PowerVU και Μultistream σε spark 7111 / 7162

There are 98 replies in this Thread which was already clicked 11,382 times. The last Post () by skorpios268.

• Δουλευει αψογα το περασα στο pingulux spark 7111 ..... οποιος εχει σπαρκ 7111 μπορει να το δοκιμασει Απλα το softCam keys ειναι παλιο πρεπει να βαλετε το καινουριο... Muaath 5 skin back_of_e2 Powervu OK for sti 7111 spark

Skin-OSN-HD-By-Muaath red / white / black / blue / purple here/ Skin-OSN-HD-By-Muaath

Thank you muaath and ZYGA for the skin

Emu: Oscam-svn11380-sh_4 (use this oscam to watch the server)

Oscam-svn11360-sh_4-webif-variable-pids (use this oscam to watch PowerVU channels)

Install on spark (plug in e2 upgrade s)

up to date softcam keys: SoftCam Keys

FTP codes:root/root

download:

Files

Opens with scart.No channel list. Install your own channel list and make DiSEqC settings.

https://linuxsat-support.com/c…nback-of-e2powervuok-rar/

• υπαρχει κι εδω...για 7111(αυτο εχω φορτωμενο στον δικο μου...)

Joeuser's Taapat based image with new hardware DES drivers. (powervu...)

κι εδω για7162

και powervu και multistream και εχει μεσα στο menu και μια ρυθμιση 4:2:2 (φορμα χρωγματος το λεει) που αν και εχω την αισθηση οτι κατι αλλο ειναι,δεν εχω πετυχει κανα feed να το σιγουρεψω ...

• καταφατικόν

αμα κοιμασε ορθιος αυτα παθαινεις, Για τον Εαυτον μου μιλαω, καλα Αυτους τους δεκτες τους πουλανε 20€ στην γερμανια μεταχοιρισμενους

@JohnMoreS@T θα ηθελα να σε ρωτησω εναΣ φιλος εχει τους amiko 8900 (alien1) & amiko alien 2(αν εγραψα σωστα τα μοντελα) εχεις 2-3 απο δαυτους κ μου τους δΙνει τσαμπα, παιζΟυν αυτοι pvu χωρις streamrelay μην τους φορτωθω τζαμπα ...

με πρόλαβε ο medousa!

οτι οου γραψε ισχύει....

• υπαρχει κι εδω...για 7111(αυτο εχω φορτωμενο στον δικο μου...)

κι εδω για7162

και powervu και multistream και εχει μεσα στο menu και μια ρυθμιση 4:2:2 (φορμα χρωγματος το λεει) που αν και εχω την αισθηση οτι κατι αλλο ειναι,δεν εχω πετυχει κανα feed να το σιγουρεψω ...

σωστό

άλλοι το γραφουν ως Chrome Format κι άλλοι ως Chrome Modulation

όπως και να έχει σίγουρα δεν ειναι κάποια κρυπτογράφηση που νόμιζαν ορισμένοι παλαιότερα....

• Πάντως εαν γίνεται μονο θέμα για τα Powervu,απο φίλο ΕλληνοΑμερικανο που υπηρετεί

στην βαση ελικοπτερων στο Ansbach (USAG Ansbach) εχω την πληροφορία,ότι συντoμα

θα μεταβούν στο Powervu 2,τουλάχιστον ότι εχει να κάνει..................................................

American Forces Network .,τώρα εαν το κάνουν και οι αλλοι πάροχοι;;;

• τον περασμένο Απρίλιο είχανε ανακοινώσει οτι θα αλλαζανε το σύστημα μετάδοσης σε MPEG-4 AVC DVB-S2 και οτι θα αλλαζαν και το σύστημα κρυπτογράφησης σε συνδυαστικό Verimatrix (caid 17XX ή 56ΧΧ)/ PowerVu , αλλα δεν είναι απίθανο τίποτα να δουμε και με 2 caid 0E00 & 0E01 κλπ.

https://www.broadbandtvnews.co…new-transmission-systems/

• καλησπερα

σημερα πηρα στα χερια του τους ΑΜΙΚΟ 7111 κ 7164 περασα το img στον 7111 υπαρχει καποιο softcam panel ωστε να κατεβασω το oscam, δεν το ξερω το δεκτη και τις διαδρομες για να το βαλω χειροκινητα.

ή αν μπορειτε καποιο για να κατεβασω σε μορφη ipk και να το εγκαταστησω

ευχαριστω

• μεσα στο image,υπαρχει ενα προσθετο "alternative softcam manager".

κατεβαζεις απο εδω αυτο στο μυνημα #11# Joeuser's Taapat based image with new hardware DES drivers. (powervu...)

το αποσυμπιεζεις (αν θες του μαζευεις και λιγο το ονομα)

το περνας στο var/emu

config k softcam.key περνας στο usr/keys

• ΟΚ thx δουλευουν ολα, με αυτη την εκδοση μπορω να δοκιμασω κ τα pvu γιατι εβαλα 11398

Για κλειδια εχει καπου σηκωσει o medoussa γιατι αυτον εβλεπα οτι τα ενημέρωνε

ΕυχαριστΩ πολυ κ παλι!!

• Θελει καποια ρυθμιση για να παιξει pvu ή ειναι θεμα κλειδιων...γιατι κατεβασε απο sat-unv του inform d αλλα εχει σκοταδι!!

• ο δεκτης εχει καποιο θεμα με τα πολλα pid.

αν βαλεις αλλη εκδοση (κατ αρχην θελει .sh4) τοτε θα πρεπει να βρεις τη ρυθμιση να κατεβασεις τα pid limits (δεν θυμαμαι που το εχει...)

αυτη που σου δινω στο link ειναι οκ...

καποια αλλη ρυθμιση δεν εχει...

• μμμ,μαλλον οχι. αυτες ειναι οι ρυθμισεις χωρις stream relay.

οταν εβγαλε αυτο το image,εβγαλε και τις δικες του εκδοσεις oscam (στην ιδια ενοτητα) που ηταν με χαμηλωμενα pid.αργοτερα απ οτι ξερω εκανε ενα patch (και το εδωσε στο github) με επιλογη pids απο τον χρηστη (δεν θυμαμαι απο ποια εκδοση και μετα ενσωματωθηκε (ισως να φαινεται στο changelog).

• Το discOvery κ το animal στις 4,8Ε δεν ανοιγουν εΝω ολα τα υπολοιπα παιζουν ΟΚ, ειναι θεμα κλειδιων ρυθμισεων ή κστι αλλο?

Ευχαριστω πολυ...σας ζαλισα βραδιατικα!!

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!