Posts by nautilus7

    Θα δεις το σήμα ακριβώς στο lnb με 1-2 μέτρα καλώδιο. Αν το σήμα που έρχεται είναι χαμηλό εκεί ό,τι ενισχυτή και να βάλεις μετά δεν θα γίνει τίποτα. Αν όμως έχεις σήμα εκεί, αλλά δεν φτάνει κάτω στο σπίτι/διαμερίσματα λόγω πολλών μέτρων καλωδίου, τότε ένας ενισχυτής θα βοηθήσει.

    Θα βγει όταν υπάρχει κάτι να προστεθεί φαντάζομαι. Αν δεν υπάρχει (π.χ. ο κώδικας για τα powervu δεν έχει διαρρεύσει) τότε γιατί να βγει oscam-emu;


    Σε διαβεβαιώ πάντως πως οι developers είναι ενεργοί και παρακολουθούν τις όποιες εξελίξεις...

    kantsko το oscam 11359 έχεις ακόμα; Αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό είναι 3 χρόνια που έχει βγει... Δεν θυμάμαι τι αλλαγές έχουν γίνει από τότε, αλλά μπορεί να φταίει και το oscam.


    Δοκίμασε με το configuration του georgeflu και αν δεν κάνει δουλειά με το image του.

    Τα arena sports είναι tandberg/director και το cbc sport είναι biss. Άρα δεν χρησιμοποιείται το extended cw ούτε το DES. Επίσης η ρύθμιση για τον περιορισμό των pids που ανέφερες Γιώργο, έχει φύγει εδώ και καιρό (εκτός αν το έχει πατσάρει αυτός που κάνει build το binary).


    Κάπου αλλού είναι το πρόβλημα.

    Στο log μόνο η πρώτη γραμμή είναι από ERT HD, αλλά αρκεί για να δω ότι βρίσκει κάποιο κλειδί και κάνει descrambling... Τώρα τι κλειδί βρίσκει και από ποιον reader, δεν ξέρω.


    Βασικά, κρίνοντας από το oscam.dvbapi, πρέπει να γίνεται ένα μπάχαλο στο oscam σου. Είσαι αρχάριος όπως λες, αλλά ξέρεις να βάζεις όλο αυτό το άχρηστο σεντόνι στο oscam.dvbapi. Υποθέτω κάτι αντίστοιχο θα συμβαίνει και με τις υπόλοιπες ρυθμίσεις του oscam. Αν δεν δούμε όλα τα αρχεία και ένα ολοκληρωμένο log, δεν μπορούμε να σου πούμε τι φταίει...

    Καλή χρονιά.


    Έχεις βάλει χαζομάρες στο oscam.dvbapi. Τα κανάλια της ΕΡΤ τα έχεις με FFFF caid. To oscam-emu δεν πρόκειται να τα ανοίξει ούτε σε 100 χρόνια έτσι. Έχουμε γράψει πολλές φορές πώς πρέπει να είναι σε αυτό το νήμα.


    Άντε να το γράψουμε άλλη μία και το 2020...


    Code
    A: ::000A:0104 2600:000000:1FFF # ERT 1
    A: ::0014:0100 2600:000000:1FFF # ERT 2
    A: ::0028:0102 2600:000000:1FFF # ERT HD

    Το 4:4:2 είναι σύστημα στο ποδόσφαιρο. 4:2:2 είναι η δειγματοληψία χρώματος...


    Το κλειδιά στο softcam μπαίνουν πολύ εύκολα, μέσω του web interface του oscam-emu. Δες και τις οδηγίες του oscam-emu στο github. Δοκίμασε με κάποιο feed άσχετη στιγμή που δε σε νοιάζει το παιχνίδι, ώστε να είσαι έτοιμος όταν έρθει η ώρα.

    Τα σκιν βρίσκονται στο usr/share/enigma2.


    Larpo συνδέσου μέσω telnet στον δέκτη (ανοίγεις ένα cmd και γράφεις telnet IP, όπου IP η διεύθυνση του δέκτη σου), βάζεις root ως username, και μετά εκκινείς τον δέκτη σε debug mode, πχ. init 4 για να σταματήσεις το enigma2 και μετά ENIGMA_DEBUG_LVL=4 enigma2 για να εκκινήσει σε debug και μας λες τι γράφει. Εναλλακτικά στο /tmp θα βρεις λογικά κάποιο crash.log.

    Πιθανώς να έχεις κάποιο θέμα με την ρύθμιση του πιάτου ή με την εγκατάσταση π.χ. της βάσης/ιστού η οποία πρέπει να είναι απολύτως κατακόρυφη.

    Με 80άρι δεν έχω δοκιμάσει, αλλά γενικά τα feed στον hellas sat είναι πιο δυνατά, τουλάχιστον για εμάς, απ' ότι τα άλλα feed στις 7Ε ή στις 10Ε. Οπότε ίσως να βγαίνουν και με 80άρι.

    Όταν διαβάζεις ότι μια προηγούμενη έκδοση είναι "καλύτερη" ή πιο "κατάλληλη" από την τελευταία, τότε ένα από τα δύο μπορεί να συμβαίνει:


    1. Ή η τελευταία έκδοση έχει κάποιο bug, με αποτέλεσμα να μην δουλεύει σωστά κάτι,

    2. Ή αυτός που το λέει δεν ξέρει τι του γίνεται...


    Με μια γρήγορη ματιά στα releases του oscam-emu, μπορείς να παρατηρήσεις ότι δεν έχει γίνει κάποια πρόσφατη αλλαγή που να αφορά το stream-relay, αρά μάλλον τείνω να πιστεύω ότι η περίπτωση 2 είναι η πιο πιθανή.