Τα hd τα έχουμε εδώ και καιρό στην μετάβαση 2 ... Να τα περάσουν σε μια συχνότητα και μετάβαση σε t2mi όπως τα κυπριακά και να δω πως θα βλέπουν οι λευκές περιοχές με την cosmote που έδωσαν...
Digital Terrestrial Television - DTT Cyprus t2mi TEST
- .:T3O:.
- Thread is marked as Resolved.
-
-
Μήπως...
έχω χάσει επεισόδια;
Επειδή έσβησα κατά λάθος,
τα κανάλια (όχι την πρώτη λίστα),
τώρα δεν έχω καθόλου σήμα!
Τα στοιχεία στις συχνότητες,
είναι κανονικά
(με τον νέο ρυθμό συμβόλου)!
Επίσης, έχω κανονικά σήμα,
στις υπόλοιπες συχνότητες!!!
* Μήπως...
Χρειάζεται εκείνο το αρχείο,
της πρώτης εβδομάδας ("Astra-SM...");
Διαφωτίστε με, αν σας είναι εύκολο!
Σας ευχαριστώ, εκ τω προτέρων!!!
* Τελικά, έχω εικόνα, αλλά μήπως
υπήρξε προσωρινή διακοπή
του σήματος, των συχνοτήτων;
-
Συγχαρητήρια στον Enosat για την επιτυχή εκτέλεση του πακέτου DTT Cyprus στον δέκτη μου DM920 με το tuner 45308X μέσω AnyDesk.
Μια τεράστια προσπάθεια — σας ευχαριστώ πολύ. Του εύχομαι υγεία και ευημερία.
#Μετάφραση Google
1_0_1_5_3157_1000_0_0_0_0_20260412192629.jpg 1_0_1_D_3157_1000_0_0_0_0_20260412190028.jpg
-
Ετοιμάζονται να ανέβουν και άλλα τηλεοπτικά κανάλια;
-
ανάρτηση #461
-
Kαι εγω εχω τον DM 920 αλλα δυστυχως δεν κατεβάζει τα κυπριακα καναλια στον Hellasat Συχνοτητα (11760 Η DVB-S2 8PSK 16515 5/6) μηπως γνωριζει καποιος ποιο ειναι το προβλημα?Dμηπως γνωριζει καποιος ποιο ειναι το προβλημα)μηπως γνωριζει καποιος ποιο ειναι το προβλημαVB-S2DVB-S2
DVB-S2
8PSK
16515
5/6Δ
8PSK
16515
5/6
8PSK
16515
5/6 -
Όπως ανακοίνωσε ο Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς ceo της HellasSat
QuoteΑύριο 14 Απριλίου η Hellas Sat σε συνεργασία με τη Cablenet θα μεταδώσει σε ανοικτή ζώνη από το νέο πειραματικό κανάλι 4Κ HTV, που μεταδίδεται από το νέο δίκτυο ψηφιακής επίγειας τηλεόρασης της Hellas Sat τον αγώνα ΑΠΟΕΛ-ΑΠΟΛΛΩΝ. Η εκπομπή θα ξεκινήσει στις 16.00 και εντάσσεται στην κοινή προσπάθεια της μετάβασης στο νέο δίκτυο τηλεόρασης DVB-T2. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Διοίκηση της Cablenet για αυτή τη συνεργασία στην περίοδο της μετάβασης στο νέο δίκτυο επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης της Κύπρου.
-
Ναι το διαφημίζει πολλές ημέρες αυτό.
Άραγε είναι αγώνας σημασίας ή αδιάφορος βαθμολογικά.
Αν είμαι σπίτι θα το κοιτάξω όπως και το κανάλι 4κ που βγήκε στις 26e έτσι για την περιέργεια τι λέει.
-
Kαι εγω εχω τον DM 920 αλλα δυστυχως δεν κατεβάζει τα κυπριακα καναλια στον Hellasat Συχνοτητα (11760 Η DVB-S2 8PSK 16515 5/6) μηπως γνωριζει καποιος ποιο ειναι το προβλημα?Dμηπως γνωριζει καποιος ποιο ειναι το προβλημα)μηπως γνωριζει καποιος ποιο ειναι το προβλημαVB-S2DVB-S2
Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το astra-sm· το DM δεν υποστηρίζει άμεση ρύθμιση T2MI
-
sorry!!!!
-
30west??? -
Καλησπέρα στην παρέα
Παρατηρεί κάποιος άλλος jitter(τρεμόπαιγμα) στην εικόνα του htv 4K???
-
σε μενα οχι ολα οκ
-
και σε εμένα ειναι οκ
-
Μόνο κατά την διάρκεια του αγώνα μου το έκανε
Μόλις τελείωσε ο αγώνας όλα καλά
-
και σε εμένα ειναι οκ
αισιόδοξος
-
Johnathenns, Εγω που δεν εχω τις γνώσεις ουτε τι σημαίνει astra-sm· το DM δεν υπαρχει ελεημοσυνη σε εμας τους αγράμματους ?
-
Η λύση βρίσκεται στο θέμα
[T2MI] Hellas Sat 4 -
Johnathenns, Εγω που δεν εχω τις γνώσεις ουτε τι σημαίνει astra-sm· το DM δεν υπαρχει ελεημοσυνη σε εμας τους αγράμματους ?
Καλησπέρα
Θα μπω σε λίγο στο αγγλικό forum,θα ρίξω μια μετάφραση και αν καταλάβω τα τεχνικά θα στα στείλω με dm όσο πιο απλά γίνεται
-
Καλησπέρα στην παρέα
Παρατηρεί κάποιος άλλος jitter(τρεμόπαιγμα) στην εικόνα του htv 4K???
Ναι αλλά όχι στο 4K, στο SD. Έχουν κάνει πίπα και έχουν περάσει το interlaced σημα για downscale με αποτέλεσμα να κάνει γραμμές το SD.
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!