Posts by Kotsonatos

    Παραβλέποντας το ζήτημα, του κατά πόσο είναι αξιόπιστος ο σερβερας, με αυτό το γράφημα εμείς πρέπει να υποθέσουμε τι; Ότι δεν έχεις καλό ping;

    Ένας εύκολος τρόπος είναι μέσω pc (cmd-ping).

    Αλλά, ξέρεις που είναι ο σέρβερ; Άλλο Ελλάδα κι άλλο εξωτερικό. Γενικά σε αυτά τα ζητήματα, θεωρώ πως είναι η πηγή το πρόβλημα κι όχι ο χρήστης. Ειδάλλως υπηρεσίες τύπου Netflix θα είχαν κι αυτές θέματα, ενίοτε.

    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σπαταλάς τόσες ώρες.....


    Ο πάροχος του καναλιού είναι η D-SMART. Άρα, βάζεις ένα add-on στον browser για αυτόματη μετάφραση και μπαίνεις εδώ https://www.dsmart.com.tr/kanallar . Επιλέγεις το logo του καναλιού κι έχεις το πρόγραμμα των εκάστοτε, 3 επόμενων ημερών.


    Αλλιώς, μπαίνεις εδώ http://global.nba.com/broadcaster-schedule/ , επιλέγεις ως χώρα την Τουρκία κι έχεις για πολύ καιρό το πρόγραμμα των live μεταδόσεων, που προφανώς μας ενδιαφέρει.

    Η θέση του προέδρου της Cosmote TV για τα τηλεοπτικά της Σούπερ Λίγκας

    Ο πρόεδρος της Cosmote TV στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα μίλησε και για το θέμα που προέκυψε.

    Η απόφαση της Nova να «σπάσει» μονομερώς το συμβόλαιο που έχει με τη Σούπερ Λίγκα για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων έχει ταράξει τα νερά...


    Στο μυαλό όλων έρχεται το ενδεχόμενο η Cosmote TV να αποφασίσει να ενδιαφερθεί κάτι για το οποίο μίλησε σήμερα ο πρόεδρος του συνδρομητικού καναλιού. Ο Μιχάλης Τσαμάζ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για την μετατροπή σε HD του History Channel και κλήθηκε να απαντήσει σε σχετική ερώτηση...


    «Υπό προϋποθέσεις την Cosmote TV την ενδιαφέρουν όλα τα αθλητικά γεγονότα, όπως το Κύπελλο το οποίο και μεταδίδει», τόνισε, αλλά στη συνέχεια υπογράμμισε ότι αυτή την στιγμή τα πάντα είναι πρόωρα και θα πρέπει να περιμένουν όλοι να δουν πως θα διαμορφωθεί το τοπίο στο θέμα αυτό μετά τις χθεσινές εξελίξεις.


    Τέλος, ξεκαθάρισε ότι αφού συμβεί αυτό θα είναι σε θέση να μπορέσει να λάβει μια απόφαση για την «εμπλοκή» της Cosmote TV με τα δικαιώματα ομάδων της Σούπερ Λίγκας.


    Πηγή: http://www.sport-fm.gr/article…tis-souper-ligkas/3499490

    Η Νόβα έφτασε σε αυτή την απόφαση γιατί δεν έχει λεφτά.

    Σκοπός των ιδιοκτητών aka τραπεζών είναι να την ξεφορτωθούν με οσο το δυνατό λιγότερο κόστος.


    Μετά τα δάνεια της που πάλι εμείς τα πληρώνουμε ας κάνω μια πρόβλεψη: θα προσπαθήσουν να μπάσουν την ΕΡΤ για να μην εξαφανιστούν οι μικρές ομάδες.

    http://contra.gr/Soccer/Hellas…super-league.5075174.html


    Η NOVA έριξε τη "βόμβα" της και το επόμενο πρωτάθλημα της Super League είναι πλέον στον αέρα, διότι η διαπραγμάτευση θα γίνει με κάθε ομάδα ξεχωριστά.

    Ποιες ομάδες θα έχουν του χρόνου τηλεοπτική "στέγη" και ποιες θα καταφέρουν να "επιβιώσουν" οικονομικά;

    Αυτά είναι τα δύο βασικά ερωτήματα που προκύπτουν μετά την απόφαση της διοίκησης της NOVA/Forthnet να κάνει χρήση του δικαιώματος τερματισμού της σύμβασης για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Super League.

    Πλέον η εταιρεία θα κινηθεί προς την κατεύθυνση της υπογραφής διμερών συμβάσεων (όχι με όλες τις ομάδες), όπως έχει συμβεί με τον ΠΑΟΚ, το ύψος των οποίων θα είναι προσαρμοσμένο στα οικονομικά δεδομένα της ελληνικής τηλεοπτικής αγοράς.

    Η NOVA έφτασε σ' αυτήν την απόφαση απογοητευμένη από το γεγονός πως καμία πρότασή της για τη βελτίωση του προϊόντος δεν έγινε αποδεκτή. Κυρίως η μείωση των ομάδων από τις 16 στις 12.

    "Ελπίζουμε η κίνηση αυτή να σηματοδοτήσει μια νέα εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να αποτελέσει ευκαιρία για restart που τόσο πολύ χρειάζεται ο Συνεταιρισμός της Super League", έλεγαν από την Κάντζα.

    Πλέον οι ΠΑΕ οφείλουν να διαπραγματευτούν μόνες τους τις τηλεοπτικές συμβάσεις, δίχως να έχουν τα εγγυημένα χρήματα που προέκυπταν από το κοινό συμβόλαιο.

    Στη Super League πιάστηκαν εξ απήνης, έχοντας την ελπίδα ότι λύση στη διαπραγμάτευση θα βρεθεί. Αμ δε...

    Το επόμενο βήμα τους; Η σύγκληση έκτακτου ΔΣ προκειμένου να συζητηθεί το φλέγον αυτό ζήτημα.

    Στην πολυκατοικία φίλου υπάρχει κεντρική εγκατάσταση που βλέπει hotbird και χρησιμοποιείται ο πολυδιακόπτης triax tms 5/6 https://shopdelta.eu/?page=sho…ory_id=22&product_id=2850


    Αν βάλει άλλο πιάτο ή στο ήδη υπάρχον, lnb που να βλέπει astra, μπορεί στην έξοδο του καλωδίου του (πολυδιακόπτη) να βάλει diseqc και να κατεβαίνει ένα καλώδιο στο σπίτι του ή μπορεί να υπάρξει πρόβλημα;


    ΥΓ: Το link είναι τυχαίο και σε καμία περίπτωση να μην θεωρηθεί διαφήμιση, απλά είναι το πρώτο αποτέλεσμα στον γκούγκλη.

    Θέλει φίλος σε ένα πιάτο της Νόβα (το 80άρι που δίνει) να χωρέσει αυτούς τους δορυφόρους για λήψη στην Αττική. Χωρίς να έχω πολύ καλές γνώσεις, θεωρώ πως είναι πολύ δύσκολο κι ίσως τα καταφέρει αν βάλει κέντρο τις 16, με 2 slim lnb για hotbird και eutelsat 16A.


    Τι λέτε; :)

    Σωστό σε αυτό που λες μα νομίζω πως εννοεί μήπως τον "δει" ο σερβιτόρος και τον κλειδώσει.

    Γιάννη καλημέρα! Δυστυχώς θα διαφωνήσω μαζί σου σε πολλά πράγματα.


    Δυστυχώς στο android, πέραν της sony, καμία άλλη εταιρία δεν επένδυσε παρά τα φοβερά πλεονεκτήματα που προσφέρει, μιας και η samsung αποφάσισε να επενδύσει στο tizen και η lg στο web os. Δυστυχώς και πάλι, τόσο η samsung όσο και η lg έχουν φτιάξει 2 λειτουργικά με φοβερό lag και χωρίς τις απαραίτητες αναβαθμίσεις με ποιο χαρακτηριστικό παράδειγμα που τηλεοράσεις 2-3 ετών, όχι της entry category, δεν βρίσκουν Ελληνικούς υπότιτλους στο netflix γιατί δεν παίρνει αναβάθμιση το λειτουργικό και δεν μπορεί έτσι να αναβαθμιστεί και η εφαρμογή.


    Οι μη sony που παραθέτεις, είναι ουσιαστικά της Τούρκικης εταιρίας vestel η οποία κατασκευάζει ότι τηλεόραση θες και σου κοτσάρει κι όποιο brand name θέλεις. Παραδείγματα εταιριών, πέραν των philips, skyworth, tompson, mls είναι η f&u, hitachi, turbo-x και άλλες, ενώ από φέτος η sony αποφάσισε τις φθηνές σειρές να τις εξοπλίσει με linux os (opera app store) και κατά συνέπεια πρέπει να σκάσεις ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για να πάρεις android tv.


    Οπότε φτάνεις στο σταυροδρόμι αν δεν σου περισσεύουν χρήματα: Θυσιάζω την εμπειρία θέασης ή θυσιάζω τις ευκολίες του os; Κατ' εμέ την τηλεόραση την θες για να βλέπεις εικόνα, άρα στο όνομα της ποιότητας της εικόνας δεν θα θυσίαζα το παραμικρό, οπότε η λύση της 4Κ με va panel rgb με linux os που θα προσδώσει την απαιτούμενη ταχύτητα και ενός επώνυμου android tv box (εφ' όσον θέλεις και android), π.χ. mi box, προκειμένου να έχεις και την υποστήριξη λογισμικού, πιστεύω είναι η ιδανική. Για τους λοιπούς, που μπορούν να διαθέσουν ένα αξιόλογο ποσό για αγορά τηλεόρασης, οι λύσεις είναι πολλές και σίγουρα δεν έχουν αντίκρυσμα αυτά που γράφω.


    ΥΓ1: Η sony που λες από Κωτσόβολο είναι εξαιρετικό vfm και μακάρι να ήταν η ίδια που έβγαλαν τα MM λίγες μέρες πριν που είχε 400 Hz refresh rate και όσοι θέλουν, να την τσιμπήσουν άμεσα. Την πήρε ένας φίλος μου και πρόκειται για απίστευτη προσφορά κι ας έχει IPS panel κι ας μην είναι android tv.


    ΥΓ2: Όπως πολύ σωστά λες φίλε, προσοχή στις προσφορές αυτών των ημερών. Σχεδόν όλες είναι ξεστοκάρισμα, εκθεσιακά (ειδικά ο Κωτσόβολος στα smartphone), ντεμέκ προσφορές αφού πριν λίγες μέρες ανέβασαν την τιμή τώρα στην πασάρουν για προσφορά.


    ΥΓ3: Mls συσκευή δεν θα έπαιρνα ούτε στον εχθρό μου!!!!!!!


    ΥΓ4: Συγνώμη για το σεντόνι. :)

    Με αφορμή το προηγούμενο post για τον Ισπανό να παραθέσω τι έγινε προχθές με τον αγώνα Μπασκονια - Παο.

    Το ματς ήταν προγραμματισμένο για το deportes 2, αλλά για κάποιο λόγο (ίσως λόγω τένις) δεν το έδειξε το συγκεκριμένο κανάλι : Την ώρα της έναρξης το εν λόγω κανάλι είχε μια κάρτα που έγραφε πως για τον αγώνα "dial 193". Επειδή όμως δεν είμαστε και με τον σταυρό στο χέρι πήγα στο multideporte και διαπίστωσα πως το είχε το multideporte 3,οπότε το είδα από εκεί.


    Αλλιώς με μια Google αναζήτηση θα το έβγαζε το κανάλι. Επίσης, στην επίσημη σελίδα της movistar το πρόγραμμα των multideporte δεν το έχει εμφανές (το πιο εύκολο είναι να κάνεις αναζήτηση program multideporte movistar), ρίχνετε που και που καμιά ματιά. Π.χ. χθες είχε το ccka - zalgiris στο multideporte 2 κάτι που δεν διάβασα πουθενά.


    Συγνώμη για το σεντόνι. :)