Digital Terrestrial Television - DTT Cyprus t2mi TEST

There are 617 replies in this Thread which was already clicked 70,166 times. The last Post () by xristos1.

• Καταρχάς δεν μπορω να καταλάβω τι προσπαθείς να πετύχεις με αυτό το σχόλιο αλλά το προσπερνάω

Κατα δεύτερον :Ανοίγουν όλα τα κανάλια με εξαίρεση του alpha Κύπρου που παρόλο που εμφανίζει video bitrate 5000kbps και νομίζω 256kbps audio bitrate που έχει μαύρο και χωρίς ήχο ακόμη και σε stream

Πολλά κανάλια απλά έχουν με crawl το όνομα τους στο κάτω μέρος της οθόνης

• εσυ οταν λες ανοιγουν ολα τι ενοεις και δεν προσπαθω τπτ μη λες λοιπον αστοχα πραγματα το ομεγα sigma capital ανοιγει σε εσενα? αρα δεν ειναι μονο ενα

Edited 2 times, last by xristos1 ().

• Έκανα ένα λάθος οκ

Δεν χρειάζεται να πέσεις να με φας

Μπορούσες απλά να γράψεις

«Φίλε σου ξέφυγε ότι ο alpha δεν ανοίγει »

Και να τελείωνε εκεί

• Επίσης

Capital και omega έχουν crawl στο κάτω μέρος της οθόνης

Άρα ανοίγουν απλά δεν εκπέμπουν πρόγραμμα

Το sigma δεν στέλνει καν εικόνα

Ίδια περίπτωση και το smile

• Απλά δεν στέλνει τίποτα στην είσοδο του πολυπλέκτη HellasSat, οπότε στην έξοδο υπάρχει μόνο μαύρη οθόνη και σιωπή.

Στο NIT προστέθηκαν LCN για δέκτες που υποστηρίζουν την ταξινόμηση καναλιών σύμφωνα με Logical Channel Numbering.
    1_0_19_2_0_FFFF_1862DF1_0_0_0_20260304170507.jpg1_0_19_1_1_FFFF_1862E02_0_0_0_20260304170542.jpg

• Καλησπέρα στα παιδιά επειδή η Hellas Sat έχει δηλώσει ότι τα κανάλια θα είναι διαθέσιμα για όλους

τους Κυπρίους αναμένω ο τελικός τρόπος μετάδοσης να μην είναι ιδιαίτερα δύσκολος όπως τώρα στα

τεστ. Να δούμε αν θα πέσω μέσα στην πρόβλεψη αυτή! Με την ευκαιρία ενημερώστε μας αν ξανά γίνουν

ορατά σε octagon, έχω ένα θέμα δεν έχω το ίδιο καλή εικόνα στην LG στον edision δεν ξέρω για ποιο λόγο.

Η εικόνα στον octagon στην LG TV με egami, satdream10 είναι εξαιρετική.

• , έχω ένα θέμα δεν έχω το ίδιο καλή εικόνα στην LG στον edision δεν ξέρω για ποιο λόγο.

Η εικόνα στον octagon στην LG TV με egami, satdream10 είναι εξαιρετική.

αν δεν εχεις ηδη εγκατεστημενο... κατεβασε/δοκιμασε το autoresolution plugin...

• Καλησπέρα στα παιδιά επειδή η Hellas Sat έχει δηλώσει ότι τα κανάλια θα είναι διαθέσιμα για όλους

τους Κυπρίους αναμένω ο τελικός τρόπος μετάδοσης να μην είναι ιδιαίτερα δύσκολος όπως τώρα στα

τεστ.

Η μετάδοση για το επίγειο δίκτυο θα είναι για όλους τους Κυπρίους , για την τροφοδοσία των πομπών η HellasSat μπορεί να κάνει ότι θέλει για να διασφαλίσει το περιεχόμενο σε τρίτους , δεν τους καίγεται καρφί για την εύκολη λήψη από οικιακούς χρήστες μέσω δορυφόρου .

• Καλό μεσημέρι μέχρι στιγμής το έχω καταφέρει για ουκρανικά και κυπριακά μαζί στον edision

openatv 7.5.1 και στο openpli 9.2 octagon. Υπάρχει κάποιος που τα έχει καταφέρει και στο egami 11 R15?

Δεν μπορώ να το καταφέρω μέχρι στιγμής αν και πιθανόν να βγει ciefp plugin.

Τα ουκρανικα στις 39Ε ειναι η σε αλλο δορυφορο ;

• iordanis70 άστο ρε πατριώτη με τα μηχανάκια που έχεις ουτε ουκρανικά θα δείς, ουτε ουκρανίδες.Μην τον ζαλιζεις άδικα τον άνθρωπο

Ο καθενας μας κανει ληψη με οτι δεκτη εχει και ρωτάει ότι θελει.

Εισαι υπεύθυνος στο φόρουμ για το τι θα πρεπει να ρωτήσουμε και τι όχι ; Πάντως τα κυπριακα καναλια τα μηχανάκια μου οπως λες , τα ανοίξανε χωρις να χρειαστεί να κάνω κάτι.

• Οταν ειναι t2mi encrypted δεν τα κατεβάζεις ,πχ όταν τα κυπριακά είχαν κλειδί ένα gtmedia που έχω δεν τα κατεβαζε τώρα που είναι ελεύθερο τα κατεβάζει ... αν ξανά γίνει encrypted πάλι δεν θα τά κατεβάζει

Οπότε t2mi και κλειδί μην προσπαθείς καθόλου.

• Οταν ειναι t2mi encrypted δεν τα κατεβάζεις ,πχ όταν τα κυπριακά είχαν κλειδί ένα gtmedia που έχω δεν τα κατεβαζε τώρα που είναι ελεύθερο τα κατεβάζει ... αν ξανά γίνει encrypted πάλι δεν θα τά κατεβάζει

Οπότε t2mi και κλειδί μην προσπαθείς καθόλου.

Καλημέρα. Φυσικο ειναι οταν ηταν κλειδωμενα οτι δεν ανοιγανε .Ειχανε σημα ομως οταν ηταν κλειδωμενα με τον gtmwdia,λογικα θα ειχε ; Οι δεκτες που δεν ειναι t2mi δεν είχαν καθολου σημα δεν αναγνωρίζαν τις συχνότητες.

• Καλημέρα στα παιδιά εντάξει εμένα μου έκατσε καλά που πήρα τον τελευταίο μεταχειρισμένο edision os mio + 4k

Έψαχνα πολύ καιρό να βρω αυτό το μοντέλο. Εντάξει είχα τον edision os mini αλλά αυτός μου αρέσει καλύτερα.

Βέβαια βλέπω τα κυπριακά αλλά έχω πρόβλημα σε κανάλια οριακού σήματος γιατί το silabs είναι καλύτερο μάλλον

σε σχέση με avalink σε αυτό το κομμάτι. Οπότε βάζω μια τον έναν, μια τον άλλον γιατί έχω και το homatics android

και τις σειρές τις βλέπω απο εκεί με kodi.

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!