Posts by qwerty

    IsN0G00d Ο τεχνικός, εξαιρετικός γνώστης και ΤΙΜΙΟΣ, που μου αντικατέστησε το actuator στο κινητό μου GIBERTINI 125L, πριν από 1 μήνα (μετά από 14 χρόνια τα έφτυσε), μου είπε ότι το GIBERTINI 150S δεν αξίζει, εκ κατασκευής, λόγω σχεδίασης (δεν είναι όσο βαθύ πρέπει, ή κάτι τέτοιο), επειδή του ζήτησα πρόταση αναβάθμισης για λήψεις feed.

    Με προέτρεψε, ΑΝ θέλω, σε εξοπλισμό διαμέτρου 180, που, για την ώρα, τον απέρριψα και έμεινα στα κορυφαία 125 εκ. της αγοράς.

    Ερεύνησέ το λίγο παραπάνω.

    giorbak Αν σου βγάζει αυτό το μήνυμα (--- Η πρόσβαση στη σελίδα που προσπάθησες να επισκεφθείς έχει διακοπεί με απόφαση της ....... ---) στην απόπειρα σύνδεσης μέσω υπολογιστή, δοκίμασε να αλλάξεις τον DNS Server, στις ρυθμίσεις δικτύου. Το ίδιο και στις ρυθμίσεις δικτύου στον δέκτη.

    Κατεβάζει κανείς τον eutelsat στις 8 δυτικά; Κατά προτίμηση Β. Ελλάδα.

    Μια ματιά που έριξα στο lyngsat και στο satbeams, στην Ευρωπαϊκή του δέσμη, που πιάνεται στην Ελλάδα, δεν έχει κανάλια, μόνο συχνότητες για feed. Προσωπικά τον έχω διαγράψει από τις λίστες του vhannibal, που χρησιμοποιώ, γιατί τον βρίσκω άχρηστο για μένα, επομένως δεν τον έχω αναζητήσει ποτέ.

    Περιοχή Αθήνα.

    Αλήθεια, έχει κάτι ενδιαφέρον;

    Από την περιγραφή σου καταλαβαίνω ότι πρόκειται για μια ανάλογη κατάσταση, με εκείνη που έχω εγώ όταν σε android tv box βλέπω μέσω webif και vlc το feed. Ανάλογα με το bitrate του 4:2:2 feed η εικόνα και ο ήχος εμφανίζουν λιγότερο ή περισσότερο ομαλή ροή, γιατί, μάλλον, το chip γραφικών του δικού μου box (και υποθέτω αντίστοιχα του δικού σου gtmedia) δεν επαρκούν για να αποδώσουν με απόλυτα ομαλή ροή την εικόνα και τον ήχο. Αντίθετα, ένα laptop με πολύ ισχυρότερη κάρτα γραφικών επαρκεί.

    Λες ο πολυαναμενόμενος octagon premium να έχει αυτή τη δυνατότητα;

    Στα ελληνικά στις 39e οι δοκιμές lnb έκαναν το 72% ... 80 %.

    Με την ευκαιρία έχει τώρα δικό μας σε 4:2:2 gt combo παρακολουθήσιμο αν βαριέσαι λαπ τοπ

    Γίνε πιο σαφής όταν λες "παρακολουθήσιμο", δηλ. απ' ευθείας; Σε 1920x1080 ανάλυση; Συντελείται το θαύμα;

    Γιατί εγώ, χωρίς τα δικά σου όπλα, το βλέπω δια της πεπατημένης, δηλ. vlc στο laptop και cascade στη smartTv.

    Αυτού του είδους τα απρόσμενα αποκτήματα, που έχουν γράψει ιστορία στην εποχή τους στο χώρο τους, μοιάζουν λίγο με ιστορικά αυτοκίνητα, χωρίς να υπάρχει φυσικά, ούτε κατ' ελάχιστο αναλογία χρηματικής αξίας μεταξύ τους.

    Ξεπερασμένα από ψυχρά τεχνολογική άποψη, εξαιρετικά αδύναμα να παρακολουθήσουν τις απαιτήσεις του σήμερα, όπως πολύ σωστά και αναλυτικά επεσήμανε ο georgeflu, δεν έχουν καν σοβαρή μεταπωλητική αξία, μάλλον ξυπνάνε μνήμες σε μερακλήδες του είδους.

    Οπότε, ανάλογα με τις γνώσεις και την όρεξή σου, αποφάσισε τι θα κάνεις με τον δέκτη.

    Καινούργιος παίκτης στην πιάτσα των ζωντανών μεταδόσεων αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος το TV8,5 HD (FTA - 42oE) και έχει ήδη προγραμματίσει τις εξής ΖΩΝΤΑΝΕΣ μεταδόσεις:

    Τετάρτη 03/01

    19:00 ΑΕΚ - Βόλος

    21:00 Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα


    Πέμπτη 04/01

    19:00 Ατρόμητος - Κηφισιά

    Η πρώτη είδηση της χρονιάς εξαιρετική το τουρκικό κανάλι TV 8.5 HD ελεύθερης μετάδοσης αγόρασε τα

    τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων του Παναθηναϊκού πρώτη μετάδοση το ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.


    TURKSAT 42 EAST : TV8.5 HD 12.356H S2 SR. 7100 2/3

    TV8.5 SD 12.346H S SR. 9600 3/4

    Συμπληρώνω, παραθέτοντας απόσπασμα από το γνωστής ιδιοκτησίας "sport-φμ.γρ"

    Την ευκαιρία να δουν το ξεκίνημα του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του Παναθηναϊκού θα έχουν οι φίλαθλοι στην Τουρκία.

    Και αυτό διότι το «TV 8,5» που ανήκει στην Acun Media ιδιοκτησίας του Ατζούν Ιλιτσαλί θα μεταδώσει ζωντανά την εντός έδρας αναμέτρηση των «πρασίνων» με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την προσεχή Τετάρτη (3/1, 21:00) για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

    Μάλιστα, όπως είχε προαναγγελθεί τις προηγούμενες μέρες, το κανάλι του Ατζούν απέκτησε τα δικαιώματα όλου του πρωταθλήματος, έχοντας φυσικά στο επίκεντρο τα παιχνίδια του «τριφυλλιού» ελέω Φατίχ Τερίμ.

    Μόνο οι εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού για τη Superleague δεν μεταδίδονται από τρίτους, παρά μόνο από τον συνδρομητικό αποκλειστικό κάτοχο των σχετικών δικαιωμάτων.

    Δεν είναι λογικό αυτό που λές ... με την έννοια ότι στις 39 είμαι και άκρη στο πιάτο.

    Πως γίνεται εδώ σήμα και εκεί τσου? Για την ιστορία το lnb στις 39 είναι το amiko slim 108L.

    Α μισό λεπτό ρε φίλε IsN0G00d μπορεί να τελείωσε τώρα ...

    Αυτό το δεύτερο συνέβη, φίλε Isn0Good. Επιβεβαιώνω.

    Τελείωσε η μετάδοση.

    Συνέχεια στι ς 7οΕ για όσους ενδιαφέρονται για Ατρόμητος - Παναθηναϊκός, με άθλιο σχολιασμό στα αγγλικά.