Posts by Kotsonatos

    Σαν πλανόδιο τσίρκο τη ζωή μου τη σκόρπισα

    σε σταθμούς και πλατείες πού με πας δε σε ρώτησα

    τώρα δίχως πυξίδα τα ταξίδια μου κάνω

    τη φωνή σου ακούω μα τι λες δε σε πιάνω


    Ελλάδα Βέμπο μου και Μαίριλιν Μονρόε

    Ελλάδα Ελύτη μου και Έντγκαρ Άλλαν Πόε

    Ελλάδα μάγισσα, παρθένα και τροτέζα μου

    Ελλάδα Τούμπα, Αλκαζάρ και Καλογρέζα μου


    Μια φορά μου γεννούσες ένα πάθος παράφορο

    τώρα παίζεις παιχνίδι που μ’ αφήνει αδιάφορο

    δεν κερδίζω δε χάνω σ’ αγαπώ και σ’ αρνιέμαι

    κι από ένα κλαράκι του γκρεμού σου κρατιέμαι

    FTP διαδρομη σε usr/bin και δώσε chmod 755

    Εγώ θα την κάνω την ερώτηση κι ας διαβαστεί ως βλακώδης. Δεν έχω ασχοληθεί με e2 δέκτες, αλλά οι εντολές αυτές είναι σαν τις κλασικές linuxάδηκες εντολές στο terminal?

    Μάλλον δεν είμαστε για τίποτα τελικά

    Θοδωρή, Γιώργο και όλοι οι άλλοι

    Να την κλειδώσω να τελειώνουμε?


    Για να το ελαφρύνω λίγο...Να μην κλειδωθεί τίποτα! Ποιος ξαναφρεσκάρει τα Αγγλικά του τώρα που πιάνουν οι ζέστες; ^^

    Αν δεν σου αρέσει κάτι, είναι απλό: Κάνεις αναφορά το μήνυμα και ο διαχειριστής κρίνει ανάλογα, όπως δηλαδή συμβαίνει κάθε φορά εφόσον το εκάστοτε μέλος θέλει να βρεθεί μια λύση. Ειδάλλως, απλά υπεκφεύγει, υπό τον μανδύα της καλής καρδίας και της γενικότερης "ενότητας".


    Φυσικά, ουδείς αναμάρτητος (δεν εξαιρώ στην γενικότητα τον εαυτό μου), αλλά περισσότερο κουνάς το δάχτυλο στον διαχειριστή, σα να του λες πως δεν ξέρει να κάνει την δουλειά του, παρά στο μέλος.

    Και αλλη μια λεει:

    Σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει ........τυχαιο δεν νομιζω....

    Και συμπληρωνω Τι κανεις Γιαννη ....Κουκια σπερνω....Μην με ξυπνατε ονειρο ζω...Τυχαιο δεν .....Αντε τσαγια και φασκομηλα....

    Τα πανεπιστήμια βγάζουν επιστήμονες και τα πεζοδρόμια χαρακτήρες.

    Εκεί στο Αιγάλεω πρέπει να φταίει το κλίμα. Δεν εξηγείται αλλιώς! Είσαι πολυ ειρωνικός και απορώ γιατί δε σε έχουν διώξει και απο εδώ.

    Πες τα χρυσοστομε....

    Κατά τα άλλα στο προηγούμενο post συμφωνείς και επαυξάνεις.....

    <p>Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα, αν και με feed δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, αλλά το blindscan είναι λογικά μονόδρομος, αλλά κρίνοντας από τον ταπεινό μου amiko, θα μαζευτεί πολύ πράμα και για να το έκανα, θα εξασφάλιζα μια λίστα καναλιών, όπως περιέγραψα πριν.</p>
    <br><p>Ερώτηση : Αν κάνεις μια τέτοια αναζήτηση, θα κάνεις σε όλο τον δορυφόρο, έτσι δεν είναι; Άρα δεν θα μαζευτεί "σαβούρα"; Είναι αυτό που λέει ο Γιάννης, για διαγραφή των αχρείαστων συχνοτήτων;</p>

    Να πω την αλήθεια και δίχως να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα, απλά την γνώμη μου εκφράζω, δεν βρίσκω λόγο να κάνεις blind scan μιας και τσάμπα γεμίζεις με σαβούρα.


    Θεωρώ προτιμότερο, να μπεις σε σελίδες τύπου flysat και να κατεβάσεις έναν έναν τους αναμεταδότες που σε ενδιαφέρουν και αφού τελειώσεις σώζεις τα κανάλια σε ένα στικακι και κρατάς με αυτό τον τρόπο back up. Μου φαίνεται βουνό να κατεβάσω πολύ πράμα και μετά να μπαίνω στην διαδικασία να διαγράφω.


    Χρονοβόρο μεν αλλά πιο ουσιαστικό.


    ΥΓ: Αναφέρομαι σε μη enigma2 δέκτες μιας και η εμπειρία μου φτάνει ως εκεί.

    Ρε φίλε, πας καλά; Ποιος σε ειρωνεύτηκε;

    Εγω φταίω ο μαλακας που ασχολήθηκα.

    Ρε παιδί μου, γραμμή θες και πετάς αδειανά για να πιάσεις γεμάτα; Έκλεισαν Κύπριοι και Βούλγαροι και βγήκατε από τα λαγούμια σας και ψάχνετε λύσεις;

    Αυτό έπρεπε να σου πω από την αρχή, για να μπούνε τα πράγματα σε μια βάση.

    Κι επειδή μας διαβάζει κόσμος......


    Το speedtest.net δεν είναι αξιόπιστο, βασικά μια μαλακια είναι. Ο σέρβερ του speedtest είναι στο Χ μέρος ενώ ο σερβιτόρος σε Ψ. Άλλη η ταχύτητα και η ταχύτητα απόκρισης στην Ελλάδα κι άλλο στο εξωτερικό. Το απλό ειναι να μπεις σε έναν υπολογιστή με Windows (κοινό λειτουργικό) και επιλέγεις "εκτέλεση" όπου γράφεις cmd, έπειτα σε περιβάλλον γραμμής εντολών γράφεις ping (κενό) και την σελίδα που θες ή αν θες συνεχόμενα test : ping - t (κενό) και την σελίδα (σταματάμε με το ctrl + c).


    Δεν το παίζω έξυπνος, γνώστης. Δεν ήξερα, έμαθα. Ότι ξέρω το μοιράζομαι.