Digital Terrestrial Television - DTT Cyprus t2mi TEST
- .:T3O:.
- Thread is marked as Resolved.
-
-
Για τον PROTON S2 Plus μια απορία εκεί που είναι η αναβάθμιση τι επιλέγουμε έχει πολλές επιλογές Λογισμικό + Κανάλια
επειδή εκανα μόνο το λογισμικό και στη αναζήτηση καναλιών μου έβγαλε μόνο το ρικ και τα ελληνικα,
-
θα το κανεις λογισμικο και κανάλια, μετα την αναβάθμιση θα δείς τα Κυπριακα κανάλια στην λιστα.
-
Kαλημερα σας!
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως γίνεται να παίζει τα κυπριακά κανάλια ο συγκεκριμένος δέκτης PROTON S2 PLUS
καθώς και άλλοι που αναφέρονται
οταβ
όταν ο κατασκευαστής γράφει οτι υποστηρίζουν DVB S-S2Άρα και οι υπόλοιποι δέκτες με κάποιο τρικ...(κάποια ανεπίσημη αναβάθμιση)θα μπορούσαν και αυτοί να παίζουν!!
-
Aπο έρευνα που έκανα στο αρχειο bin μου δίνεται η εικόνα οτι πηραν απο δέκτη Multistream ολα τα δεδομένα απο τις 2 συχνότητες που ειναι τα Κυπριακά κανάλια, Και με μια πατέντα τύπου astra απλα παίζουν. Πιθανον να γίνεται και σε άλλους δέκτες, το είδα για το ισπανικό πακέτο 30W
-
Aπο έρευνα που έκανα στο αρχειο bin μου δίνεται η εικόνα οτι πηραν απο δέκτη Multistream ολα τα δεδομένα απο τις 2 συχνότητες που ειναι τα Κυπριακά κανάλια, Και με μια πατέντα τύπου astra απλα παίζουν. Πιθανον να γίνεται και σε άλλους δέκτες, το είδα για το ισπανικό πακέτο 30W
Ευχαριστώ KOMHSGR
-
komhsgr στο συγκεκριμενο Sat Soft και στον δέκτη
PROTON_S2_MTK_v.1407.zip δυστυχώς δεν αναγραφει στις πληροφορίες για κυπριακα καναλια μονο για Digea! -
όταν ο κατασκευαστής γράφει οτι υποστηρίζουν DVB S-S2Άρα και οι υπόλοιποι δέκτες με κάποιο τρικ...(κάποια ανεπίσημη αναβάθμιση)θα μπορούσαν και αυτοί να παίζουν!!
Τα συγκεκριμένα υποστηρίζουν multistream λόγο του tuner από την avl ακόμα και ο απλός proton s2 έχει παραμέτρους για multistream αλλά είναι στα Κατηργημένα είδη πλέον... και Χρειάζεται και το κατάλληλο script που δημιουργεί τα κανάλια από τον κατασκευαστή
Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat