Digital Terrestrial Television - DTT Cyprus t2mi TEST

There are 646 replies in this Thread which was already clicked 75,084 times. The last Post () by .:T3O:..

• Για τον PROTON S2 Plus μια απορία εκεί που είναι η αναβάθμιση τι επιλέγουμε έχει πολλές επιλογές Λογισμικό + Κανάλια

επειδή εκανα μόνο το λογισμικό και στη αναζήτηση καναλιών μου έβγαλε μόνο το ρικ και τα ελληνικα,

• Kαλημερα σας!

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως γίνεται να παίζει τα κυπριακά κανάλια ο συγκεκριμένος δέκτης PROTON S2 PLUS

καθώς και άλλοι που αναφέρονται

οταβ
    όταν ο κατασκευαστής γράφει οτι υποστηρίζουν DVB S-S2

Άρα και οι υπόλοιποι δέκτες με κάποιο τρικ...(κάποια ανεπίσημη αναβάθμιση)θα μπορούσαν και αυτοί να παίζουν!!

• Aπο έρευνα που έκανα στο αρχειο bin μου δίνεται η εικόνα οτι πηραν απο δέκτη Multistream ολα τα δεδομένα απο τις 2 συχνότητες που ειναι τα Κυπριακά κανάλια, Και με μια πατέντα τύπου astra απλα παίζουν. Πιθανον να γίνεται και σε άλλους δέκτες, το είδα για το ισπανικό πακέτο 30W

• Aπο έρευνα που έκανα στο αρχειο bin μου δίνεται η εικόνα οτι πηραν απο δέκτη Multistream ολα τα δεδομένα απο τις 2 συχνότητες που ειναι τα Κυπριακά κανάλια, Και με μια πατέντα τύπου astra απλα παίζουν. Πιθανον να γίνεται και σε άλλους δέκτες, το είδα για το ισπανικό πακέτο 30W

Ευχαριστώ KOMHSGR

• όταν ο κατασκευαστής γράφει οτι υποστηρίζουν DVB S-S2

Άρα και οι υπόλοιποι δέκτες με κάποιο τρικ...(κάποια ανεπίσημη αναβάθμιση)θα μπορούσαν και αυτοί να παίζουν!!

Τα συγκεκριμένα υποστηρίζουν multistream λόγο του tuner από την avl ακόμα και ο απλός proton s2 έχει παραμέτρους για multistream αλλά είναι στα Κατηργημένα είδη πλέον... και Χρειάζεται και το κατάλληλο script που δημιουργεί τα κανάλια από τον κατασκευαστή

Φόρουμ Ελληνικά LinuxSat