Ασχετο. Feed του wrc στον 8w; ![]()
Eutelsat 7B/7C feeds
- hatters1976
- Thread is marked as Resolved.
There are 223 replies in this Thread which was already clicked 18,514 times. The last Post () by hatters1976.
-
-
Για το συγκεκριμένο δορυφόρο το σήμα είναι μια χαρά καλά το είπε ο dr_virus.
Το κλειδί είναι να έχεις καλό σήμα στην 11011v (12-13db) & στις συχνότητες της EBU symbol rate 4937 (δέσμη Α).
Αν πας με αυτά οδηγό τότε το satfinder στις εύκολες (δέσμη β) θα πάει 16 - 18 db.
Δεν παίζω ISN0G00d είπαμε είχα on - off signal τώρα είναι εντάξει (μάλλον καλώδιο κούμπωμα καλύτερα).
-
Υπάρχει σημα στην 12554 h ή v 7200 ; wrc rally Acropolis
-
12678 h 10000 3/4 7east feed σήμα 13.2db πολύ δυνατό για ψηλή συχνότητα ...
-
Με 64% κλειδώνω.
-
Σε δύσκολες ώρες οι μεταδόσεις, για όσους δουλεύουν, των φιλικών προετοιμασίας των ελληνικών ομάδων.
Σήμερα είχα αντικειμενική δυσκολία, ωστόσο το χούι δεν με εγκαταλείπει, δηλώνω, όσο μπορώ, παρών.
Μεγάλη η σαιζόν που έρχεται....
-
Χουι; Μικρόβιο δεν λες καλύτερα.
-
Feed 7east 12564h 10000 3/4 για την συχνότητα το 11.8-12.0 db καλούτσικο.
-
καλή όραση φίλοι μου
-
-
koumir τηλεθέαση. Οχι όραση.

Το ξέρω, φίλε μου, αλλά λέμε καλή όραση, όχι καλή τηλεόραση.
Όραση σημαίνει παρακολούθηση.
-
Οχι. Εδώ κάνεις λάθος. 'Η τηλεθέαση ή προβολή.

-
Ευχαριστούμε πάντως. Αν κι εγώ δεν λαμβάνω την παραπάνω συχνότητα.

-
Ευχαριστούμε πάντως. Αν κι εγώ δεν λαμβάνω την παραπάνω συχνότητα.

Σε αυτή την περίπτωση, δεν μπορώ να κάνω τίποτα για εσάς. Λυπάμαι.
-
-
-
hatters1976 στσθερό θα γίνει. Δεν τα χωνεύω τα κινητά.
-
Είμαι της ίδιας άποψης με τον hatters1976, αλλά θα σεβαστώ απόλυτα την προτίμηση του ISN0G00d.
De gustibus (et de coloribus) non est disputandum (ή, περί ορέξεως ...κολοκυθόπιτα).
-
Το έχω αναφέρει 2 3 φορές και στο άλλο πόστ. Δεν χωράει το μοτέρ, γιατι είμαι τσίμα τσίμα με τον τοίχο του γείτωνα, κι άλλο σημείο δεν υπάρχει για να μπεί. Το πιάτο δεν θα μπεί σε πλάκα, αλλά σε ιστό. Αυτά με το κινητό.
-
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!