Την καλησπέρα μου σε όλους!
Μια ερώτηση, αν είμαι στη σωστή ενότητα κι αν επιτρέπεται, ο "Βούλγαρος στις 39 ανοίγει με κάποιον τρόπο ή να μην ασχοληθώ;
Ευχαριστώ!
There are 5,839 replies in this Thread which was already clicked 716,759 times. The last Post () by chicken101.
Την καλησπέρα μου σε όλους!
Μια ερώτηση, αν είμαι στη σωστή ενότητα κι αν επιτρέπεται, ο "Βούλγαρος στις 39 ανοίγει με κάποιον τρόπο ή να μην ασχοληθώ;
Ευχαριστώ!
Σε εμένα τουλάχιστον με τους 2 "τρόπους" που έχω, όχι.
Τα αθλητικά του (αυτά παρακολουθώ) ανοίγουν στις 13οΕ.
Ευχαριστώ για την απάντηση!
Στις 13 μου ανοίγουν αλλά έχει ασταθές σήμα. Στις 1.9 ανοίγουν επίσης αλλά έχει μόνο τα max, γι αυτό ρώτησα για τις 39.
Ασταθές σήμα; Μόνο σε αυτό το πακέτο;
Ο hotbird 13oE είναι εύκολος δορυφόρος.
Μήπως πρέπει να τσεκάρεις την εγκατάστασή σου;
Σ' όλες τις άλλες δέσμες και δορυφόρους είναι μια χαρά. Η συγκεκριμένη δέσμη μόνο έχει πρόβλημα. Θα το κοιτάξω και με τον δέκτη της του δωματίου μήπως έχει θέμα ο δέκτης ή το lnb.
καλησπέρα. σε Pure 2 - 7.4 πώς γίνεται να βλέπω μόνιμα την ώρα στην κεντρική οθόνη; έχω κάνει τη ρύθμιση να δείχνει την ώρα από τις ρυθμίσεις και στην αναμονή, αλλά όταν έχω ας πούμε ανοικτό το ajpanel, στην οθόνη δείχνει αυτά τα γράμματα και όχι την ώρα. υπάρχει κάποια ρύθμιση αλλού;
Display Moreμια βοήθεια σχετικά με την αναβάθμιση του oscam.
έχω την r11714-798 και θέλω να αναβαθμίσω. βάζω το Ipk και εγκαθίσταται κανονικά. Το πρόβλημα μου είναι ότι όταν την ενεργοποιώ δεν τρέχει. συγκεκριμένα μέσω web if όταν πάω στο oscam interface μου λέει access denied και χάνω εικόνα.
αυτά στον vu solo se με blackhole image. Το θέμα μου είναι ότι δεν την βλέπω κάπου εγκατεστημένη για να τη διώξω. Μπορώ να πάρω κάποιο αρχείο .bin από εκεί που έχει εγκατασταθεί η νέα και να το ρίξω με το χέρι σε κάποιο directory ? η κατι άλλο ?
αρχικα θυμαμαι οτι το blackhole ειχε αλλη διαδρομη, (αλλα δε θυμαμαι εαν ηταν το .bin η το camscript) .
δες λιγο στη διαδρομη usr/bin εαν υπαρχει αρχειο "oscam-emu" κλπ...
ok τα βρήκα, έκανα αναβάθμιση σε OSCam 2.25.03-11878-802, κατέβασα και τα τελευταία κανάλια- ρυθμίσεις αλλά για να παίξω έπρεπε να καταβάσω τα τελευταία icam settings μαζί με τα μπουκετα. ολα καλα.
καλημέρα. ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάποιο plugin για τα feeds; στο Pure E2 έχει στα πρόσθετα ένα που όταν το ανοίγεις γράφει κάποια feeds και τι είναι (π.χ. ποδόσφαιρο...) και όταν πατάς επάνω το κατεβάζεις αν έχεις σήμα. υπάρχει κάτι ανάλογο για άλλα image?
Καλησπέρα στα παιδιά πήγα να κάνω το καθιερωμένο test edision os mio+ 4k satdream10 latest
δεν μπορώ να κάνω download plugin ... github 140. .... klp ξέρει κανένας αν υπάρχει πρόβλημα
Έχω κάνει opkg update ... στον edision os mini 4k ή στον octagon δεν το έχει κάνει ποτέ αυτό?
καλημέρα. ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάποιο plugin για τα feeds; στο Pure E2 έχει στα πρόσθετα ένα που όταν το ανοίγεις γράφει κάποια feeds και τι είναι (π.χ. ποδόσφαιρο...) και όταν πατάς επάνω το κατεβάζεις αν έχεις σήμα. υπάρχει κάτι ανάλογο για άλλα image?
Δε νομίζω ότι θα βρεις κάτι καλύτερο από το LiveFeeds-FNC του PurE2. Είναι εύκολο και πάντα ενημερωμένο.
Δεν ασχολούμαι με κανάλια feed γιατί απλά δεν έχω μεγάλη αντένα και μπορώ να πιάσω 1 στα 100.
Παλαιότερα υπήρχε το πρόσθετο FeedFinder-v1.6 το οποίο το είχα δοκιμάσει και είχα καταφέρει να κατεβάσω μερικά feeds στους 7.0E και 39.0E.
Είναι για py2.7 και το έχω στο OpenEight-6.8. Δουλεύει ακόμα και τώρα και συνεργάζεται με το πρόσθετο BissFeedAutoKey που κατεβάζει μπισκότα.
Δε νομίζω ότι σου κάνει, δε θα ξαναγυρίσεις στην python2.
Αργότερα εξελίχθηκε σε FeedsFinder-v3.1 για python 3. Δεν το είχα δουλέψει ποτέ και τώρα που το κατέβασα το δοκίμασα στο OpenPLi-9.1 (py3.9.9).
Ίσως, να το δέχεται και η py3.10 ή py3.11, αλλά μάλλον δεν το δέχεται η py3.12 και σίγουρα η py3.13 που το δοκίμασα στο OpenATV-7.6.
Αλλά και που το τρέχω, δώρο άδωρο, γιατί γράφει ότι δε βρίσκει feeds. Σίγουρα το έχουν εγκαταλείψει.
Συμπέρασμα. Αρκέσου στο PurE2 μέχρι κάποιος άλλος μερακλής δημιουργήσει νέο πρόσθετο ή αναβαθμίσει τα υπάρχοντα.
Πόσο πιο διεξοδικός, "ΡΕ" φίλε giorbak;
Υ.Γ. "Συγγνώμη" για το ρε. ![]()
Ευχαριστώ για την αναλυτική απαντηση
Στο πιάτο που έχω το 13E και 19.2E, με κέντρο των 13E, προσπάθησα να βελτιώσω το 19.2 για κάποια γερμανικά που μου έλειπαν, αλλά ότι και να έκανα δεν τα έπιασα.
Συγκεκριμένα, έπιασα 6 από τα 11 κανάλια στην δέσμη 11914 H 27500. Κούνησα το LNB και το πιάτο, αλλά το μόνο που κατάφερα είναι να ελαφρός καλύτερο σήμα (80%).
Μου έφυγε και το παξιμάδι από το lnb που σφύζει, και έπρεπε να βρω καινούριο! Πάλι καλά που είχα κρατήσει τα παξιμάδια από το παλιό.
Μετά από scan στον 19.2e, βρήκα 2 κανάλια NFL(CBS) και 1 darts, όπου έχουν ηχους από τον κοντρόλ. Πριν λίγο άκουγα το 3-2-1 we are rolling. 11647H7199, 11604H7498 και 11617H7498
Καλό θα είναι να βάλεις κέντρο τον 19.2 μιας κάποιες δέσμες είναι λιγάκι δύσκολες. Ο 13 είναι πανεύκολος. Εξαρτάται βέβαια και τι πιάτο έχεις.
Κάθεστε και ταλαιπωρείστε βάλτε ένα wave frontier T90 180,00 το είχα πάρει.
Για μια φορά να τα δώσεις αξίζει. Βέβαια όταν ρίχνει νερό πολύ το σήμα .......
Καλή εβδομάδα σε όλους.
Με 180€ καλύτερα 3 gibertini op100 που έχουν καλύτερη απόδοση απο το wavefrontier ή ακόμα καλύτερα ένα op125.
Καλό θα είναι να βάλεις κέντρο τον 19.2 μιας κάποιες δέσμες είναι λιγάκι δύσκολες. Ο 13 είναι πανεύκολος. Εξαρτάται βέβαια και τι πιάτο έχεις.
Κάπου 95cm είναι. Κατάλαβα.... Δεν τον πειράζω άλλο.
Κάθεστε και ταλαιπωρείστε βάλτε ένα wave frontier T90 180,00 το είχα πάρει.
θέλει επενδύσει αυτό το πιάτο! οργάνωση καλωδίων, LNB και δεν συμμαζεύετε, αλλά λύνει τα χεριά.
Καλησπέρα στα παιδιά πήγα να κάνω το καθιερωμένο test edision os mio+ 4k satdream10 latest
δεν μπορώ να κάνω download plugin ... github 140. .... klp ξέρει κανένας αν υπάρχει πρόβλημα
Έχω κάνει opkg update ... στον edision os mini 4k ή στον octagon δεν το έχει κάνει ποτέ αυτό?
πες μου λιγο ποιο plugin κλπ... (γιατι αναφερεις σφαλμα github )
Τυχαία, έπεσε το μάτι μου στο παρακάτω νήμα για λήψη καναλιών feed. Λειτουργεί σε py3.12 και py3.13.
Φαίνεται καλό. Μπορείς να δεις τις φώτο που ανέβασαν οι χρήστες.
Το πρόβλημα είναι ότι σου ζητά τη διεύθυνση MAC για να συνδεθείς στους διακομιστές. Η δικαιολογία είναι η ακόλουθη:
Χρειάζεται εξουσιοδότηση μέσω της MAC διεύθυνσης, ώστε ο διακομιστής να μπορεί να δημιουργήσει ένα token για κάθε χρήστη,
για να μπορεί να συνδεθεί στους διακομιστές και να λαμβάνει αυτόματα το biss key.
Οπότε στείλτε μου τη MAC σας και θα ενεργοποιηθεί.
Το πρόσθετο είναι δωρεάν, δεν απαιτείται πληρωμή ή κάτι άλλο, είναι μόνο για την ασφάλεια της κίνησης προς τους διακομιστές.
Αν δε σε νοιάζει να δώσεις τη MAC, τότε προχώρα. Πολλοί το έκαναν, εγώ πάντως δεν το κάνω, ούτε έχω δυνατότητα λήψης feeds.

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!