάλια, Όχι ιδιαίτερου ενδιαφέροντος απλά το παρατήρησα! Ενώ και με το ncam με icam και με το τελευταίο official oscam ανοίγουν! Επίσης το ncam εμένα τουλάχιστον μου φαίνεται ότι ίσως είναι ελαφρώς πιο γρήγορο! Μιλάμε για miliseconds βέβαια, οπότε μπορεί να είναι απλά η ιδέα μου :) ...

    Πάντως για να δεις ως απλός χρήστης και εάν σου παίζουν όλα κομπλέ ...χρησιμοποίησε όποιος θες. Ή μπορεί να τα έχεις και τα δύο και να τα αλλάζεις να δεις μήπως όντως υπάρχει κάποια διαφορά...

  • Ως απλός χρήστης (δεν έχω τα προσόντα για κάτι περισσότερο) θα συμφωνήσω μαζί σου ότι το ncam-emu δείχνει να είναι ΛΙΓΟ πιο γρήγορο, ως προς το oscam-emu, σε ό,τι αφορά στον χρόνο ανταπόκρισης.

  • Παλικαρια ευχαριστω πολυ και τους 2

    Ενημέρωσε το forum αν είδες φως, έστω και όχι αμέσως. Όταν το έχεις δοκιμάσει.

    Αν ναι, καλό ήταν το #post, αν όχι κάποιος να συμπληρώσει/διορθώσει.

  • Ενα μεγάλο ευχαριστω στον bountyhunter21
    τα καταφερα και εγω με δεκτη solo2 με openbh 5.1
    Το ncam δουλευει αψογα και στα δορυφορικα και παει σφαίρα!
    edit: Τελικα κατάφερα και επαίξε το τοπικο stream αλλαζοντας την localhost ip που εχουν τα αγαπημενα που κατευασα με του δεκτη.
    Εαν βρειτε το σωστο αρχείο στα αγαπημενα και το ανοιξετε με notepad+ μπορειτε να κανετε replace μαζικα με την ip του δέκτη σας.

  • .:T3O:.

    Closed the thread.
  • Σήμερα είπα να ασχοληθώ με το OScam sky de , έκανα με τρόπο του bountyhunter21 αλλά δεν είδα φως.

    Έστειλα μήνυμα στον σερβιτόρο μου αν υποστηρίζει και μου έστειλε 4-5 αρχεία και οδηγίες.

    Έχει αυτά που γράφει ο qwerty και κάποιες ακόμη ρυθμίσεις , και σε ποιες περιπτώσεις δεν δουλεύει αλλά τα έχει στα γερμανικά.

    Να ρωτήσω το oscam-emu πρέπει να το απεγκαταστήσουμε;

    Το oscam.server δεν άλλαξε (δεν έκανα απεγκατάσταση) ,προσθέτω τίποτα ;

  • Δεν ξέρω τι μηχάνημα και τι image έχεις... Αλλά μερικοί λένε ότι σε πιο αδύναμα μηχανήματα έχουν θέμα... Αλλά δεν νομίζω ότι φταίει αυτό εδώ! Επίσης μπορείς να έχεις ταυτόχρονα και oscam-emu και ncam!

    Αυτό που θα συνιστούσα είναι να 1) απεγκαταστήσεις οποιοδήποτε softcam έχεις πρώτα. 2) να συνδεθείς με τον δέκτη και να διαγράψεις όλα τα σχετικά αρχεία και ρυθμίσεις στον αντίστοιχο φάκελο 3) να εγκαταστήσεις το ncam και να περάσεις τα δικά σου στον ncam.server....

    Επίσης κάποιοι δέκτες και ανάλογα και με το image θέλουν κάποιες ρυθμίσεις μέσο μενού, αν και οι περισσότεροι παίζουν by default...

    Δοκίμασε το άλλη μία αλλιώς άλλαξε το image δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο!

  • Σε Edision OS MIO+ 4K με sdgr8 δοκίμασα και πριν λίγο τα άνοιξε σε oscam και ncam.

    Άλλαξα το "Αποκρυπτογράφηση των απεσταλμένων ροών http" ,το τσέκαρα και άνοιξαν.

    Μου είχε στείλει μια φωτογραφία με τις ρυθμίσεις ο σερβιτόρος και τώρα πρόσεξα ότι δεν ήταν τσεκαρισμένο.

  • Χαίρομαι που βοήθησα έστω και λίγο...

    Τώρα για άλλους φίλους που θα επιχειρήσουν υπάρχουν και πιο αναλυτικές οδηγίες ΕΔΩ και είναι όλα μαζεμένα:

  • Να ρωτησω ρε παλικαρια πρεπει να πειραξουμε το ecm fix delay για να μην εχουμε κολληματα στην εικονα? Το εχει αυτοματα στο 5 σε εμενα.γενικα εχω freezaρισματα

  • Έχω μία αίσθηση εως βεβαιότητα ότι είναι απλώς θέμα σερβιτόρου... Η πλειοψηφία είχε θέματα χοντρά πριν καμιά εβδομάδα 10 μέρες (bad cache και fake κλειδιά) για κάποιες μέρες, και μετά για τους περισσότερους έστρωσε!

    Εγώ δεν έχω πειράξει τίποτα στις ρυθμίσεις...

    Παίζω με τα default έτσι όπως ειναι και παίζει κομπλέ! Αυτό που θα σου σύστηνα είναι να διαγράψεις (και τα αρχεία των settings στους αντίστοιχους φακέλους) και να κάνεις απεγκατάσταση ότι έχεις και να ξεκινήσεις από την αρχή διαβάζοντας το post πιο πάνω!

    Ακόμα και να δοκιμάσεις άλλο image!

Φόρουμ γερμανικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!