OScam sky de

There are 370 replies in this Thread which was already clicked 82,249 times. The last Post () by g6519.

• στα περισσοτερα image πλεον, δε χρειαζεται και πολλα...(οσον αφορα τις λιστες)

πας πανω στο καναλι που θελεις, και οπως ειναι η λιστα καναλιων -> menu / αναπαραγωγη υπηρεσιας με stream relay... (απλως προσοχη, γιατι εχω παρατηρησει οτι σε καποιες περιπτωσεις, σταματαει το cam και θελει επανεκκινηση)

• εχω openpli το 7 η το 7.1 (δεν θυμαμαι γτ δεν ειμαι σπιτι)

αλλα εαν ειναι να κανε ενα copypaste στο telnet του dcc την εντολη του bico κ μετα enter ... ε αυτο ειναι ευκολο

θα το δοκιμασω το βραδυ σπιτι

απλα φοβαμαι μην χαλασουν κ τα αλλα καναλια του γερμανου

παντως ευχαριστω πολυ

Edited once, last by g6519 ().

• Φοβάμαι ότι είναι παλιό για τέτοια πράγματα.

Εγώ έχω κρατήσει και το ειδικό stream relay bouquet και παίζει και αυτό, απλώς δεν το χρησιμοποιώ πιά, προτιμώ τη white list.

• Γεια χαρά στην Ελληνικη παρέα,ευχομαι να ειστε ολοι καλά.

Με την εντολη,μεσω telnet.,του biko,για την white list.

Σε VU-Duo2 .,Image OBH 5.3 .ολα καλά,με τα καναλια του....SKY.de

Ομως στον DM 920( Image NN2).....τιποτα,μαλιστα με την εντολη αυτη ,μπλοκάρει,και την

stream relay channel list.

• Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει με το image που έχεις και ποια έκδοση είναι αλλά... Το streamrelay με αυτόν τον τρόπο παίζει μόνο σε καινούργια image από 9-10/2023 νομίζω και δεν είμαι και 100% σίγουρος ότι έχει ενσωματωθεί σε όλα αυτή η λειτουργία.

Σε αυτή την περίπτωση θα παίζεις κανονικά με τα ειδικά μπουκέτα streamrelay.

• τελικα θα ηθελα να καταθεσω εδω οτι επειδη το image που εχω ειναι παλιο (οποτε αποτι καταλαβα δεν δουλευει με stream relay) φορτωσα ενα αλλο userbouquets που βρηκα απο αυτο το σαιτ και παιζουν τωρα ολα τα γερμανικα/αυστριακα κανονικα.

ευχαριστω πολυ ολους τους φιλους εδω για την βοηθεια που προσπαθησαν να μου δωσουν

• καλησπερα μια βοηθεια οποιος μπορει.

σε open atv 6.4 με oscam 11837-802 και ncam 14,6 καθε 2 λεπτα παγωνει και θελει επανεκινηση

το oscam ή το ncam μηπως πρεπει κατι να αλλαξω στο oscamconfig?

ευγνωμων

• Καλησπερα.

Βαλε καινουρια εκδοση atv 7.3 7.4 7.5 και σε μενα δεν δουλευε στην συγκεκριμενη εκδοση.

• Η κατάσταση σε εμένα είναι η εξής:

Κάποια κανάλια παίζουν απροβλημάτιστα (πχ Sky Sport Tennis, Sky Cinema Aktion), κάποια "κολλάνε" (πχ. Sky Cinema Classics) και κάποια δεν ανοίγουν.

Αυτά από 2 σερβιτόρους που έχω, ο ένας "κολλάει" λιγότερο από τον άλλον.

• Καλησπέρα στην παρέα

Επειδή ότι αφορά linux software και τα παρελκόμενα είμαι χαλβάς ποιά είναι η διαδικασία ξεκλειδώματος???

(Συγνώμη που το γράφω αυτό εδω αλλά αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει και για τα nagravision στον 16 θα ήμουν ευγνόμων)

Ευχαριστώ προκαταβολικά

• Καλημέρα.

Η διαδικασία είναι απλή. Χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις ένα softcam (oscam-emu ή/και ncam, τελευταίες εκδόσεις), όπου συμπληρώνεις μια "καλή" cline.

Για τα sky de κανάλια πρέπει επιπλέον να περάσεις στο etc/enigma2 τη λίστα whitestream relay.

Για τα tring στις 16 όλη τη δουλειά την κάνει το softcam και η cline.

• Για αρχή και χωρίς κόστος, δοκίμασε αυτό το πρόσθετο.

hgw

Δεν το έχω δοκιμάσει.

Αν για κάποιο λόγο, δεν..., τότε google search με αντίτιμο.

• Με χιλια βάσανα κατέληξα στο εξης
    Το μονο cam που κάνει κάτι είναι το cccam

Σε κάποια φάση είδα λίγο φως αλλά για πολύ λίγο

Αυτό με το stream relay πως ακριβώς γίνεται???
    ΥΓ:Τυχαία ανακάλυψη

Για κάποιο λόγο μπορώ να σβήσω ότι softcam έχω εκτός απο το oscam 11865-802

Το oscam emu σβήνει κανονικά

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!