AFN Channel

There are 408 replies in this Thread which was already clicked 42,760 times. The last Post () by voukefalas.

  • rykios Σ ενα sat-tvbox "τρεχω" CoreElec δεν ξερω εαν ειναι ιδιο, ομως μοιαζει πολυ με το LibreElec και κινει το πιατο μου με απολυτη ακριβεια σε ολο το τοξο και φυσικα μετα απο αρκετο ψαχουλεμα ανοιξα και τα κλειδωμενα.


    Τωρα, για να το κανεις κι εσυ αυτο δεν ξερω τι πρεπει να κανεις αλλα θα σου πω τι εκανα εγω στην δικη μου πλατφορμα που δεν ειναι διαφορετικη απ τη δικη σου (λινουξ) απλα στο μηχανημα οπου τρεχει διαφερουμε.


    1ον για να δουλεψει η oscam-emu χρειαστηκε να αντικαταστησω καποια αρχεια η και φακελους με καποια αλλα "πειραγμενα", δηλαδη ολο τον φακελο του tvheadend addon (αυτο που υπαρχει στο repo της CoreElec ειναι μονο για να γινει η πρωτη εγκατασταση), αλλα και τις κατα καιρους αναβαθμησεις της oscam-emu binary, για να γινει αυτο επρεπε να "δω" τους φακελους addons και userdata μεσα στον φακελο .kodi και το εκανα μεσω ftp.


    2ον μεσω του web interface του tvheadend server εκανα το σεταρισμα του tuner, το σκαναρισμα των δορυφορων την χαρτογραφηση των καναλιων ωστε να τα βλεπει το pvr στο κοντι και την ενεργοποιηση της oscam-emu.


    3ον Ειχα πολλη υπομονη και ορεξη για ψαξιμο.


    Αυτα επιγραμματικα.


    To link για την "πειραγμενη" tvheadend ειναι ΕΔΩ και κατεβασα την τελευταια Generic εκδοση .

    Πριν την αντικατασταση απενεργοποιησα το addon μεσα απ το κοντι ωστε να μην "τρεχει" και την εμποδισει, μετα την αντκατασταση το ενεργοποιησα και παλι.


    Δες ΕΔΩ πρωτα εαν γινεται αυτο στην δικη σου περιπτωση και δοκιμασε, δεν χανεις κατι.

    Liverpool.png


    YOU'LL NEVER WALK ALONE


  • Επειδή για το άνοιγμα των καναλιών AFN απαιτείται πλέον έκδοση του oscam-emu με hash mode 31, όπως λέει το livelog του oscam, θέλω να ρωτήσω ποιο αρχείο πρέπει να κατεβάσω από εκείνα που έχει ανεβάσει ο enigma 1969 στο post 103 του thread Oscam-EMU OE1.6/2.0/Fpu/PLI4.0 για τον δέκτη μου (Vu+ solo SE με satdream 6.0).

    Το oscam-11505-mipsel-emu, το oscam-11505-mipsoe20-emu, ή αρκεί να κάνω ενημέρωση μέσα από το feed του image, όπου έχει σαν διαθέσιμο softcam το oscam (svn11505-r0);

    Αυτή τη στιγμή υπάρχει εγκατεστημένο το oscam-emu 11504.790.

    Ευχαριστώ.

  • για τον μέλλοντα που χρησιμοποιώ είναι για κάποια λεπτά οι ώρες πριν κάνεις την ενέργεια για ενημέρωση ,γιατί μπορεί να τύχη ταυτόχρονα να γίνει αλλαγη στον oscam-emu και παράλληλα να γίνει και build νέο πακέτο οπότε" δεν θα σου έρθει "το πιο πάνω πακέτο αλλά ένα πιο νέο ...

  • VangelisGi ευχαριστώ για την απάντηση, έβαλα την "πειραγμένη" έκδοση του TVHeadend που λές, απ ότι βλέπω η διαφορά της είναι ότι υποστηρίζει (έχει ενσωματωμένο) cccam και δε χρειάζεται ξεχωριστή εγκατάσταση όπως είχα εγώ. Καιρός ήτανε να ενσωματωθεί η λειτουργία, είναι ένα request πολύ παλιό - δεν ήξερα ότι κάποιοι ανεπίσημα το έχουν φτιάξει. Το θέμα είναι ότι με αυτή τη μέθοδο δε μου ανοίγουν ούτε τα κανάλια που άνοιγνα πριν ( πχ τα τσοντοκάναλα του 9Ε πάντα άνοιγαν με την πρώτη, τώρα δεν ανοίγει τίποτα.


    Στο log βλέπω τέτοια:



    Νομίζω το προηγούμενο setup ήταν πιο στρωτό για το δικό μου μηχάνημα ( Intel SkyLake / TBS δέκτης ), αλλά δε μπόρεσα να βρώ OSCAM που να υποστηρίζει το emulator που λέτε ( version 31 ???) ...απ ότι κατάλαβα μιλάμε για πολύ διάβασμα και ψάξιμο οπότε θεωρώ πως δεν αξίζει τον κόπο για μια μόνο θέση την 9Ε που έχω... Προς το παρόν το αφήνω

    Ευχαριστώ παίδες, καλή συνέχεια

    Ευχαριστ΄β

  • Καλησπερα σε ολα τα παιδια. Μπορει να μου πει καποιος τι αλαξε παλι με τα AFN παλι μαυρο εχω, Απο αυτα που διαβαζω θελει νεα εκδοση oscam ? Emena sto Σατδρεαμ exei mono thn 11400 την απλη και καθολου oscam emu. Στον δεκτη μου τωρα εχω την oscam-emu 11431,771

  • Το γεγονός ότι δεν έχει αναφερθεί τίποτα σχετικά με το ότι δεν γίνεται AutoUpdate (auto roll) και μάλιστα από χθες,


    με κάνει να πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι εσωτερικό δικό μου !


    Είναι έτσι;

    Liverpool.png


    YOU'LL NEVER WALK ALONE


  • Επιβεβαιώνω και εγώ το πρόβλημα σε δύο δέκτες (ο ένας με satdream6 και ο άλλος με openpli4), όπου έχουν περαστεί το SoftCam.Key του enigma1969 της 14.07.2019 και το σημερινό oscam-emu11532-r797-mipsel του ίδιου.

  • Καλησπερα σε ολα τα παιδια. Εγ εχω βαλει το image 6 το τελευταιο 6/1 /2019 και στα feed εχει την oscam-emu 11529 796 και βεβαια αυτη εχω βαλει. Με αυτην ανοιγουν τα afn ? Σας ευχαριστω.

  • Ευχομαι σε ολους καλες διακοπες,μια και εδω στην Βαυαρια ξεκινησαν απο τις 28 Ιουλιου,με το τελος της σχολικης περιόδου.

    Υπαρχει τίποτα νεώτερο για τα AFN Channels ?????????

Φόρουμ γερμανικά LinuxSat

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!