Posts by Kotsonatos

    Ξαφνικά προχθές, κάτι έγινε με τις λίστες αγαπημένων στον δέκτη. Συγκεκριμένα, χάθηκαν όλα τα κανάλια από τις λίστες, οι φάκελοι όμως υπάρχουν κι όταν πάω να τα προσθέσω από την "οργάνωση αγαπημένων" φαίνεται πως κάπου είναι καταχωρημένα. Παραθέτω 2 φωτογραφίες από το κανάλι viajar.

    Ρε θα τρελαθω σήμερα! :p


    Έχω πρόβλημα στην 11171 του Astra 19.2. Συγκεκριμένα, έχω εικόνα για λίγα δευτερόλεπτα και ύστερα δεν έχω καθόλου σήμα! Μόνο σε αυτή!

    Κοντά στον αποκωδικοποιητή είναι φυσικά η τηλεόραση, το ασύρματο τηλέφωνο, το μόντεμ ρούτερ, το PS3 (κλειστό αλλά σε standby) και το raspberry pi3.


    Να φταίει κάποια συσκευή; Να τα φτύνει το lnb; Κάθε γνώμη δέκτη!


    Υγ: 19.2 κέντρο και 13 παράκεντρη λήψη.

    Γιάννη, διαφωνώ πως τα περιφερειακά προσφέρουν κάτι στον ΟΤΕ. Προστέθηκαν σε μια εποχή που η πλατφόρμα προσπαθούσε να πάρει πελάτες με οποιονδήποτε τρόπο, να πάρει οτιδήποτε, σε δικαιώματα, κυκλοφορούσε για να καλύψει άλλες τρύπες και πλέον της είναι άχρηστα, κάτι που μπορεί να επιβεβαιώνεται και από τα στατιστικά που συλλέγει από την iptv.

    Το αν ζήτησε περισσότερα, μπορεί να είναι και ένας τρόπος να καταστήσει ασύμφορο, για το κανάλι, την φιλοξενία οπότε έμμεσα να τα ξεφορτωθεί. Όπως και να έχει εταιρία με σκοπό το κέρδος είναι και αυτό θα προσπαθήσει να μεγιστοποιήσει κι όχι να υποκαταστήσει ένα κράτος που δεν είναι ικανό να αγοράσει έναν - δύο αναμεταδότες για να ικανοποιήσει τους Έλληνες του εξωτερικού.

    Γιαννη Θεέ!:thumbup:

    Καταρχήν να ζητήσω συγνώμη από τον mod για το πολύ άσχετο μήνυμα που θα ακολουθήσει! :saint:


    Ψάχνω την ταινία IDA https://www.imdb.com/title/tt2718492/?ref_=nm_knf_t1 να την κατεβάσω μα όπου είμαι μέλος δεν μπροώ να την βρω, είτε λόγω 3 χαρακτήρων είτε λόγω του ότι δεν υπάρχει. Κάθε βοήθεια δεκτή!

    Φίλε μου, πάρε έναν απλό δέκτη HD , πλήρωσε κι έναν σερβιτόρο, κάνε την δουλειά σου και πίστεψε με θα είσαι 100% ευχαριστημένος.

    Όσοι δεν έχουμε όρεξη ή και χρήμα να ασχοληθούμε την βρίσκουμε αλλιώς την δουλειά.

    Και κλείνοντας οι γνώσεις σε open source os δεν χρησιμεύουν πολύ, παρά μόνο στη νοοτροπία που πρέπει να έχεις για να καταστεί λειτουργικό.

    Όπως γράφεις κι εσύ στην υποσημεώση, γενικά μιλάω κι όποιος ασχολείται ενεργά σε ένα εύρος θεματολογίας, το έχει καταλάβει εδώ και καιρό.

    Τα forum, πλέον, ακολουθούν μια προδιαγεγραμμένη πορεία. Είτε βρίσκουν τρόπο χρηματοδότησης ή ακόμα και κερδών, με σύνηθες φαινόμενο να προμοταρουν συγκεκριμένες εταιρίες και κάποιοι άλλοι να το πάνε ένα βήμα παραπέρα και να καταπνίγουν τους αντιφρονούντες είτε κάποια στιγμή θα κλείσουν ή δενθα έχουν επισκεψιμότητα.

    Όταν ο ίδιος ο Πρωθυπουργός την πήρε από το χεράκι στην Κίνα για να κάνει το κονέ με την ΖΤΕ, η επιδότηση για αγορά δεκτών μοιάζει πταίσμα.

    Χωρίς να έχω γνώσεις σε τεχνικής φύσεως ζητήματα, σε τι θα ωφελήσει η χρήση vpn; Να μην φαίνεται από που συνδέεσαι;

    Αναγκαία πάντως δεν είναι.