Posts by Kotsonatos

    Συγνώμη:

    1) Από που κι ως που ο ote είναι ακριβότερος από τη nova; Έχεις δει καθόλου τιμές;

    2) Με 530.000, σχεδόν, συνδρομητές και άλλες, σχεδόν, 100.000 περισσότερους συνδρομητές από τη nova, πως βγάζεις το συμπέρασμα πως δεν θα μείνει νόμιμος συνδρομητής;

    3) Το μέλλον είναι το mag με 360p, το πολύ, που δίνουν τα εκάστοτε go των ote & nova;

    Οι αρνητικές αλλαγές ποιες είναι δηλαδή;

    Με την παρουσία των καναλιών bein sports έδειχνε Ιταλικό, Γαλλικό, Πορτογαλικό, Ολλανδικό και Βέλγικο, τα οποία φέτος δεν υπάρχουν (μετονομάστηκαν σε M. liga de campeones) και χάθηκαν και αυτά τα πρωταθλήματα.

    Επειδή φέτος έχουμε μεγάλες αρνητικές αλλαγές στον Ισπανό, ένα ματς της premier league στις 17.00 δείχνει το #Vamos (11436 V 22000), το οποίο είναι στην συχνότητα του deportes 2 που μας άφησε χρόνους.

    Θεωρώ πως το πόσο καλά θα μεταφραστεί έχει να κάνει με την επέκταση του browser. Θεωρώ πως οι Ρώσοι έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά και πραγματικά θεωρώ τον Yandex κορυφαίο browser.

    Στο θέμα μας, κι εμένα δεν το μεταφράζει στο 100% αλλά σχεδόν όλα, τα οποία βέβαια αρκούν για να βγάλεις άκρη, αλλά στο πρόγραμμα των καναλιών τα μεταφράζει όλα.

    Παράδειγμα (προσοχή στις ώρες!!!! είναι ανάποδα) για το πως το βλέπω εγώ με μετάφραση από τον browser.

    a3caa9886d8ed97e03eb.png

    Εγώ με yandex μου κάνει μετάφραση σε Αγγλικά πολλά. Επειδή πρόκειται για πάροχο από "θείο", δεν ξέρω αν ανταποκρίνεται το πρόγραμμα. Τουλάχιστον μπορείς να δεις για το επόμενο 4ωρο τι έχει το κάθε κανάλι.

    Αν γνωρίζεις Αγγλικά, μήπως να έβαζες κάποιο πρόσθετο για αυτόματη μετάφραση; Με έχει βολέψει πολύ εμένα στον yandex και όποτε θέλω ενημερώνομαι από τις επίσημες ιστοσελίδες των καναλιών.


    Δεν σου λέω για Ελληνικά γιατί η μετάφραση είναι οικτρή.

    ευχαριστώ. ούτε στο site του γαμοκάναλου δε μπορείς να καταλάβεις που έχει το πρόγραμμα, έστω στη γλώσσα τους...

    Στο israel.tv κοιτάς;

    Αν γνωρίζεις Αγγλικά, μήπως να έβαζες κάποιο πρόσθετο για αυτόματη μετάφραση; Με έχει βολέψει πολύ εμένα στον yandex και όποτε θέλω ενημερώνομαι από τις επίσημες ιστοσελίδες των καναλιών.


    Δεν σου λέω για Ελληνικά γιατί η μετάφραση είναι οικτρή.

    Βασικά θα πρέπει να γίνει κατανοητό ποιες εταιρίες δίνουν ελεύθερα το λογισμικό τους και ποιες όχι. Όσες δεν δίνουν, δεν μπορούν να υποστηριχτούν από τρίτους.

    Το ότι στηρίζεται σε Linux το εκάστοτε λογισμικό, δεν το κάνει απευθείας open source (βλέπε Android OS).

    Για να μην παρεξηγηθώ, δεν ανήκω σε κάποια ομάδα, ούτε καν έχω γνώσεις σε sat receivers OS, ότι ξέρω σε laptop / desktop, αν και δεν πιστεύω πως διαφέρουν τα πράγματα.

    Γενικά πολλές αλλαγές φέτος σε γνωστά cs πακέτα. Νέα κανάλια στο sky de (dazn premium 1&2) και στο Ισπανό μιλάμε για τον απόλυτο χαμό που άκρη δεν βγάζεις εύκολα : τέρμα τα bein (λέγονται M Liga de campeones) άρα παπαλα η το Ιταλικό, Γαλλικό και Πορτογαλικό πρωτάθλημα, το M futbol πλέον δεν δείχνει αγώνες των 5 της premier league και έπαψε να είναι 24ωρο κι αντε να δούμε τι θα κάνει με το champions & Europa league.

    Από ebay το αγόρασα ,απλά ήρθε από Αγγλία.

    Το link που έβαλες είναι για το Zgemma H7s ,για τον Zgemma H9S είχα βρει και εγώ ένα άρθρο στο digitaltvinfo ότι κάποια image δεν υποστηρίζουν όλες τις δυνατότητες του δέκτη .

    Δίκιο έχεις για το link, ζητώ συγνώμη. Αναφορικά με το που το αγόρασες, γενικά το έγραψα γιατί σε αυτή την εταιρία το καπέλο πάει σύννεφο! Κοιτάς μια Α τιμή για έναν δεκτή στο επίσημο Shop της Αγγλίας και εδώ το βρίσκεις σε σχεδόν διπλάσια τιμή.

    Είχ διαβάσει παλιότερα στο digitaltvinfo πως δεν υποστηρίζει fec άνω του 9/10 : https://digitaltvinfo.gr/magaz…018/item/22567-zgemma-h7s, "γεγονός που καθιστά τη λήψη DVB-S2X καναλιών αδύνατη". Δεν έχω τεχνικές γνώσεις, απλά το παραθέτω.


    Θα μπορούσες να μας πεις που τον αγόρασες, γιατί οι εγχώριοι έμποροι καπελώνουν άσχημα. (Εκτός κι αν έχεις φίλο στην Αγγλία, οπότε το πήρε από κει και στο έστειλε).

    Η συμφωνία έγινε με την superleague? Αφορά μήπως μονάχα για τους αγώνες που έχει η Nova? Ας κάνουμε λίγο κράτει μέχρι να ξεκαθαρίσει το τηλεοπτικό τοπίο της superleague, γιατί με ένα ενδεχόμενο μπάσιμο της ΕΡΤ θα κλάψουνε μανούλες!